bi bakarmisiniz lutfen acil

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
34
Kapidan satisla kaziklandim gecen hafta cumartesi sözleşme tarihi ve BN yarin tüketici haklarına gidicm basvrcm ...yanliz ihtarname suresi 7 gunmus BN anlamadm iade suresi 14 gun denildi sözleşme üzerinde de yaziyor. Bi arkadas gitmiş bir hafta içinde o firmaya ihtarname cekmenz gerekiyordu demişler ...BN smdi basvuramicakmym ya lutfn yardım eden...bi kurtulamadim!!!

Ya okadar tvler bas bas bagiriyo kapıya gelenden bisey almayın diye allasen şimdi firmayı bulursaniz adliyelerde gezin durun :KK55:

Pazartesi Notere gidin.7 degil 10 is gunudur sure, haftasonlari,tatil gunleri sayilmaz.
İhtarname cekin kesin sonuc alirsiniz.

Kapidan satisla kaziklandim gecen hafta cumartesi sözleşme tarihi ve BN yarin tüketici haklarına gidicm basvrcm ...yanliz ihtarname suresi 7 gunmus BN anlamadm iade suresi 14 gun denildi sözleşme üzerinde de yaziyor. Bi arkadas gitmiş bir hafta içinde o firmaya ihtarname cekmenz gerekiyordu demişler ...BN smdi basvuramicakmym ya lutfn yardım eden...bi kurtulamadim!!!
Önce noterden ihtarname çekmen lazım. Ürün 100 liranın altındaysa hiç uğraşma bence. Zaten bir ihtarname 90 liradan aşağı değil. Onu çekince gereğini yerine getirmezlerse mahkemeye vereceksin. İhtarnameyle gereği yapılırsa da 90 liran gitmiş olacak. Geri almaya kalksan bir dünya davasıydı bilmem nesiydi uzayıp duracak.

Ben demeye çalışmış. Oldukça uzun bir kelime olduğu için de kısaltmış....

Anlamayanlara da ahahhaah diyerek karşılık veriyor. En neşeli dolandırıcılık mağduru olarak tarihe geçecek..

:KK70::KK70:

Buyuk harfle yazilinca bende baska bir sey zannettim. Firma ismi ya da hukuksal, ticari bir terimi kisaltmasi.. gibi.

Ben demeye çalışmış. Oldukça uzun bir kelime olduğu için de kısaltmış....

Anlamayanlara da ahahhaah diyerek karşılık veriyor. En neşeli dolandırıcılık mağduru olarak tarihe geçecek..
BN kelimesi ile ilgili bi sorum veyada onu ilgilendiren birşey olmadigi icin neden oraya takildi arkadaş onu merak ettim ve komigime gitti..burada ne yapmam gerekli olduğunu soruyorum sen anlamadn heralde :)) takila takila merak ede ede onu merak etmesi herkesin de anladigi beni arkadasin anliyamamasi kkomige gitti cok tuhaf dimi canm ( canim demek istedim )

Özenle buyu="vanilyalimuffin, post: 40458101, member: 164555"]BK çağrışım yaptı borçlar kanunu. Düşünüyorum bn diye bişey var mı diye. Bi de özenle büyük yazmış. Hey allah..[/QUOTE]
Ozenle büyük yazmadim telefondan yazdigim icin ve hizli yazdigim icin ya ayy ne buyuttunz

X