Beta hch değeri düşüp yükselen gebeliği sağlıklı devam eden varmı?

sevil27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
59
4
Merhaba arkadaşlar 6 ay önce kimyasal düşük yaşadım fakat hamile oldugumu bilmiyordum adet dönemi dışında kanamam olunca öğrendim ikinci gebeliğimi ise şu an yaşamaya çalışıyorum 9 mayısda adet görmem lazımdı ama dayanamayıp test alıp test yaptım çift çiZgiyi gördüğümde çok mutlu oldum ardından kan teri yaptırdım beta hcg 150 çıktı fakat 2 gün sonra yaptırdıgımda 87 ye düşmüştü doktor düşük yapacağımı yine kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi fakat hala kanamam olmadı dün gece hafif kahverengi leke geldi bugün bişey yok sizce beta değerim yükselirmi gebeliğim sağlıklı bi şekilde dwvam edermi

Malesef eger ayni yerde yaptirdiysaniz tekrar yukselme olasiligi cok düşük. Buda kimyasal olabilir.leke geldiyse gerisi gelecektir. İnşallah bir daha ki sefere saglikli bir gebelik sizi bekler en kisa sürede. Allah yardimcin olsun sakin üzülme en azindsn gebe kalabiliyorsun ve iki seferdir kötü tesadüf olmuş.bi daha olmaz merak etme.

Malesef eger ayni yerde yaptirdiysaniz tekrar yukselme olasiligi cok düşük. Buda kimyasal olabilir.leke geldiyse gerisi gelecektir. İnşallah bir daha ki sefere saglikli bir gebelik sizi bekler en kisa sürede. Allah yardimcin olsun sakin üzülme en azindsn gebe kalabiliyorsun ve iki seferdir kötü tesadüf olmuş.bi daha olmaz merak etme.
Ewet malesef sonlandı gebeliğim çok üZgünüm umarım 3. Gebeliğim sağlıklı olur acaba tekrarlayan düşük yapıpda sağlıklı hamile kalanlar varmı :KK43:

Ewet malesef sonlandı gebeliğim çok üZgünüm umarım 3. Gebeliğim sağlıklı olur acaba tekrarlayan düşük yapıpda sağlıklı hamile kalanlar varmı :KK43:
evet canım benimde iki düşüğüm var ve şu an tekrar hamileyim çok şükür.inşallah bunu sağlıcakla kucağıma alırım.
sende umutsuz olma sakın iki değil dört beş kez tesadüfen düşük yapan ve sağlıklı doğuran çok kişi var.
inşallah en kısa sürede sende mucizene kavuşursun.

evet canım benimde iki düşüğüm var ve şu an tekrar hamileyim çok şükür.inşallah bunu sağlıcakla kucağıma alırım.
sende umutsuz olma sakın iki değil dört beş kez tesadüfen düşük yapan ve sağlıklı doğuran çok kişi var.
inşallah en kısa sürede sende mucizene kavuşursun.
İnşallah canım çok yıprandım çok üzüldüm şimdi araştırmaya aldılar bi sürü testler yapıldı sonuçlar 1 ay sonra çıkacakmış peki seninkide kimyasal gebelikmiydi tedavi vs. Gördünmü nasıl bi yol izledin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eğlesin

İnşallah canım çok yıprandım çok üzüldüm şimdi araştırmaya aldılar bi sürü testler yapıldı sonuçlar 1 ay sonra çıkacakmış peki seninkide kimyasal gebelikmiydi tedavi vs. Gördünmü nasıl bi yol izledin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eğlesin
araştırılsın canım en azından nedenini öğrenirsin ve bir dahaki sefere sağlıcakla kucağına alırsın.
benim çok arkadaşım var kimyasaldan sonra çok çabuk ham,le kaldılar.benimki kimyasal değildi canım birinde erkenden ölmüş denildi 7 haftalık falandı.diğerinde kalp atışı alınamadı falan bende beş senedir bekliyorum çok şükür sonunda nasip oldu.senin içinde tedaviye gerek yok çünkü hamile kalabiliyorsun.sakın stres yapma kan pıhtılaşması falan çıkabilir sonuçlarda onunda çaresi çok kolay zaten iğneyle gebelik sağlıklı ilerliyor.
allah yardımcın olsun...

Sağolasın canım beklemişsin muradına ereceksin inşallah bende senin gibi mutlu haberleri alırım en kısa zamanda ilgin için teşekkür ederim

Sağolasın canım beklemişsin muradına ereceksin inşallah bende senin gibi mutlu haberleri alırım en kısa zamanda ilgin için teşekkür ederim
inşallah canım allah hiçbirimizin boynunu bükük bırakmasın.
isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin.

X