Bi bayram huzursuzluğu da benden.

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
Biz eşimle bayramlarda farklı şehirlerde oluyoruz. Eşim dün memleketine gitti akşam eve geri döndü. (Yol 2 saat sürüyor )
Bu sabah tekrar memleketine gitti akşam 8 de geri dönecekti evimize.
Ben babamların yanında farklı bi şehirdeyim.
Evde böyle konuştuk anlaştık şimdi bu saat oldu hala yola çıkmamış annemle yemek yiyoruz diyor. Eşimin böyle planlarımıza uymaması beni sinir ediyor. Evde 2 tane hayvan var.
En baştan dedim eğer kalacaksan bakamam diyosan hayvanları ben götüreyim dedim yok kesin döncem dedi.
Az önce aradı sesi böyle soğuk. Hep annesinin yanındayken bana el gibi konuşuyor.

Not: olay eşimin annesini görmesi orada kalması DEĞİL, benimle önceden yaptığı planlara hiiiiç uymaması. Öğlen dedi dönücem diye şimdi arıyorum açmıyor bile!

çok sinirim bozuldu hanımlar.

Çok sinir bozucu hakikaten.
Madem plana uymayacak baştan söylesin. Güvenip hiç plan yapamayacak mısınız?

Hanımlar ya çok özür dilerim sizden. eşimin de günahını aldım
Sinirlenince soluğu burda aldım ama eşim yemeğini yiyip annesinin kal demesine rağmen eve dönmem lazım demiş çıkmış ya. Otogarda şu an. Ben de hemen günahını aldım ya telefonu açtım kavga etmek için. Bu da kulağıma küpe olsun adamcağızı suçladım. Konumu Kapattırcam sağolun okuduğunuz için.

Biz eşimle bayramlarda farklı şehirlerde oluyoruz. Eşim dün memleketine gitti akşam eve geri döndü. (Yol 2 saat sürüyor )
Bu sabah tekrar memleketine gitti akşam 8 de geri dönecekti evimize.
Ben babamların yanında farklı bi şehirdeyim.
Evde böyle konuştuk anlaştık şimdi bu saat oldu hala yola çıkmamış annemle yemek yiyoruz diyor. Eşimin böyle planlarımıza uymaması beni sinir ediyor. Evde 2 tane hayvan var.
En baştan dedim eğer kalacaksan bakamam diyosan hayvanları ben götüreyim dedim yok kesin döncem dedi.
Az önce aradı sesi böyle soğuk. Hep annesinin yanındayken bana el gibi konuşuyor.

Not: olay eşimin annesini görmesi orada kalması DEĞİL, benimle önceden yaptığı planlara hiiiiç uymaması. Öğlen dedi dönücem diye şimdi arıyorum açmıyor bile!

çok sinirim bozuldu hanımlar.

analarını gorduler mı bı degısıyor bu adamlar zaten :////

X