Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gibi şuanlıkKizlar merhaba 27 kasimda acilde kan vermistim 43.5 cikmisti bu gun verdim 94.1 cikmis sizce iyimi artis
2 kattan fazla olmuş 2 gün sonra tekrar veri %60 en az olmalıKizlar merhaba 27 kasimda acilde kan vermistim 43.5 cikmisti bu gun verdim 94.1 cikmis sizce iyimi artis
Yeterli gayet iyi canımKizlar merhaba 27 kasimda acilde kan vermistim 43.5 cikmisti bu gun verdim 94.1 cikmis sizce iyimi artis
Icim rahatladi tesekkur ederimİyi gibi şuanlık
Evet biraz fazla olmus ℅116 olmus2 kattan fazla olmuş 2 gün sonra tekrar veri %60 en az olmalı
Kimyasal olma ihtimali yoktur degilmi birde kese ne zman gozukuyor canimYeterli gayet iyi canım
Kimyasal olsa 43 de göremezdin canım 1500-3000 hcg de gözüküyor adetin kaçıncı günü bu test canımKimyasal olma ihtimali yoktur degilmi birde kese ne zman gozukuyor canim
Adetime 3 gun vardi canim 43.5 ciktiginda suan 1 gunum varKimyasal olsa 43 de göremezdin canım 1500-3000 hcg de gözüküyor adetin kaçıncı günü bu test canım
Tamam güzel maşallah hayırlı olsun canım daha çok yeni son adet tarihinden hesapla 5. Haftada Yada 6.haftaya girerken keseyi de görürsün Allah’ın izniyleAdetime 3 gun vardi canim 43.5 ciktiginda suan 1 gunum var
Sagol canim 1 kasim son adet tarihim ayin 12 sine randevu aldimTamam güzel maşallah hayırlı olsun canım daha çok yeni son adet tarihinden hesapla 5. Haftada Yada 6.haftaya girerken keseyi de görürsün Allah’ın izniyle![]()
Daha 4 haftalık canım 12 sine kadar gözükürSagol canim 1 kasim son adet tarihim ayin 12 sine randevu aldim
Tamm canim sagol tesekkur edrrim ilgin icinDaha 4 haftalık canım 12 sine kadar gözükürmaşallah diyelim