Bi bakın ne olur bendemi sorun var

toprak-35

Kun fe yekun..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.898
2.661
Merhabalar arkadaşlar doğru yeremi konu açtım bilmiyorum ama baş edemedim artık size danışmak istedim
Mutfağıma giren fareler sorunum
Tencerelerimin ocağın tezgahın üstünde gezdiler odanın birinde delik vardı açık bırakmışım ordan girmişler hep eve biz atıyoruz yenileri geliyo 2şer 3er tane hemde neyseki farkettim deliği kapattım yoklar 1aydır çok şükür
Ama tezgahı ocağı ne kadar silsemde içime sinmiyor hep eldivenle siliyorum bezi atıyorum
Temizlik spreyi çamaşır suyu deterjanlar hepsiyle sildim hala elleyemiyorum sirkenin mikrop kırdığını okumuştum bi yerde onlara sildim kaç defa yinede içime sinmiyor
Tencerelerimi yeni almıştım daha kaç defa makinaya attım çamaşır suyunda beklettim ama yemek yapamıyorum hala ayrı bi yere kaldırdım kullanamıyorum 2tane tencerem kaldı değmedikleri onları kullanıyorum sürekli
Eve arkadaşlarımı bile çağıramıyorum bu yüzden esimi bile sokmuyorum mutfağa tezgaha falan dokunur diye
Bu hastalıkmı sizce kimseye anlatamıyorum dışardan belki sizin sayenizde kurtulurum bu düşünceden
Saçmaladığımı düşünenler olabilir ama durumum bu yani
Biri yüzünden titizlik hastası olmuştum o yüzden ben mi abartıyorum sizce sormak istedim