Bi akıl fikir verin

Derhal eşinize ve eşine söyleyin tabiki de siz aynı şeyi yaşasanız bilmek istemez miydiniz bazı insanlr bu kadar iğrenç işte gce karısının koynuna girer sabah karıya kıza yazar çok yazık böyle birşeyi saklayıp taşıyamayacağınız vebal altına girmeyin ne olur sizde bir bayansınız

Hakketten size soru sorulmaz

Doğruları anlatırsanız doğru ve işe yarar cevaplar alırsınız. Ama değiştirerek anlatırsanız biz aradaki boşlukları farkeder (çünkü aptal değiliz) ve sizi sıkıştırırız. Sıkışınca da kadının düşmanı kadın kozunu oynarsınız genelde.

Sonunda normal bi cevap gelmiş teşekkür ederim

Neler neler yazılıyor ben engelliyim mi engellemiyim mi diye sormadım eşine söyleyim mi söylememeli mi diye sordum instagram dan engelledim sonra aylar sonra telden yazdı

Bence eşine söyleme. Bu karakterde biri er geç eşinede yakalanır. He belki eşide biliyordur adamın bu huyunu göz yumuyordur onuda bilemeyiz. O yüzden şikayet etmek istiyorsanız edin ama eşine söylemeyin bence. Eyi sizide suçlayabilir ayrıca hiç belli olmaz.

Bu ko
Teşekkür ederim cevap için beklediğim cevaplar bunlar

Bana akıl fikir versin diyenler olmuş pardon da bi yanlışı düzeltmek hata mı bunu diyenler eşlerinize güvenmeyin telefonları na bakın

senin beklediğin cevepları verelim o zaman . eşin konuyu biliyor maden öyle savcılığa suç duyurusunda bulun adamın karısı o şekilde öğrensin . öbür türlü siz iletişime geçerseniz sizi suçlayabilir ondan sonra yuvasını yıkmaya çalışan kadın durumuna düşersiniz bazı kadınlarımız bu gibi durumlarda kocasına inanmayı tercih ediyor maalesef. haklıysanız kanuni yollardan arayın

Bana akıl fikir versin diyenler olmuş pardon da bi yanlışı düzeltmek hata mı bunu diyenler eşlerinize güvenmeyin telefonları na bakın
Bizim kocalarımızla ne alakası var bu konunun onu anlamadım.

Adamla mesajlaşan siz.
Eşi umursamayan siz.
Ama bizim kocalara güvenilmez.
Tamam oldu o zaman.

Haha saldırılar başladı. Bizim evliliklerimizden ziyade kendi evliliğinize mi odaklansanız acaba? Gördüğüm kadarıyla eşi her gün arkadaşlarıyla dışarda olan, motorla gezen, sizi yanına almayan, sizi umursamayan, sevişme tekliflerine bile sesini çıkarmayan sizin eşiniz. Siz mi kontrol etseniz acaba eşinizin telefonunu.

adam

Bakın bu uyenin verdigi yanitta gayet mantikli bunuda uygulayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…