bi akıl arkadaşlar..

nurumoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
264
130
kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
eski konularımdan bilirsiniz görümcem ve eltim ile konuşmuyorum.
Benim eşimin büyük abisi 7 yıl önce eşinden ayrıldı. Karısını aldattı.
küçük oğlu 2 ,büyük oğlu 8 yaşındaydı boşandılar. Bizimde 1 ay sonra düğünümüz oldu.
Eşimin ailesi boşanan gelinlerini arayıp sormadılar. İhtiyacın var mı demediler.
Zaten evlilikleri süresince sürekli didişmişler. Görümceler arayı kızıştırmış. Şuan bana yapılanlar gibi.
Gelinleri de çok ılımlı bir kız değildi. Yani ortayı bulamadılar.vs..
ayrıldıktan sonra ben kızı bir kaç kere aradım ve eşimin ailesi tarafından ciddi uyarı aldım.
Umursamadım. Hatta kayınvalideme bu konuda ciddi anlamda çıkıştım. 10 yıllık gelinini oğlun aldattı.Neden sahip çıkmıyorsun diye! Sonrasında kız herkese tepkili olduğundan ben aradığımda da soğuk konuşunca aramamaya başladım ve koptuk.
H.sonları çocuklar geldi babalarına bizlerde kaldılar. Gezdirdik tozdurduk fakat kızla hiç görüşmedi kimse.
annesinin evinde çocukları ile kaldı. Nafakasını aldı.Kaynım da kayınvalidemle yaşıyor.
Neticede dün tanımadığım bir numaradan arandım. Arayan eski eltim. Çok şaşırdım tabiki.
beni özlediğini,görüşmek istediğini vs. söyledi. Kendisini severim.Ama her konuşması eşimin ailesine saldırıda bulunur şekilde olduğundan ve ben bu konulardan yeni paçamı sıyırmışken rahatsız oluyorum açıkçası.
konuşmalarından kaynım ile barışma yanlısı olduğunu hissettim. Kaynımda da bunu hisediyorum zaten.
Affetmişlikten daha çok, artık yaş ilerliyor. Kaynım kayınvalidemin evinde zaten yeteri kadar dışlanıyor.
Eltim desen baba evinde sığıntgı gibi nafaka ile 7 yılını gecirdi.

keşke barışsanız dedim telefonda , o da hayırlısı dedi.
Anlayacağınız barışma amaçlı iletişim kurmak için benimle görüşmek istiyor.
Öte yandan görümcelerimle düşmanlar. Kayınvalidem barışsınlar ister eminim.
Ama görümceler yine kızıştırır ortalığı.
ilk fırsatta görüşelim diyerek teli kapattık. Durumdan eşimi haberdar ettim. Görüşmenizin benim için sakıncası yok. İstersen ben abimle konuşurum dedi.

şimdi iki ucu pis bir değnek. karışsan bu taraf ayakanacak,zaten aramız iyi değil.Karışmasan hem vicdanım rahat etmez,hem ilerde barışırlar kötü olurum vs..

şimdi de face den eklemiş beni kız. Kabul etsem görümceler görecek.
ne yapsam bilemedim..

Bence esin sorun degil dedikten sonra digerlerini bosver. Hem sen art niyet tasiyarak gorusmuyorsun ki yuvalarini kurtarmaya yardim etmek istiyorsun.

yani bence barışmak istiyorlarsa çorbada tuzunuz olsun, ama tabi siz mesafeyi yinede korumaya çalışın

küçük oğlu 2 ,büyük oğlu 8 yaşındaydı boşandılar. Bizimde 1 ay sonra düğünümüz oldu.
Eşimin ailesi boşanan gelinlerini arayıp sormadılar. İhtiyacın var mı demediler.
Zaten evlilikleri süresince sürekli didişmişler. Görümceler arayı kızıştırmış. Şuan bana yapılanlar gibi.
ayrıldıktan sonra ben kızı bir kaç kere aradım ve eşimin ailesi tarafından ciddi uyarı aldım.
Umursamadım. Hatta kayınvalideme bu konuda ciddi anlamda çıkıştım. 10 yıllık gelinini oğlun aldattı.Neden sahip çıkmıyorsun diye! Sonrasında kız herkese tepkili olduğundan ben aradığımda da soğuk konuşunca aramamaya başladım ve koptuk.
H.sonları çocuklar geldi babalarına bizlerde kaldılar. Gezdirdik tozdurduk fakat kızla hiç görüşmedi kimse.
annesinin evinde çocukları ile kaldı. Nafakasını aldı.Kaynım da kayınvalidemle yaşıyor.
Neticede dün tanımadığım bir numaradan arandım. Arayan eski eltim. Çok şaşırdım tabiki.
beni özlediğini,görüşmek istediğini vs. söyledi. Kendisini severim.Ama her konuşması eşimin ailesine saldırıda bulunur şekilde olduğundan ve ben bu konulardan yeni paçamı sıyırmışken rahatsız oluyorum açıkçası.
konuşmalarından kaynım ile barışma yanlısı olduğunu hissettim. Kaynımda da bunu hisediyorum zaten.
Affetmişlikten daha çok, artık yaş ilerliyor. Kaynım kayınvalidemin evinde zaten yeteri kadar dışlanıyor.

ilk fırsatta görüşelim diyerek teli kapattık. Durumdan eşimi haberdar ettim. Görüşmenizin benim için sakıncası yok. İstersen ben abimle konuşurum dedi.

