Beylikdüzünde implant yaptırdım

tenesemisir

Her şey insanlar için
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
1.983
440
Avrupa Diş Beykent, Doktor Hakkı Sönmezateş
Beylikdüzü beykentte bulunan bir diş polikliniginde dün implant yaptırdım. Üst ikinci azım aralık ayında çekilmişti, bayagı bir süre dişsiz gezdim çünkü implanttan çok korkmuştum. en sonunda cesaret ettim.
Şimdi biraz şişkinlik ve bolca dikiş var, sadece sıvı gıdalarla besleniyorum. Agrım olmadı çok şükür. İnşallah bir an önce iyileşir, üst yapısını da yaptırırım da verdigim paranın keyfini sürerim. Para demişken, implant + kemik tozu için 2500 verdim. Üst yapı için daha sonra ödeme yapıcam, onu da zirkonyum düşünüyorum.
Doktorumdan çok memnunum, implant takıldıktan sonra agladım ama bana çok şefkatle, anlayışla yaklaştı. Operasyon süresince beni bilgilendirdi. Doktor ismini buraya yazabiliyor muyuz bilmiyorum, bu taraflarda implant yaptırmayı düşünen varsa özelden mesaj atarsa doktor ismini paylaşırım.
Aralık 2015 guncellemesi: İmplantımın üst yapısı da takıldı. zirkonyum yaptırdım, 500 lira.
Kredi kartı borcumu taksitlendirdim, toplamda 3250 liraya mal oldu bir diş. Ama herhangi bir agrım yok, o tarafımı rahatca kullanıyorum. görüntü zaten ziryonyum oldugu için dogal duruyor, ben bile farketmiyorum :)
Doktorumun ellerine kollarına saglık. Yine implant yaptırmam gerekirse yine taa Beykent'e kadar gider ona yaptırırım.
Saglıklı günler, güzel gülümsemeler :)

Son düzenleme:
Operasyon uzerinden 1 ay geçti, hiç problem yaşamadım. Su an gayet iyiyim. ama üst yapının takılması daha çoook zaman varmış :KK43: kemik tozu konuldugu için çook beklemem gerekiyor. yaz bitsin, eylülde bakalım dedi :KK43:
bu arada operasyondan sonra 3 gun içinde kendinizi toparlayıp normal hayatınıza dönebilirsiniz.

Operasyon uzerinden 1 ay geçti, hiç problem yaşamadım. Su an gayet iyiyim. ama üst yapının takılması daha çoook zaman varmış :KK43: kemik tozu konuldugu için çook beklemem gerekiyor. yaz bitsin, eylülde bakalım dedi :KK43:
bu arada operasyondan sonra 3 gun içinde kendinizi toparlayıp normal hayatınıza dönebilirsiniz.
çok geçmiş olsun...ben de iki hafta önce 2 tane implant taktırdım..üstlerini takmak için 17 eylül e tarih verdi...kemik yetersiz olduğu için mi kemik tozu konuldu size?geçmiş olsun tekrar..

çok geçmiş olsun...ben de iki hafta önce 2 tane implant taktırdım..üstlerini takmak için 17 eylül e tarih verdi...kemik yetersiz olduğu için mi kemik tozu konuldu size?geçmiş olsun tekrar..
dişim çekilirken çevresindeki kemik zarar gordugu ve kalan kemik yetersiz oldugu için kemik tozu kondu.
Şu an resmen dişsiz geziyorum :) yaz bitse de dişime kavuşsam

dişim çekilirken çevresindeki kemik zarar gordugu ve kalan kemik yetersiz oldugu için kemik tozu kondu.
Şu an resmen dişsiz geziyorum :) yaz bitse de dişime kavuşsam
operasyon sonrasında metal çıkıntısı görüyor muydunuz aynada, ben göremiyorum sadece dikiş ipleri görüyorum, normal mi? 4 gün oldu yaptıralı.

operasyon sonrasında metal çıkıntısı görüyor muydunuz aynada, ben göremiyorum sadece dikiş ipleri görüyorum, normal mi? 4 gün oldu yaptıralı.
evet diş etini üstüne dikiyorlar görmüyorsun. tamamen iyileştigi zaman, üst yapı takılacagı zaman diş etini açıp oraya metal bir şapka takıyorlar.

X