Bi derdim bitmiyo ki =(

Traum7777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
258
139
Off arkadaslar 28 haftalik gebeyim ve cinsiyeti hala belli degil 2 ay sonra dogum yapicam ikilemde birakiyo dr bizi bi diyo kesin kiz 2 dakka sonra diyo size supriz yapabilir tam bilmiyorum diyo moralim acayip bozuluyo acaba bile bile mi soylemiyo anlamiyorum adam akilli demiyo gostermiyo tam olarak diyo etrafimdaki herkes kesin kizdir gostermiyosa diyo simdi herkesi dinleyipde herseyi kiz esyasi alamam ama 1. Bebegimde dr hemen demisdi erkek kesin diye ama bu gostermiyo diyo tabiki hayirlisi olsun ama kafam cok karişık acaba diyorum acile falan mi gitsem belko acildeki dr soyler cinsiyetini almanyada acilde ulturasyona hemen bakiyolar meraktan catlicam artik ya =(

sağlıkla doğsun da, acilde bakarlar sanırım, ya da bir sonraki kontrolünüze kadar sabretseniz?
beyaz alın herşeyi, aydınlık olsun bebişin ömrü de, nazlı bebek :)
Sabretemiyom canim ya bu ayin sonunda bi dahaki dr ama yok ben dayanamicam olmuyo evet beyaz alirim ama kizim olursa beyaz almicam hep korktugum seyler basima geliyo benim dogasiya kadar kiz derlerse sonra erkek olursa.diyodum allahim ya bide hamilelikten hormonlarim tavan yapti iyice durduk yere agliyom mesela bu olaya oturup agliyom kafayi yddim galiba =)

siz de kıyafetlerini beyaz,sarı gibi renklerde alın ne olur ki..2 ay sonra öğreneceksiniz zaten spriz olur ne güzel:KK66:

Canim burda sadece karnima bakmiyolar sorunda burda zaten surekli her gittigimde ikisinede bakiyolar almanyada oyle yapiyolar
Ne dıyım ozaman..kocan dua etsin de bebek vakitsiz gelmeye kalkmasın..sonra erkek doktorun eline kalır..

Neyse bence zaten diğer renkler daha güzel..ben kızıma hıc pembe gıydırmedım..sevmıyorum öyle pembe mavi işlerini..

Ama annelik merakı başka işte❤

Ne dıyım ozaman..kocan dua etsin de bebek vakitsiz gelmeye kalkmasın..sonra erkek doktorun eline kalır..

Neyse bence zaten diğer renkler daha güzel..ben kızıma hıc pembe gıydırmedım..sevmıyorum öyle pembe mavi işlerini..

Ama annelik merakı başka işte❤
Hahahahaha aynen erken dogmasin =)) ayy canim ogluma mavi aldim yesil aldim yani oglan ozentimi aldim simdi de bilmiyom ya

yeni doğan kıyafetleri kız erkek çok fark etmiyor rengi değişiyor bir tek onuda dert etmeyin kız pembe erkek mavi olmak zorunda değil. hatta olmasa daha iyi. benim oğlumun odası kırmızı, beyaz, lacivert mesela. en çok kırmızı en az lacivert kullandım. renk renk pantolonları gömlekleri var. sizde beşiği turuncu, sarı, yeşil, beyaz yapabilirsiniz. yazık kız çocukları doğar doğmaz pembeye boğuyorlar erkeği maviye.. çocukta cinsiyetinin rengi o olmak zorundaymış gibi hissediyor ömür boyu. hem bilmemeninde bir süprizi, heyecanı var. sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah.

bende öğrenmek isterdim... bence dr kasıtlı yapıyor çok merak ediyorsanız başka dr a gidin :) ben sizin kadar durmazdım bile

yeni doğan kıyafetleri kız erkek çok fark etmiyor rengi değişiyor bir tek onuda dert etmeyin kız pembe erkek mavi olmak zorunda değil. hatta olmasa daha iyi. benim oğlumun odası kırmızı, beyaz, lacivert mesela. en çok kırmızı en az lacivert kullandım. renk renk pantolonları gömlekleri var. sizde beşiği turuncu, sarı, yeşil, beyaz yapabilirsiniz. yazık kız çocukları doğar doğmaz pembeye boğuyorlar erkeği maviye.. çocukta cinsiyetinin rengi o olmak zorundaymış gibi hissediyor ömür boyu. hem bilmemeninde bir süprizi, heyecanı var. sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah.
Insallah canim onemli olan saglik olmasi tabi ama insan merak etiyo ne bilim karnimdaki bebeqime ismiyle hitap etmek istiyom oyle konusmak istiyom kizim veya oglum diye diye evet benim oglumunda buyudukce renkli renkli oldu haklisiniz bi yonede =)

bende öğrenmek isterdim... bence dr kasıtlı yapıyor çok merak ediyorsanız başka dr a gidin :) ben sizin kadar durmazdım bile
Kiz inan bende durmicam ama fazla merakta olmuyo ama iste bende bi merakliyim ki sorma illa biseyi ogrenmeden pesini birakmiyom ogrencem bunuda az kaldi =)

Off arkadaslar 28 haftalik gebeyim ve cinsiyeti hala belli degil 2 ay sonra dogum yapicam ikilemde birakiyo dr bizi bi diyo kesin kiz 2 dakka sonra diyo size supriz yapabilir tam bilmiyorum diyo moralim acayip bozuluyo acaba bile bile mi soylemiyo anlamiyorum adam akilli demiyo gostermiyo tam olarak diyo etrafimdaki herkes kesin kizdir gostermiyosa diyo simdi herkesi dinleyipde herseyi kiz esyasi alamam ama 1. Bebegimde dr hemen demisdi erkek kesin diye ama bu gostermiyo diyo tabiki hayirlisi olsun ama kafam cok karişık acaba diyorum acile falan mi gitsem belko acildeki dr soyler cinsiyetini almanyada acilde ulturasyona hemen bakiyolar meraktan catlicam artik ya =(
nerde kaliyorsun almanyada? baska doktora gitmedin mi hic simdiye kadar, ich konnte nicht aushalten

Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

Merak konusunda haklısınız ama bebişiniz süpriz yapmayı seviyor demekki. Karnında ne güzel dalga geçiyordur seninle. Espirili bebiş:KK45:.

Başta ben olmak üzere, tüm bebiş isteyenlere dua et olur mu :KK36:

X