şimdi iki ucu pis bir değnek. karışsan bu taraf ayakanacak,zaten aramız iyi değil.Karışmasan hem vicdanım rahat etmez,hem ilerde barışırlar kötü olurum vs..

ne yapsam bilemedim..

görümceden kv den bu jkadar korkmak niye kocanın zaten her şeyden haberi var.ayrıca daha bir şey oldugu da yok

Madem iki tarafta ılıman.
Yetişkin insanlar gibi ikisi bırakın görüşsün. Siz aracı olacaksınız da ne olacak?
Daha önce evlenmişler -çocukları olmuş.Bir şekilde görüşürler isteseler.

Dertsiz başınıza dert almayın ki ikisi de zorunluluktan barışma yanlısı gibiyse hiç suyu bulandırmayın.Bırakın kendileri halletsinler.

Aynı durumda sen olsaydın sana yardım eder miydi ? O izlenimi veriyor mu?
Etmezse hiçç bulaşma.. ederse de (izlenimine bağlı ki ben sanmıyorum) yardım et derim.

konudan en büyük çıkarımım bu görümceler neymiş öyle ya,hepinizi ne güzel sindirmişler

ben bile korktum buradan,ya görümceler bu konuyu da okursa dedim içimden

feyse ekle bence ama görüşme konusunda bişye diyemem.7 yıl olmuş elti barışmak konusunda hata yapıyor ben olsam aldatan adama geri dönmezdim.hem de bu kadar süreden sonra.aracı olmak riskli bi şey.

Bence de hiccc karisma kimseye vesile olunmaz aradan 7 yil gecmis az deil iyi olur kotu olur vesile olunmaz bence kimseyle iyiken kotu olmaz sonucta surekli yuzyuze bakicaksin aile uyeleriyle..kimseyi kardina aldigina degmez barismak isteyen sen araci olmadanda basarir bunu

Madem iki tarafta ılıman.
Yetişkin insanlar gibi ikisi bırakın görüşsün. Siz aracı olacaksınız da ne olacak?
Daha önce evlenmişler -çocukları olmuş.Bir şekilde görüşürler isteseler.

Dertsiz başınıza dert almayın ki ikisi de zorunluluktan barışma yanlısı gibiyse hiç suyu bulandırmayın.Bırakın kendileri halletsinler.
bence de
koca koca insanlar siz hiç müdahale etmeyin derim
görüşün isterseniz.. ama ara bulmaya ben karışmam diyin..

karışmayın derim ben.
iyi olur Allahtan derler,
kötü olur sizden bilirler.

konudan en büyük çıkarımım bu görümceler neymiş öyle ya,hepinizi ne güzel sindirmişler

ben bile korktum buradan,ya görümceler bu konuyu da okursa dedim içimden

feyse ekle bence ama görüşme konusunda bişye diyemem.7 yıl olmuş elti barışmak konusunda hata yapıyor ben olsam aldatan adama geri dönmezdim.hem de bu kadar süreden sonra.aracı olmak riskli bi şey.

valla düşman başına tabiri en çok bizimkilere uyar heralde.
Elti bence mecburiyetten barışıyor. Aldattığını öğrendiği an çocuklarım küçük falan demeden gitti babasının evine.
Yani aldatılmayı asla kabul etmedi. Bu karakterde biri geri dönüyorsa zaruri sebepleri vardır diye düşünüyorum.
Size daha iğrenç bişey söyliyim, eltimi aldattığı kızı (her ne kadar sonradan tanıştığını söylese de) kayınvalidemlerle tanıştırdı.Herkes kıza gayet ılımlı davrandı. Resmen tiksinmiştim.
Sonra kız bunu yüzüstü bırakıp başkası ile evlendi.

Eşiniz onayladıysa sıkıntı yok. Görüşebilirsiniz. Fazla ilişki kurmadan eğer istiyorlarsa ikisini bir araya getirir sonra aradan çekilirsiniz.

valla düşman başına tabiri en çok bizimkilere uyar heralde.
Elti bence mecburiyetten barışıyor. Aldattığını öğrendiği an çocuklarım küçük falan demeden gitti babasının evine.
Yani aldatılmayı asla kabul etmedi. Bu karakterde biri geri dönüyorsa zaruri sebepleri vardır diye düşünüyorum.
Size daha iğrenç bişey söyliyim, eltimi aldattığı kızı (her ne kadar sonradan tanıştığını söylese de) kayınvalidemlerle tanıştırdı.Herkes kıza gayet ılımlı davrandı. Resmen tiksinmiştim.
Sonra kız bunu yüzüstü bırakıp başkası ile evlendi.

kız gayet güzel yapmış böyle adamlar bunu hak eder çünkü.

Bence gorus hayir onlara ne yani . Kv ana gibi anaysa oglu torunlari icin bile olsa birlessin ister. Bosanali 7 yil olmus her ikisi ilimli bakiyosa neden olmasin ya gorumcelerin de ne derse desin kaale almazsin. Madem bir yuvayi yikacak kadar fesat insanlar br gun sanada aynisi olabilir. Esin problem degil diyosa bence gorus sonucta s ninde cocuklar varsa cocuklarinin kuzenlerinin annesi oda

ne yapsam bilemedim..
Canım ortada iki tane evlat var herşeyden önemlisi sende bırak kötü gelin oluver yarın öbür gün keşke benimde bir katkım olsaydı yada olur muydu diye düşünmezsin ben olsam zaten kesin görüşürdüm

Görümce lerin hepinizi muma dikmiş :KK53:
Bu durumda anladigim tek şey bu oldu
Eşinin haberi var görüşüp görüsmemek sana kalmış ama ikisi için çaba sarfetme.birleşmek istiyorlarsa kendileri bir araya gelir koca insanlar

X