Tamam şimdi gördüm. Yaşın sanırım 25 civarında daha küçük olabilirsin ama daha büyük değilsindir sanırım.https://www.google.com.tr/search?q=kadın+beyaz+spor+ayakkabı&espv=2&biw=1600&bih=775&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj2hpm1_L_MAhUrLcAKHVSKCR0QsAQIOQ#imgrc=dczabdaeoPnYxM: buna çok benziyor yalnız benim ayakkabının her tarafı beyaz burdaki gibi pembe degil bağcıkları falan.
güzel bir fikir bak. Renkli bağcıklar alınabilir.Benim de simsiyah spor ayakkabım var.
Üzerime fuşya giyeceğim zaman bağcıkları fuşya bağcık takıyorum.
Bağcık 2,5 TL
Sen de alıp kıyafete göre değiştirebilirsin.
bende beyaz gömleği pek sevmiyorum zaten :)Tamam şimdi gördüm. Yaşın sanırım 25 civarında daha küçük olabilirsin ama daha büyük değilsindir sanırım.
Artık eskisi gibi milimetrik renk uyumları aranmıyor kıyafetlerde, denim kotlar bir çok şeyle konbinlenebiliyor. Üstünü beyaz tuttuğun sürece bir çok şeyle giyebilirsin. Ama beyaz gömlek giyme hatası yapmazsın sanırım zaten.
bunu daha önce hiç düşünmemiştim iyiki aklıma getirdiniz :)güzel bir fikir bak. Renkli bağcıklar alınabilir.
bende beyaz gömleği pek sevmiyorum zaten :) Eki Görüntüle 1826103 Eki Görüntüle 1826103 Eki Görüntüle 1826104 böyle renk tonlerı düşündüm aslında bunlar nasıl sizce ?
yok yaşım 25 orda sorun yok :)Tamam şimdi gördüm. Yaşın sanırım 25 civarında daha küçük olabilirsin ama daha büyük değilsindir sanırım.
Artık eskisi gibi milimetrik renk uyumları aranmıyor kıyafetlerde, denim kotlar bir çok şeyle konbinlenebiliyor. Üstünü beyaz tuttuğun sürece bir çok şeyle giyebilirsin. Ama beyaz gömlek giyme hatası yapmazsın sanırım zaten.
pantolon daha koyu olsa nasıl olur peki ? lacivert tonlarında mesela ?Harika bence
Zaten yaz geliyor
Beyaz ayakkabı hemen hemen her şeyle gider
Nasıl nokta atışı yapmışım ama demiyok yaşım 25 orda sorun yok :)
pantolon daha koyu olsa nasıl olur peki ? lacivert tonlarında mesela ?
yukarıda renk kombini attım onlar naıl sizce ?Beyaz ayakkabıyı herseyın altına gıyebılıyorum elbette
teşekkür ederimO da güzel olur
Herseye uyar benceyukarıda renk kombini attım onlar naıl sizce ?
Senın ayakkabılarda bır moda oldukı sorma :)O da güzel olur
Senın ayakkabılarda bır moda oldukı sorma :)
Yok ben hala nike air huarache istiyorum.Kendime beyazını Egeye bordosunu. ama fıyatlar baya pahalı acaba vazgecıp yıne kombın olarak adidas superstarmı alsam dıyorum :) Sen kaca aldın amerıkadan aldın sanırım o sıyahı degıl mı?Aldım siyahını
Aldığımdan beri ayağımdan çıkarmıyorum
Yok ben hala nike air huarache istiyorum.Kendime beyazını Egeye bordosunu. ama fıyatlar baya pahalı acaba vazgecıp yıne kombın olarak adidas superstarmı alsam dıyorum :) Sen kaca aldın amerıkadan aldın sanırım o sıyahı degıl mı?
Genede pahalıya gelmıs .Nike bildiğim kadarı ile sadece numarası azalırsa indirime giriyor. O zaman da bulamama riski var. Ben daha önce kızlarla Converse kombini yapmıştım, pembe. O da güzel olmuştu.
Yurt dışından aldım benimkini, 167 TL ucuza geldi.
Spor ayakkabısı kot pantolon altına şık ve en önemlisi rahat duruyor. Ben üstüne genelde basic bi tişört ve uzun kollu salaş önü açık yelek tarzı giyim hoşuma gidiyor. Bende alıcam spor ayakkabısı ama renklerde karar veremedim beyaz mı, siyah mı yoksa gri mi.Kızlar ben daha önceden kinetix beyaz spor ayakkabı aldım ama nasıl kombin yapacağımı bilemedim ve çoğu kıyafette de kombin yapamadım. Altına beyaz spor ayakkabısını kombinleyebileceğim gömlek ve pantolona ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
ben genelde koyu renk ayakkabı tercih ediyordum ve çoğu pantolonun altına rahatlıkla kombine ediyordum. Beyaz ayakkabıyı ilk defa alınca pek kombin yapamadımSpor ayakkabısı kot pantolon altına şık ve en önemlisi rahat duruyor. Ben üstüne genelde basic bi tişört ve uzun kollu salaş önü açık yelek tarzı giyim hoşuma gidiyor. Bende alıcam spor ayakkabısı ama renklerde karar veremedim beyaz mı, siyah mı yoksa gri mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?