Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba lazer yaptıracağım bende beylikdüzü medilife geçiyor aklımda ama kararsızımMedilife, Fizyomed ve Acıbadem'den fiyat aldım,
Daha küçük birkaç yeri de telefonla aradım ama sonra Dermastar'a gittim
Aslında çok sayıda ama ince, sararan tüylerim vardı
Yaz gelmeden birkaç ayda neredeyse hepsi bitti, kalan birkaç tane de rahatsız etmiyor
Bence hastaneye veya daha pahalı bir yere gitmeye hiç gerek yok, özellikle ek olarak verdikleri bir hizmet yok
Benim tüyleri inceleyip her seferinde ne kadar azalmış takip ettiler, ona göre birkaç seans da iğneliye geçtim ki artık normal Alexandrite lazer tüyleri görmüyordu
Özellikle Sevnur Hanım çok ilgilendi, Tavsiye ediyorum
Siz de seçerken ilk görüşmenizde ücretsiz olarak tüylerinize bir baktırın bence.
Bazılarının tüy kökleri daha koyu bazılarının kılları daha sert oluyormuş
merhaba beylikdüzünde rubi sağlık var klinik orasını öneririm gülsüm hanıma hem temiz hemde kampanyalı öneririmMeraba lazer yaptıracağım bende beylikdüzü medilife geçiyor aklımda ama kararsızım
Medilife, Fizyomed ve Acıbadem'den fiyat aldım,
Daha küçük birkaç yeri de telefonla aradım ama sonra Dermastar'a gittim
Aslında çok sayıda ama ince, sararan tüylerim vardı
Yaz gelmeden birkaç ayda neredeyse hepsi bitti, kalan birkaç tane de rahatsız etmiyor
Bence hastaneye veya daha pahalı bir yere gitmeye hiç gerek yok, özellikle ek olarak verdikleri bir hizmet yok
Benim tüyleri inceleyip her seferinde ne kadar azalmış takip ettiler, ona göre birkaç seans da iğneliye geçtim ki artık normal Alexandrite lazer tüyleri görmüyordu
Özellikle Sevnur Hanım çok ilgilendi, Tavsiye ediyorum
Siz de seçerken ilk görüşmenizde ücretsiz olarak tüylerinize bir baktırın bence.
Bazılarının tüy kökleri daha koyu bazılarının kılları daha sert oluyormuş
meraba canm ne durumdasınYa Bu dermastar denen yer ne whatsupa bakiyor ne tele musteri istemio lar galiba
Merhaba Relax Güzellik Merkezinde yaptım sonuçlarından çok memnun kaldımBeylikdüzü'nde ya da yakın ilçelerde lazer epilasyon yaptırıp memnun kalanlardan tavsiye istiyorum. Kendim araştırıyorum ama kimseye güvenemiyorum yaptırıp memnun kalmış olan tavsiye edebilecek olan varsa çok sevinirim.