• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta yüzde 90 ve yüzde 73 artti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dilek5837

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
8
0
1
32
Merhaba son adet tarihim 3 Ekim
4 kasim 414
6 Kasım 788
10 Kasım 2362
Daha önce dış gebelik geçmişim var doktor keseye benzer bişey gordu muhtemelen kese dedi artışlar da güzel dedi ama 2 kat artmadigi için tedirginim yardımcı olur musunuz bu şekilde sağlıklı olur mu

4 kasim 414
6 Kasım 788
10 Kasım 2362
Daha önce dış gebelik geçmişim var doktor keseye benzer bişey gordu muhtemelen kese dedi artışlar da güzel dedi ama 2 kat artmadigi için tedirginim yardımcı olur musunuz bu şekilde sağlıklı olur mu
illa iki kat artması gerekmiyor %60 yeterli

illa iki kat artması gerekmiyor %60 yeterli
Teşekkür ederim yorumunuz için artış hızı da düşmüş ya daha önce de dış gebelik geçirdiğim için biraz korkuyorum açıkçası doktor da kesin gördüm ya da görmedim demedi belli belirsiz bir şey var dedi içim rahat etmiyor nedense

Teşekkür ederim yorumunuz için artış hızı da düşmüş ya daha önce de dış gebelik geçirdiğim için biraz korkuyorum açıkçası doktor da kesin gördüm ya da görmedim demedi belli belirsiz bir şey var dedi içim rahat etmiyor nedense
benimde ilk artışım %130'du ikincisi %77 oldu şuan sağlıklı ileriyoruz. verdiğiniz saatle de bağlantılı

bi kere daha kan verin artışı görünce içiniz rahat eder ben 3 kere vermiştim sonra doktor randevumu almıştım
Toplam 3 tane verdim ama tekrar vermek istemiyorum sanki daha çok strese sokacak gibi bunların hepsini kadın doğum acilde verdim oradaki doktor çok ilgilenmedi gibi çarşamba günü ultrason muayenesine kadın doğum polikliniğine gideceğim umarım net görür sizin kaç değeri çıktıktan sonra yüzde 77'ye düşmüştü

Toplam 3 tane verdim ama tekrar vermek istemiyorum sanki daha çok strese sokacak gibi bunların hepsini kadın doğum acilde verdim oradaki doktor çok ilgilenmedi gibi çarşamba günü ultrason muayenesine kadın doğum polikliniğine gideceğim umarım net görür sizin kaç değeri çıktıktan sonra yüzde 77'ye düşmüştü
benim 188-433 oldu son verdiğim kanı tam 2 gün sonra vermedim sağlık ocağında verdim 750 çıktı

4 kasim 414
6 Kasım 788
10 Kasım 2362
Mrb cnm benimde yavas artiyordu ilk 3 beta 3 katından fazla arttı ama sonrası yavas artmaya başladı keseyi görünce doktor artik beta önemli değil bakmayalım kafa karışıklığı olur bu saatten sonra bize dedi bende vermedim birdhaa şükür kalp atisinida duyduk bende anlamadım neden yavas artmaya başladın doktorda buna bir çıkmama yapmadı halada aklıma geliyor neden yavas arttığı oğlumda boyle birsey olmamıştı hep 2 3 kati fazla fazla artmıştı düzenli bir şekilde ama bu hamileligimde benimde düzensiz artışı oldu şükür ultrasona göre iyi gidiyoruz inslh hep böyle gider sonuna kadar sorunsuz

Mrb cnm benimde yavas artiyordu ilk 3 beta 3 katından fazla arttı ama sonrası yavas artmaya başladı keseyi görünce doktor artik beta önemli değil bakmayalım kafa karışıklığı olur bu saatten sonra bize dedi bende vermedim birdhaa şükür kalp atisinida duyduk bende anlamadım neden yavas artmaya başladın doktorda buna bir çıkmama yapmadı halada aklıma geliyor neden yavas arttığı oğlumda boyle birsey olmamıştı hep 2 3 kati fazla fazla artmıştı düzenli bir şekilde ama bu hamileligimde benimde düzensiz artışı oldu şükür ultrasona göre iyi gidiyoruz inslh hep böyle gider sonuna kadar sorunsuz
Benim hiç 2 kat artmadi en yüksek %90 di sonra da %73 arttı daha önce dış gebelik yaşadığım için çok tedirginim 😔

Benim hiç 2 kat artmadi en yüksek %90 di sonra da %73 arttı daha önce dış gebelik yaşadığım için çok tedirginim 😔
Benim ilk hamileliğim 2 kati arttı cnm bu hamileliğim benimde yavas artiyor bence %90 gayet güzel artışları benim bu gebeligimde 60 70 yükselmeler oldu

Ama sizinki zaten fazlasıyla yükselmiş 555 le 2375 arasında kac gun var
İyi zaten şikayetim yok 😄 ilk başlarda öyleydi şimdi beta takip etmiyorum 11+4 günlük oldu iki gün vardı arasında
Benim 788 den 2362 ye 4. Gün yükseldi yani iki günde %73 artmış sizin kaç günde yükseldi
İki gün canım şu an gayet iyi her şey inşallah böyle devam eder, beta artık takip etmiyorum 11+4 günlük oldu. Kafanı takma gayet güzel artması.

Back
X