- 1 Eylül 2023
- 2.074
- 541
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değeriniz normal gebelik falan yokKızlar merhaba beta HCG 0,20000 ne demek ben ilk defa böyle bir sonuç gördüm ? Bilgisi olan yada daha önce başına gelen varmı
Anladım sonuç ilk defa böyle çıktı şaşırdım bendeDeğeriniz normal gebelik falan yok
Anladım ilk defa böyle çıktı benim beta değerim de şaşırdım açıkçasıNegatif. 0dan sonra olan sayıların önemi yok
Gebelik yok demekKızlar merhaba beta HCG 0,20000 ne demek ben ilk defa böyle bir sonuç gördüm ? Bilgisi olan yada daha önce başına gelen varmı
Anladım teşekkür ediyorum o 0 dan sonraki fazlaca sayı neyden kaynaklıdır acabaGebelik yok demek
Değeriniz 0.2 isterse yüzlerce sıfır koysunlar bir sayı anlamı yok. Yapılan laboratuvarın sisteminden kaynaklıdırAnladım teşekkür ediyorum o 0 dan sonraki fazlaca sayı neyden kaynaklıdır acaba
Anladım tamam çok teşekkür ederimDeğeriniz 0.2 isterse yüzlerce sıfır koysunlar bir sayı anlamı yok. Yapılan laboratuvarın sisteminden kaynaklıdır
30.09.2024 beta 34.4Kızlar merhaba beta HCG 0,20000 ne demek ben ilk defa böyle bir sonuç gördüm ? Bilgisi olan yada daha önce başına gelen varmı
Gayet iyi maşallah30.09.2024 beta 34.4
1.10.2024 beta 62.0
3.10.2024 beta 195.0
Sizce iyi mi yükselmesi
Güzel ilerliyor stres yapma canim30.09.2024 beta 34.4
1.10.2024 beta 62.0
3.10.2024 beta 195.0
Sizce iyi mi yükselmesi
Geç döllenme diyorlar regl 6 gün geçti korkuyorumGüzel ilerliyor stres yapma canim
Geç döllenme diyorlar regl 6 gün geçti korkuyorumGayet iyi maşallah
Güzel ilerliyorsun strese girme şu an için ilerlemesi önemli olan. Geç döllenme kötü bir şey değilGeç döllenme diyorlar regl 6 gün geçti korkuyorum
Evet geç döllenme 2 katına çıkması önemli endişe etme şuanda yolunda herşey canım.Geç döllenme diyorlar regl 6 gün geçti korkuyorum
Merhaba canım benim ilk gebeliğimde öğrendiğim beta hcg değeri 264,84 tü bi hafta sonra emin değilim tam kendi doktorumuzda kan verdim 2015 ti 5+1demişlerdi kese ve minicik kırmızı mercimek kadar olan bebeğim görünmüştü sağlıklı gebelikti bi sorun yoktu ve doktorum betaya artık bakmaya gerek kalmadığını söylemişti sadece rutin kan tahlillerine devam ettik tabi sonra normalde 9 haftalık olması gerekirken 12 13 haftalık görünüyordu ultrason ölçümlerinde önden gidiyordu herkes 2 3 hafta geriden giderken daha sonra düşükle sonuçlandı tabi senin değerin güzel yükselmiş bi sorun yok bence ben ikiz olabilir mi diye içimden geçirmedim değil keseyi felan gördün mü rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bitanemEylül 1 regl oldum 4 Eylül'de bitti 15 Eylül'de duphastona başladım 24 Eylül'de bitti reglim gelmedi aradan 10 gün geçti kan verdim beta HCG 5227 çıkmış hemşire 6 haftalık dedi sizce nasıl bana sanki yüksekmiş gibi geldi
Mrh canım geçen hafta pazartesi özele gittim karından ultrason ile muayene etti gebelik kesesi göründü bebeği besleyen Kordon'da gorunuyor dedi ama şuan bebeği göremedim ayın 15 de tekrar gel kalp atışında duyarız dedi şuan 5+4 teyim ultrason kağıdı verdi onda bişey görünüyor ama ne anlamadım ayın 15 de 6+2 olucaz inşallah kalp atışını duyarimMerhaba canım benim ilk gebeliğimde öğrendiğim beta hcg değeri 264,84 tü bi hafta sonra emin değilim tam kendi doktorumuzda kan verdim 2015 ti 5+1demişlerdi kese ve minicik kırmızı mercimek kadar olan bebeğim görünmüştü sağlıklı gebelikti bi sorun yoktu ve doktorum betaya artık bakmaya gerek kalmadığını söylemişti sadece rutin kan tahlillerine devam ettik tabi sonra normalde 9 haftalık olması gerekirken 12 13 haftalık görünüyordu ultrason ölçümlerinde önden gidiyordu herkes 2 3 hafta geriden giderken daha sonra düşükle sonuçlandı tabi senin değerin güzel yükselmiş bi sorun yok bence ben ikiz olabilir mi diye içimden geçirmedim değil keseyi felan gördün mü rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bitanem