• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

lalegul001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
21
1
1
27
Arkadaşlar başka bir sebepten dolayı beta baktırmam lazımdı 2.2 çıktı adetime daha 10 gün var normalde 0,35 0,50 falan çıkardı böyle olunca acaba yükselir mi dedim zamanım var çünkü. Bide bu referans aralığı kısmında ki rakamlar bu hastane farklı. Normalde 0-5 yazardı burda < 10 aralığı diyince de kafam karıştı anlamadım sonradan yükselir mi

Eklentiler

• IMG_2229.webp
    IMG_2229.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 31
Yükselme ihtimali her zaman var ama benim 2.59 çıkan ayda oldu üstelik referans değeri 10 değil 5ti ama yükselmedi mesela. Hormonlarımızdan dolayı hcg üretebiliyoruz hamile kalmasakta.
Zamanına gelecek olursakta be geçen ay kimyasal geçirdim ve yumurtlama dönemimde direk testim pozitif çıkmıştı

Yükselme ihtimali her zaman var ama benim 2.59 çıkan ayda oldu üstelik referans değeri 10 değil 5ti ama yükselmedi mesela. Hormonlarımızdan dolayı hcg üretebiliyoruz hamile kalmasakta.
Zamanına gelecek olursakta be geçen ay kimyasal geçirdim ve yumurtlama dönemimde direk testim pozitif çıkmıştı
Anladım rahim filmi çektirmiştim geçen hafta dedim onun etkisi de olabilir mi referans aralığı kafamı karıştırdı zaten

Yok o laboratuvar cihazlarıyla ilgili bazıları sonucu verir ama 0-5 üstü pozitiftir diyor bazıları 0-10. Sonucun 0 bile çıksa her zaman yükselme ihtimali vardır hamile kaldıysan

Back
X