Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmenizin kaçıncı gününde çıktı acabaBeta hgc 30.3 gebelik varmı kesin gebelik demiyolar dış gebelik olabilir dediler
İlk betaya bakma bence benim arkadaş 16 ile öğrendi şimdi çok şükür betası gayet güzel yükseldi 2 günde 1 takip etmen lazım 2 katı yada %66 çıkması lazım geç döllenme olabilir adet 3 gün gecikmeyle öğrenmişti arkadasimBeta hgc 30.3 gebelik varmı kesin gebelik demiyolar dış gebelik olabilir dediler
Adet günüm gelmedi daha 9.9 du ilk beta 1 gün sonra 30.3 olduİlk betaya bakma bence benim arkadaş 16 ile öğrendi şimdi çok şükür betası gayet güzel yükseldi 2 günde 1 takip etmen lazım 2 katı yada %66 çıkması lazım geç döllenme olabilir adet 3 gün gecikmeyle öğrenmişti arkada
Gecikme olmadı daha başka bi rahatsızlık için gittiğimde acilde öyle öğrendimGecikmenizin kaçıncı gününde çıktı acaba
HayırArkadaşlar sizce gebelik varmı
Yani adetinize kaç gün kala öğrendiniz ona göre yorum yapabilirim bildiklerimle onun için sordum gecikmeyle mi öğrendiniz diye size çünkü dış gebelik vs denmişGecikme olmadı daha başka bi rahatsızlık için gittiğimde acilde öyle öğrendim
2 gün var şuanYani adetinize kaç gün kala öğrendiniz ona göre yorum yapabilirim bildiklerimle onun için sordum gecikmeyle mi öğrendiniz diye size çünkü dış gebelik vs denmiş
Değer gayet iyi neye göre dış gebelik dediler anlamadım. Kimyasal dese oda bi ihtimal anlarım ama kimyasala da benzemiyor değer güzel artmışAdet günüm gelmedi daha 9.9 du ilk beta 1 gün sonra 30.3 oldu
1 günde 9.9 dan 30.3 çıktı bende anlamadım net bişeyde söylemiyolar acilde baktırıyorum ondan ola bilirmiDeğer gayet iyi neye göre dış gebelik dediler anlamadım. Kimyasal dese oda bi ihtimal anlarım ama kimyasala da benzemiyor değer güzel artmış
Yani hcg ilk zamanlar salınım daha yüksek olur beklenen değer bunda ne var onu anlamadım. Endişe edecek bişey yok gibi duruyor1 günde 9.9 dan 30.3 çıktı bende anlamadım net bişeyde söylemiyolar acilde baktırıyorum ondan ola bilirmi
O zaman gayet güzel bence değeriniz2 gün var şuan
1 günde 9.9 dan 30.3 çıktı bende anlamadım net bişeyde söylemiyolar acilde baktırıyorumDeğer gayet iyi neye göre dış gebelik dediler anlamadım. Kimyasal dese oda bi ihtimal anlarım ama kimyasala da benzemiyor değer güzel artmış
Dış gebelik neden deniliyor hamilesiniz de demiyolarO zaman gayet güzel bence değeriniz![]()
Dış gebelik olması için çok orantısız bi aşağı bi yukarı olması gerekiyor yani 2 değerden bunu nasıl anlıyor1 günde 9.9 dan 30.3 çıktı bende anlamadım net bişeyde söylemiyolar acilde baktırıyorum
Dış gebelik neden deniliyor hamilesiniz de demiyolar
Bilinçsizce demiş olabilirler bence sadece doktorun dediğine kulak verin içiniz rahat etsin1 günde 9.9 dan 30.3 çıktı bende anlamadım net bişeyde söylemiyolar acilde baktırıyorum
Dış gebelik neden deniliyor hamilesiniz de demiyolar