• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beykent üniversitesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GGGTTT

Ziyaretçi
Arkadaşlar kardeşim beykent ünv. basım ve yayın teknolojileri bölümünü burslu kazandı. bu bölüm ve üniv. hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşabilirmi?

kimsenin tanıdığı falandamı yok BEYKENTTE?

Beykent iyi bir üniversite imkanları ve eğitimi iyidir hatta bende 2. seçim olarak Beykent işletme bursluyu yazdım ama ilk tercihimi kazandım.Hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim, senin adına sevindim. bazı tanıdıklara sordum, genel olarak vasat öğrenciler ve hocalardan oluşuyor diye duyum aldım, baya üzüldüm kardeşim için. neyse göreceğiz artık zamanla

Teşekkür ederim, senin adına sevindim. bazı tanıdıklara sordum, genel olarak vasat öğrenciler ve hocalardan oluşuyor diye duyum aldım, baya üzüldüm kardeşim için. neyse göreceğiz artık zamanla

Canım biliyorsun bizim insanlarımız biraz tuhaftır herkes kendi kazandığını kendisinin sahip olduğu şeyleri yüceltir diğerlerini yerin dibine sokar, o yüzden bence takılmayın.hem şu var belki şu anda Beykent adı çok duyulmuyor olabilir ama 10 sene sonra bu üniversitenin nerede olduğu önemli.Şöyle örnek vereyim Mimar Sinan güzel sanatlar bir zamanla efsaneydi,benimde ilk üniversitem burası fakat ne yazıkki son 10 senedir bu okul düşüte artık bir güzel sanatlar fakültesinden çok enstitü kalitesine kadar düştü, ismi hala devam ediyor ve hala en iyi öğrenciler taraından tercih ediliyor ama eğitim berbat durumda,eğitim kalitesi gitgide düşerken 10 sene sonra insanların bu okula nasıl yaklaşacağını bilemezsin.Zaman gösterecek :)

doğru diyorsun tatlımm yeditepede 5 yıl önce beykent gbiydi ama şidi oda revaçta

bu universitenin allahhh belasını versin idaresi işlemiyo kmse sorumluluklarının farkında değil iki yıldır kimlik kartımı vermiyolar notum yanlış girildi defalarca kez söyledim düzeltmediler hepsinin allah belasını versin aradığımda sisteme bakıp benm bilgilerimi bana söylüyolar böyle üniversite olmaz olsun buyuk bi sorunla karsılasıcaksınız bu unversiteye giderseniz sorunlarınıza kmse çözüm yaratmıcak heleki tam bursluysanız hiç umursamicaklar bakıp tam burslu oldugunuzu söyliyip susan aptal bi sekreterle karsı karsıya kalabilirsiniz beykent hukuk fakültesine lanet olsun hayatımın hatası

Son düzenleme:
bu universitenin allahhh belasını versin idaresi işlemiyo kmse sorumluluklarının farkında değil iki yıldır kimlik kartımı vermiyolar notum yanlış girildi defalarca kez söyledim düzeltmediler hepsinin allah belasını versin aradığımda sisteme bakıp benm bilgilerimi bana söylüyolar böyle üniversite olmaz olsun buyuk bi sorunla karsılasıcaksınız bu unversiteye giderseniz sorunlarınıza kmse çözüm yaratmıcak heleki tam bursluysanız hiç umursamicaklar bakıp tam burslu oldugunuzu söyliyip susan aptal bi sekreterle karsı karsıya kalabilirsiniz beykent hukuk fakültesine lanet olsun hayatımın hatası

Girdigim sınava girmedim gözüküorm :@@@delircem bu okul yuzunden lanet olsn 10 sened anca bıter bu gıdsle

sınav saçmalıkları 4 tane snav mı olur yaa dördünden de 100 aldım birini sisteme 10 girmişler bu nasıl bi saçmalık notum aa yerine ba gelicek ben bunu hak etmiyorum
geçen sene türkçe dersinde çogu arkadasımın notu değiştirilerek 10 20 puan eklendi kalmasnlar diye dolayısıyla çan yükseldi bu nasıl bi saçmalıktır ya okul değil burası farklı bi şey

sen napıcaksın dilekçe mi yazıcaksın düzeltemiyolar ki hiç bir şeyi ilgilenmiyolarr

sen napıcaksın dilekçe mi yazıcaksın düzeltemiyolar ki hiç bir şeyi ilgilenmiyolarr

elli kere dilekce yazdm matematkten 05 almıs gozukuorm lanet olsun degıstırmedıler notumu büte kaldm pisi pisine diger sınava da girmedi gozukuorm bu nasl salak bı okl artk cınlerm tepeme cıkms vazıette

Back
X