beyaz süt gibi akıntııııı

aysem066

Allah Büyüktür !
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
34
3
29
:KK43: Bugün adet olmam lazımdı ama günlerdir hiç akıntım yok bugün de beyaz süt gibi akıntı geldi yardımcı olur musunuz ?

hamilelik riski var m? adet öncesi akıntı normal karşılanabilir, eğer uzun süre akıntı olursa, kötü kokarsa, kaşıntı yaparsa işte o zaman durum değişir.

Kötü koku yok geçen ay adetim bittiğinden beri hiç akıntım olmadı bugün adet olmam lazım ama sadece çok az süt gibi bembeyaz akıntı geldi . Su gibi aktığını hissettim ...s

Bu bende de var ama benim ki yumurtlama günümden hemen sonra başladı halen devam ediyor.Gebelik riskin varsa eğer ondan olabilir. Çünkü beyaz akıntı,adet gecikmesi direkt olarak ona işaret ediyor.

Inşallah öyledir ama yumurtlamamda gecikmiş olabilir mi ?
Son bir kaç gündür vücut ısım arttı kasıklarda şişkinlik var ama ağrı kramp yok göğüs hassasiyeti de gittikçe azalıyor ?
Anlam veremedim :/

Bende 23 şubatta çatlatma iğnesi oldum. 28 şubatta losyon kıvamda beyaz akıntım başladı . Geçen ay da aynı olmuştu ,ama kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bakalım bu ay sonuç ne olacak :KK66:

bende gebelik düşünüyorum ama öncesinde hazırlık için genel bir muayene oldum rahimimde bol miktarda iltahap ve sıvı biriktiğini söyledi doktor. o beyaz süt kesiği gibi akıntıdan bende de vardı fakat çok az geliyordu doktor iki tane antibiyotik ve bir tane fitil verdi dün gece fitil i ilk defa kullandım fakat uykudan 4 saat sonra tuvalete kalktım koyduğum fitil erimiş bir şekilde aktı hemde kanlıydı biraz:KK17: böyle dışarı çıkması normalmi bide baya ittirdim rahim içine ama...:cry:

Hiç bir bilgim yok inan ki :KK43: benim akıntım krem gibi bembeyaz bildiğimiz krem kıvamı adetim 2 gün gecikti ana inşallah hayırlısı olur :)

:KK43: Bugün adet olmam lazımdı ama günlerdir hiç akıntım yok bugün de beyaz süt gibi akıntı geldi yardımcı olur musunuz ?
Valla benimde ilk hamileliğimde sut gıbı akıntım vardı cnm sımdı oğlum var 3 yasında hayırlısı cnm Rabbim Gönlünüze gore versın insalh

X