beyaz eşya gri mi olmalı beyaz mı?

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
merhaba hanımlar beyaz eşyalarımızı alcazz bu sıralar..önereceginiz iyi bi marka vee renk ne sizce...ben gri renkte olanları çok begeniyorumm..ama acaip leke bırakıyorrr elll izi falan çıkıyorr..arkadaşımm gri renkte olanını kullanıyor acaip parmak izi falan kalmış kirli duruyorrr..sizce ben beyaz renkmi alsammm zaten gri renk ile beyaz renk arasında baya fiyat farkıda oluyormuşş..kafam karıştıı sizce ne yapayımmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr????
 
Benim beyaz eşyalarımın hepsi beyaz ve siemens aldım çok memnunum canım şimdiden iyi günlerde kullan
 
bence gri inoks olmalı ben öle aldım cok güzel duruyor mutfağımda arçelik benimkiler a.s.
 
bence gri inoks olmalı ben öle aldım cok güzel duruyor mutfağımda arçelik benimkiler a.s.

arkadasım bende arcelık alıcam bana aldıklarının modellerını ve ne kadar tuttugunu yazarsan sevınırım numaralarını verırsen nettende bakarım....
 
Bende gri inoks aldım aslında daha çok mutfak şekline, bütçeye vede tabii ki beklentilerinize hitap etmesi gerekiyor renk sadece makyajı o kadarda önemli değil bence kaydirigubbakcemile2
 
gri inoks falan her modelde bulunmuyor. benim istediğim özellikteki çamaşır makinesinin grisi yoktu bende tüm eşyayı beyaz aldım.
 
ınox için evin bana ait olması lazım,ona göre evi düzenlemem lazım.
vs vs..bana pek mantıklı gelmiyor,yani beyazdan farkı nedir tam da bilmiyorum..
bozulmuyor mu acaba yada eskimiyor mu?
zevk meselesi canım,içinden ne geliyorsa onu al..
ama ben beyazdan şaşmayacağım.
 
şimdi arkadasım gri derken ne oldugu önemli.. griler ikiye ayrılır. inoxlar ve gümüşler.. senin arkadasınınkiler gümüş olmalı cunku onlar müthiş iz ve leke bırakır. inox ise paslanmaz çeliktir,zaten özelliği estetikten ziyade leke bırakmamasıdır. buzdolabım inox ve 2 senedır kullanıyorum.. ne leke ne parmak izi.. süper bişi bence.. üstüne bir bardak salçalı yağı boca etmezsen kir,mir olması imkansız.. adı üstüne paslanmaz çelik.. özelliği zaten iz bırakmaması ama satıcılar her grıye kafadan inox deyiveriyor o yüzden sormak lazım paslanmaz çelık mı dıye..gümüş olanlarsa sadece boyası gri oldugu için gri olan ürünlerdir..
ama işin estetik boyutu zevkine kalmış bişi.. ben beğeniyorum ama sen beğenmiyorsan beyaz düşün.. yalnız kullanışlılılık açısından kesinlikle inox
marka olaraksa siemens ve boschu şiddetle tavsiye ederim.çinde üretilenleri özellikle önermem.. türk markası olmasına ragmen arçelik bile çinde ürettiriyor artık. vestel ona keza...
 
bence gri, herkes grilerin leke birakmasindan sikayetci,ama benim butun esyam gri,hic leke fln olmuyor,yanliz su var microfber bez kullaniyorum ayrica burada satilan turkiyede olmayan,ama belcikada var sanirim bi urun var yag sokucu onu kullaniyorum kurulamama bile gerek kalmiyor,markasida ariston
 
benımkı silver grı ınox karısımı yanı
ve hıçte ız bırakmıyo
hep hayalımdı beyaz rengı sevmem
yıne bı esya alsam silver olur tavsıye ederım
 
Ben çeyiz için fırınımı önceden almıştım gri boyalı olarak diğerlerinide gri almak zorunda kaldık.Fırınıda gri almamın sebebi beyaz zamanla sararıp renk değiştiriyo yada boyası dökülüyo o yüzden giriyi tercih etmiştim.Birtek buzdolabı inox diğerleride gri ama inox yada çelik olanlardan değil boyası gri markasıda buzdolabı beko diğerleri arçelik
 
sglun kıslar yorumlarınız içinnn anlaşıılan inox almalıyım gri tonu olunca...beyaz renkli olanlar mutfagı ferah yapıyorr ama inox larada hayranımmm ...bakalımm beyaz eşya için alışverişe gittigimizdeee ne olcak:)bennn inox diorum erkek arkadaşım beyaz olanlardann:)bi renk farkıı var diye okdr fiyat farklı ödemeyelim dioo:)
 
Şu leke işi canımı sıkıyor üstelik marka ve kalitesindende kaynaklanmıyor galiba ,çünkü çevremde kullananlar var...
Davlumbazın tam bir baş derdi olduğunu söylüyorlar,ama bende İnox seviyorum...:1no2:
 
yaaa benim arkadaştaki inox deil ozmann çünkü acaip kirli duruyodu el izleri falan......benimkinin gönlünü edersem inox alayım ozman:)
 
vala çok dikkat et canım..bazıları inox olmayanlar iz bırakıyor..ben beyaz aldım..valla evimi daha ferah gösteriyor..yanii gri ler hoş gibi ama evi daha bulanık ve karanlık gösteriyor sanki bana göre...ne bilim...tüm günüm mutfakta geçiyor desem yeridir..o yüzden ferah ferah iş yapmak en büyük zevkim..ki griler de aynı işi görüyor üstelik daha fazla para..beyazı atıyorum 500 e alıyorsun grileri ise 600 700 e ..düşün paran varsa al :)))
 
vala çok dikkat et canım..bazıları inox olmayanlar iz bırakıyor..ben beyaz aldım..valla evimi daha ferah gösteriyor..yanii gri ler hoş gibi ama evi daha bulanık ve karanlık gösteriyor sanki bana göre...ne bilim...tüm günüm mutfakta geçiyor desem yeridir..o yüzden ferah ferah iş yapmak en büyük zevkim..ki griler de aynı işi görüyor üstelik daha fazla para..beyazı atıyorum 500 e alıyorsun grileri ise 600 700 e ..düşün paran varsa al :)))

aynen cnm aklımdaki şeyleri sölemişsin.. grileriii çok begeniyorummmmm özellikle beyaz eşya satan yerlerde beyazlara bakmıyorum bilşe..ama cidden mutfagı boguyoo grilerrr....kararsızım cnmm ama erkek arkadşaım beyaz dio bakalımm..:)
 
beyaz eşya adı üstünde beyaz olmalı bence...inoxlar çok koyu duruyor bence insanın içi kararır.. hiç birşeyede uyum sağlamıyor..
 
kuzenim gri aldı arçelikten memnun ama bir arkadaşım memnun değil. eşyaları aldıktan sonra ev tuttular mutfak dolapları kahve krem ve hiç uymamış renk takıntısı da var beyaz alsaydım herşeyle uyardı diyor aslında mutfağa göre almak lazım sonuçta renk uyumu da önemli bence yani ben çok takarım :)
 
X