Olabilirr kimyasal geçirdim geçen ay aynılarını yaşadım yoğun akıntı vardııMerhaba kızlar benim reglime 8 gün var ama 2-3 gündür beyaz akıntım var kokusuz ve regl olacak gibi ağrı ve his başladı hamilelik belirtisi olabilir mi yaşayan var mı
Benimde aynı bi önceki günü değerlendirdim göğsümde arada bi sızı var bilmiyorum valla beklicez mecburenBen de aynı şeyleri yaşıyorum ya reglime 8 gün var. Yumurtlama günümü değil ama bir önceki günü değerlendirmiştim akıntım var göğüslerim şiş gibi ve kasığımda regl olacak gibi bir dolgunluk hissediyorum
İnşallah hayırlı haber alırız hiç emin değilim mecbur günün geçmesini beklicem şuan test için erken benceOlabilirr kimyasal geçirdim geçen ay aynılarını yaşadım yoğun akıntı vardıı
Evet en sağlıklı sonucu alabilmek icin regl gününü bekleyinn kesinlikleİnşallah hayırlı haber alırız hiç emin değilim mecbur günün geçmesini beklicem şuan test için erken bence
Merhaba, benim normalde beyaz akintim olmazdı zaten kasinti ve koku da yok. Adet sancısı yaşıyordum regl olcam diye düşünürken gebe olduğumu öğrendim . Belki sizin de öyledir 1 hafta gecikme olmasını bekleyip kan verin. Benim 2 gun gecikmede idrarda çıkmamıştı.,Regl olacak gibi his ve hafif kasık ağrısı devam ediyor beyaz akıntımda devam ediyor hamileliğini böyle öğrenen var mı ya kızlarrr
Bende de koku kaşıntı yok sadece beyaz akıntım var ve regl olacak gibi kasıklarda ağrım var gecikmeyi bekliyorum mecburenMerhaba, benim normalde beyaz akintim olmazdı zaten kasinti ve koku da yok. Adet sancısı yaşıyordum regl olcam diye düşünürken gebe olduğumu öğrendim . Belki sizin de öyledir 1 hafta gecikme olmasını bekleyip kan verin. Benim 2 gun gecikmede idrarda çıkmamıştı.,
Kac gün var adeteBugün göğüs uçlarımda hassasiyet başladı
Kac gün var adete
5 gün kaldıKac gün var adete
Az kalmısss sabırlı olalımm biraz dahaa5 gün kaldı
Bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için ilk olacağı için her farklılığı belirti gibi yorumluyorum bakalım :)Az kalmısss sabırlı olalımm biraz dahaa
Ya adetime 7 gün var simdi peceteye pembe akıntı geldi kasıkta yogun ağrı var tutunma olabilirmiiBakalım hayırlısı inşallah hepimiz için ilk olacağı için her farklılığı belirti gibi yorumluyorum bakalım :)
OlabilirYa adetime 7 gün var simdi peceteye pembe akıntı geldi kasıkta yogun ağrı var tutunma olabilirmii
Ya insallahOlabilir
Ay olabilir devamı gelmezse regl olmazsan olabilir benceYa adetime 7 gün var simdi peceteye pembe akıntı geldi kasıkta yogun ağrı var tutunma olabilirmii
Gecen ay kimyasal geçirdim adet döngüm değişmiş olabilir bilmiyorum ama ovulasyon ile yumurtlamayı takip ettim tam yumurtlama gününde birliktelik olduuAy olabilir devamı gelmezse regl olmazsan olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?