- 23 Aralık 2014
- 128
- 18
- Konu Sahibi dunyam esinim
Iki gun once sipral taktirdim ve doktor bir iki saat icinde gecer agrisi dedı ama hala agrıyor sancidan bacaklarim ugusuyor taktiran ve Boyle olan varmi normal mi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye suç erkeğe atılıyor ki? Ben eşimin korunmasını istemiyorum mesela. Hap kullanmaktan da memnunum. Eşimin ne suçu var ki bu durumda? Bir ben değilimdir herhalde condomdan hoşlanmayan.Her gün seks yapan var mıdır bilmem gün aşırı bile olsa ayın yarısı ilişki olmuyo ama hap kullanan her gün hapını alıyo RIA sı olan kaydı mı etti mi stresi yaşıyo aylık iğne olan gün sayıyor vs her gün tetikte kadınlarımız halbuki erkek korunsa cinsel ilişki sırasında takıp atacak bu yani, hersey kadınlardan bekleniyor
Ayrica kondoma alerjisi olanlar da var, ben gibi. ..Niye suç erkeğe atılıyor ki? Ben eşimin korunmasını istemiyorum mesela. Hap kullanmaktan da memnunum. Eşimin ne suçu var ki bu durumda? Bir ben değilimdir herhalde condomdan hoşlanmayan.
Niye suç erkeğe atılıyor ki? Ben eşimin korunmasını istemiyorum mesela. Hap kullanmaktan da memnunum. Eşimin ne suçu var ki bu durumda? Bir ben değilimdir herhalde condomdan hoşlanmayan.
Her gün seks yapan var mıdır bilmem gün aşırı bile olsa ayın yarısı ilişki olmuyo ama hap kullanan her gün hapını alıyo RIA sı olan kaydı mı etti mi stresi yaşıyo aylık iğne olan gün sayıyor vs her gün tetikte kadınlarımız halbuki erkek korunsa cinsel ilişki sırasında takıp atacak bu yani, hersey kadınlardan bekleniyor
Iyide bu sefer kondom yirtildimi felan kaygisi olabilir. Yani daima kaygi olabilir fakat bence en kolayi haptir. Spiral hakikatten kayiyabilir, özelikle kilo verdiginde felan. Hapi her gün ayni saatte aldiginda hamile kalma sansin çok çok az olur.
Hapta herkese iyi gelmiyor. Ornek ben. Gecen yil doğum kontrol hapi kullandim. Hastanelik oldum. Kan degerlerimde asiri artis oldu bir anda. Bas dönmesi falan yaptı üstelik devletin karsiladigi haplardanda degildi. Bayagi bilindik bir hapti. Dr. Hemen birak bu hapi kanser bile olan var bu haplardan dedi. İki ucu seyli değnek kisacasi.