bi baksanız

gulsahakd29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
17
2
42
merhaba bir sıkıntımız var size bir danışayım dedim kardeşimle beraber ikimiz yaşıyoruz antalyada bir iki hafta önce bir kızdan bahsetmişti 1 seneye yakın görüp beğendiği bir kızmış ama konuşup tanışmaya fırsatı olmamış yüzyüze tanışmaya çalış demiştim ama olmayınca dün öğlen facebookunu bulmuş ve oradan mesaj atmış anlatmış durumu bugünde kötüye gidince benden yardım istedi ama gönül işleri beni aşar siz bana akıl verin bende ona bir yol göstereyim ilk mesajdan sonra kız pek iyi bir cevap vermemiş tanımıyorum seni falan sonra biraz mesajlaşmışlar sizli bizli mesafede kibarca yazmış kız dün öyle geçmiş kız kardeşim hakkında hiçbir şey sormamış genel konuşmuşlar bana göre normal kız hiç tanımadığı birine hemen atlamaz yazdıklarına baktığım kadarıyla aklı başında biri kardeşim 87li kız 89lu bugün sabah mesaj atmış kıza o heyecanla bugün nasılsın vs. kız mesajı görmüş ama cevap yazmamış hatta mesajdan sonra hemen paylaşım yapmış profilinde sonra 1 saat arayla çikolata yemenin verdiği mutlulukla ilgili çikolata yerken fotoğrafını atmış yemeğe gittiklerindeki fotoğrafını dışarıda güzel giyinmiş süslenmiş bir halde fotoğrafını vs. size danışacağım şey de kardeşim odasında oturuyor morali aşırı bozuk kalbi kırılmış kendi haline bıraksam gurur yapıp yazmayacak hiçbir şey belki bir sitemkar veda mesajı bana olabilir gibi geliyor ama kızın karakteri benden çok farklı bilemedim ki şimdi
siz olayı dışarıdan bir gözle yorumlasınız ben şimdilik bişey yapma bekle biraz dedim sizden isteğim
kız ne düşünüyor olabilir neden cevap yazmadı sizce istemiyor mu naz mı tanımak mı
kardeşim ne yapsa uygun olur mesaj atsın mı daha önemlisi ne yazsa daha uygun olur
ve genel olarak bundan sonra nasıl davransın bu kız hep böyle ortada hamleler yapar mı
yardımlarınız için sağolunn

SONRAKİ GELİŞME
kızlar sonrasında akşam kız mesaj atmış kız akşam mesaj atmış bir şey konuşabilir miyiz diye
biri çiçek göndermiş çiçeği teslim alan arkadaşı da seni görüp beğenen biri var soruyor seni falan demiş sormuş sen misin o kişi diye kardeşim de ben değildim ona karşı olan duruşunu anlatmış kız da teşekkür ederim verdiğin değer için demiş kardeşim de sana hislerim ya da benim hakkımda ne düşünüyorsun demiş kız yine cevap yazmamış kardeşim de yazmıyor artık bekliyor ne olcak diye

sizce neden istemiyorsa istemiyorum lütfen beni bir daha rahatsız etme demiyor ya da anlamaya çalışmıyor bu kız sorunca cevap yazmıyor hiçbir şekilde olumsuz da demiyor davranışının sebebini anlayamıyorum ki ne düşünüyor ya da ne yapmak istiyor sizce

kız facebook ve twitter hesabını askıya almış, en son ''umrumda değil desem de ağlıyorum'' içerikli bir fotoğraf paylaşıp bu durumdayım yazmış sonra da kapatmış. kardeşimi engellememiş ama sanırım çok yanlış bir zamana denk gelmiş oldu tanışma çabası. ya aşk acısı çekiyor ya da bir derdi var bu da bir etken tabi

Son düzenleme:
bence buradan kızın karakteri hakkında doğru bir tespit yapamayız fakat bence kardeşinizden pek hoşlanmamış ve öylesine konuşmuş gibi görünüyor.

Onu 1 senedir gozlemledigini ve cekindigi icin msj atmadigini yazmismi? Su anki tavri hakkinda bsy diyemeyiz ama kardesiniz omu tanimak istedigini kotu bir niyeti olmadigini ve yuzyuze gorusmek istedigini soyleyebilir. Gerisi de nasip kismet derse kendi kimligini iyice aciklarsa baska yapacak bsy kalmaz gibi duruyor. Kiz ciddiye almamistir anlam verememistir ama farkli oldugunu anlarsa sorun kalmaz sanki :)

Iki kizdanmi bahsediliyor burya?
Yoksa benmi yanlis yerimle okudum yaziyi?

