Beyaz Spor Ayakkabı

Tamam şimdi gördüm. Yaşın sanırım 25 civarında daha küçük olabilirsin ama daha büyük değilsindir sanırım.
Artık eskisi gibi milimetrik renk uyumları aranmıyor kıyafetlerde, denim kotlar bir çok şeyle konbinlenebiliyor. Üstünü beyaz tuttuğun sürece bir çok şeyle giyebilirsin. Ama beyaz gömlek giyme hatası yapmazsın sanırım zaten.

Benim de simsiyah spor ayakkabım var.
Üzerime fuşya giyeceğim zaman bağcıkları fuşya bağcık takıyorum.

Bağcık 2,5 TL

Sen de alıp kıyafete göre değiştirebilirsin.
güzel bir fikir bak. Renkli bağcıklar alınabilir.

bende beyaz gömleği pek sevmiyorum zaten :) böyle renk tonlerı düşündüm aslında bunlar nasıl sizce ?

yok yaşım 25 orda sorun yok :)

Beyaz ayakkabıyı herseyın altına gıyebılıyorum elbette

Aldım siyahını
Aldığımdan beri ayağımdan çıkarmıyorum
Yok ben hala nike air huarache istiyorum.Kendime beyazını Egeye bordosunu. ama fıyatlar baya pahalı acaba vazgecıp yıne kombın olarak adidas superstarmı alsam dıyorum :) Sen kaca aldın amerıkadan aldın sanırım o sıyahı degıl mı?

Nike bildiğim kadarı ile sadece numarası azalırsa indirime giriyor. O zaman da bulamama riski var. Ben daha önce kızlarla Converse kombini yapmıştım, pembe. O da güzel olmuştu.

Yurt dışından aldım benimkini, 167 TL ucuza geldi.

Genede pahalıya gelmıs .
Converse fılan guzelde egenın ayakları ona tepkı gosterıyor bırde ben daha once cok kullandıgım ıcın kucuk parmagımın ıcıne etmıslerdı cok tercıh etmıyorum. Nıke numaraları dusse egeye bulma ıhtımalım artar aslında gecen sene aynı yontemle aır max 185 tl almıstım 300 kusur tl ıdı ama bu sene denk gelırmı bakalım gorcez
olmadı kocamı kafalamam lazım :)

Spor ayakkabısı kot pantolon altına şık ve en önemlisi rahat duruyor. Ben üstüne genelde basic bi tişört ve uzun kollu salaş önü açık yelek tarzı giyim hoşuma gidiyor. Bende alıcam spor ayakkabısı ama renklerde karar veremedim beyaz mı, siyah mı yoksa gri mi.

ben genelde koyu renk ayakkabı tercih ediyordum ve çoğu pantolonun altına rahatlıkla kombine ediyordum. Beyaz ayakkabıyı ilk defa alınca pek kombin yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…