Bi acı en fazla ne kadar sürer..

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
Aynen bunu merak ediyorum kızlar..

Bi acı en fazla ne kadar sürer..

Zaman zaman dedim hep kendime. Çünkü bilirim zaman gerçekten çare. Ama bu olanlar zamanla artıyo.

Allah aşkına yaşadığınız hangi acı ne kadar sürdü anlatır mısınız.....

Ona göre sıkıcam dişimi..

En çoğu bu kadar sürmüş daha zamanım var diycem...

Bu kisiden kisiye gore degisir bence.
Bide acinin konusuda onemli tabi..
Hangi konuda aci cekiyorsunki sen?
Her konuda desem inanır mısın?

Gerçekten üç-üç buçuk yıldır acı çekiyorum.

Her konuda hayalkırıklığı.

Şu filmlerde abartıldığına inandığımız güçlü kadınlar güçlü kızlar muhabbeti yok mu. Benden o bekleniyo. Vallahi de billahi de bıktım.

Sürekli ağlamaktan bıktım.

Geçmiyo arkadaşım. İnan ki geçmiyo..

Hayatta her şeyin bir sonu var hayat bile sonlanıyor derdim hep kendime. Sana haksızlık yapıldıysa herkes kendine yakışanı yapar de geç. Sen başını yastığa koyduğunda Vicdanın rahatsa emin ol belli bi zaman sonra acında geçer tatlım. Bunun belli bir süresi yok ama illaki geciyor bunu kendine sürekli tekrar et. Ve her dibe vuruşun birde yükselişi vardır bunuda unutmadan yaşa

Bn de merak ederdim bunun cevabını...
Kendimi duaya verdim.
Gecelerce gözyaşlarıyla dua ettim, dinsin diye...
Çok geçmedi, kuş gibi hafifledim.
Yemin ederim çok dua ettim. Gene geçmedi. En son baktım inancımı kaybetmek üzereydim haşa.. Bıraktım ki en azından dua etmiyorum diyeyim..

Kisiye, şartlara ve duruma göre degisir. Ama bildigim kadariyla evlat acisi disinda her acı gunden gune muhakkak azalir. Ayrilik acisi falansa eger salla gitsin. Ne zaman oldugunu söyleyemem ama gececegine eminim
Keeeeşke öyle olsa.. Ayrılık acısını da gördüm bunlardan önce. Acı mıymış o..

Bana kalirsa aci hic gecmiyor sadece biz direnmeyi ogreniyoruz aciyi ilk yasadigimoz zamanki sarsintiyla ilerleyen surelerdeki hissimiz ayni olmuyor artik alisiyoruz bi sekilde

Cekilen aci bir ic hastaliga donusurse uzun suruyor elbette. Kronik bir rahatsizlik gibi nüksedip duruyor. Zaman kavrami yitiyor, surenin bir onemi kalmiyor, nasil olsa yine bastan basliyor.

Aciyi gozunuzde ne kadar buyuttugunuz onemli. Yoksa ayni yikima ugrayan insanlarin tepkisi farkli oluyor, cok fazla degisken var. Kesin bir sey soylenemez.

Annemi kaybettim..

Babamın gerçek yüzü çıktı..

Bizi öyle bi borca soktu ki öde öde bitmiyo ki zaten ödemiyo..

Bahsi geçen borcun alacaklıları sürekli benim yanımda borcu konuşuyolar..

Ev sahibi gelip evden çıkarıcam onu diyo.. (Dolayısıyla bizi yani. Laf duyuruyo bana) bende elim dizimde dinliyorum..

Bu hayvan sürekli sinirlendirmek için en ufak şeyde anneme küfür ediyo. Anneni s***tirme, ananın da babanın da ağzına ağzına s**tırtma gibi.. (Babamdan bahsediyorum..)

Bilerek ediyo tahrik olıym diye. Düzgün konuş annem hakkında diyorum kavga ediyoruz.

Kardeşlerim ergenliğe giriyo. Asileştiler. Onlarla ilgilenmiyo ben yapıyorum her şeyi. Gece 12 ye kadar çocuklar evde yok ben sahip çıkıyorum sokaklarda..

çocuklar bazen abartıp bana hakaret ederse onları tutuyo. Noluyomuş öyle dedilerse..

Bigün karşıma biri çıktı. Sandım ki yanıma arkadaş olur sonra da yuvamı kurar defolur giderim. Yalancı çıktı. Allah biliyo ya çok ah ediyorum.. Mübarek gün allahım sorsun hesabını..

Borç için benden ümit ediyolar laf dokunduruyolar. Ödesem gücüm yok ödemesem bıktım bana laf duyrulmasından..

Okul hayatım alt üst oldu.. Bittim..

Arkadaşlarım teker teker sattı beni hepsi adi çıktı.. Kimi adam ettimse ilk işi nispet yapmak oldu.. Ve evet gerçekten sayemde adam oldular.. Sonradan beni ezdiklerine inanamadım haliyle..

Bi yandan fitre zekat vermeye çalışanlar.. Çalışıyorum dedikçe al okuyosun diye ısrar edenler.. Artık nasıl görünüyosam dışardan..

Kardeşlerime gözlerinin gördüğünü alamıyor olmam.. Akıllarının bişeylerde kalması..

Annemin yanına çok uzak olduğu için gidememem..

Annemi deli divane özlemem..

Kimseye annem yok diyememem.. Çünkü kime dedimse sahipsiz görüp art niyet beslemesi...

Daha sayıymı be kızlar.. Siz söyleyin daha sayıym mı....

herkesin sınavı farklı farklı seninki de böyleymiş canım. :KK43: Yaşadıklarını anlayabiliyorum ama sebat etmen gerekecek zor da olsa. çünkü ileride bunları öyle bir hatırlayacak ve anlatacaksın ki. kendinle gurur duyarak.. ne günleri atlattım ben çok güçlüyüm diye. dua et, sabır dile her şeyin geçiçi olduğunu unutma. Allah gani gani rahmet eylesin anneciğine, umarım birgün bir yerlerde buluşursunuz

X