Bence beklesin belki merak eder yazar

kız akşam mesaj atmış biri çiçek göndermiş çiçeği teslim alan arkadaşı da seni görüp beğenen biri var soruyor seni falan demiş o da mesaj atmış bir şey konuşabilir miyiz diye konuşmuşlar sormuş sen misin o kişi diye kardeşim de ben değildim ona karşı olan duruşunu anlatmış teşekkür ederim verdiğin değer için demiş kardeşim de sana hislerim ya da benim hakkımda ne düşünüyorsun demiş kız yine cevap yazmamış kardeşim de yazmıyor artık bekliyor ne olcak diye

Onu 1 senedir gozlemledigini ve cekindigi icin msj atmadigini yazmismi? Su anki tavri hakkinda bsy diyemeyiz ama kardesiniz omu tanimak istedigini kotu bir niyeti olmadigini ve yuzyuze gorusmek istedigini soyleyebilir. Gerisi de nasip kismet derse kendi kimligini iyice aciklarsa baska yapacak bsy kalmaz gibi duruyor. Kiz ciddiye almamistir anlam verememistir ama farkli oldugunu anlarsa sorun kalmaz sanki :)

söylemiş hislerini kız yine cevap vermemiş halini hatrını sorduğunda ve ciddiyetini anlattığında kız cevap vermiyor

O zmn yapacak bsy yokki belki baska bi sebebi vardir hayirlisi boyleymis demekki
benim anlamlandıramadığım nokta ben istemezsem istemiyorum lütfen beni bir daha rahatsız etme derim istiyorsam da bir bakarım nasıl biri diye bu kız cevapta yazmıyor hiçbir şekilde olumsuz da demiyor davranışının sebebini anlayamıyorum ki ne düşünüyor ya da ne yapmak istiyor anlasam

Kardeşin facebook olayını bırakıp kızın karşısına çıksın. Kızın mesafeli davranması çok normal.
bence böylesi biraz ani olur olumsuz sonuçlanmaz mı yüz yüze konuşmak istediğini mesaj atıp görüşmek istese daha iyi değil mi şahsen bn istemem bir anda birinin karşıma çıkmasını

bence böylesi biraz ani olur olumsuz sonuçlanmaz mı yüz yüze konuşmak istediğini mesaj atıp görüşmek istese daha iyi değil mi şahsen bn istemem bir anda birinin karşıma çıkmasını
Facebook daha mı iyi daha mı samimi? Kardeşin artık yol yordam öğrenecek bir yaşta, sana hayatın arkasına sığınmadan herşeyi yüzyüze halletmesi daha olgunca olur. Ben şahsen facebooktan bana ulaşan birinin görüşme teklifini kabul etmem, hem güven vermez hem karşıma çıkamayacak kadar özgüven sorunu yaşadığını düşünürdüm canım. Bilemedim.

Kacan kovalanir bu iki iki dort...bence kardesin konusmayi kessin..ilgileniyorsa illaki doner o kiz zaten..hakkinda hayirlisi olsun..

Kacan kovalanir bu iki iki dort...bence kardesin konusmayi kessin..ilgileniyorsa illaki doner o kiz zaten..hakkinda hayirlisi olsun..

bencede öyle yazmamış zaten sonrasında geçen seferde cevapsız bırakınca benden hoşlanan birisi varmış siz misiniz beni kimlere sordunuz falan diye mesaj atmış ya belki de kardeşimi denemek için sordu

benim anlamlandıramadığım nokta ben istemezsem istemiyorum lütfen beni bir daha rahatsız etme derim istiyorsam da bir bakarım nasıl biri diye bu kız cevapta yazmıyor hiçbir şekilde olumsuz da demiyor davranışının sebebini anlayamıyorum ki ne düşünüyor ya da ne yapmak istiyor anlasam

Ama ben biseyi ciddiye almazsam hic tepki vermem inanin bu hayata karsi gelistirdigim bi yontem belki kizda oyle dusunmustur sizde akisina birakin artik uzulmeyin o tepki sizle ilgili deil

X