Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekimle ilgili bir şey bu tatlım. Erkek yalnızsa ve aşık değilse etkilemek gayet basit. Standart bakışma taktiğini uygula. Daha işe yaramayanını hiç görmedim. Bağlılık konusuna hiç girmeyim. Eşimi 5 sene önce terk etmiştim. Benden başkasıyla flört dahi etmedi senelerce. Eski sevgililerimden de 3 ü halen bana aşık. Hep rüyama giriyorlar. Vicdan azabı çekiyorum.Bi erkek nasil bağlanır yada gercekten bağlanır mi ? Nasil sever bi kadını ? Nasıl aşık olur tek bir kadına?
Ama bazen kaçan kovalanir yanii her zaman seven sevilmiyor ki kaçan daha tatli geliyor bide bu yönden bakmak lazim :)eline dokunduğu anı gülümseyerek hatırladığın sürece aşkın canlı demektir. senin aşkın canlıysa onun da sana aşık olmaması mümkün değil. erkekler de anlıyor onlara aşık olup olmadığımızı ve her erkek kendisine aşık bir kadınla görüşmeye devam ediyorsa eninde sonunda aşık oluyor.
koku insanı etkiliyo.parfüm ve ten kokusu etkilliİnsan kokudan vazgeçemez bana göre.
Kokusuna aşık olduğunuz kişiye bağlanırsınız,ondan vazgeçemezsiniz.
o nasıl taktiktir yaaa bende istiyorummmmÇekimle ilgili bir şey bu tatlım. Erkek yalnızsa ve aşık değilse etkilemek gayet basit. Standart bakışma taktiğini uygula. Daha işe yaramayanını hiç görmedim. Bağlılık konusuna hiç girmeyim. Eşimi 5 sene önce terk etmiştim. Benden başkasıyla flört dahi etmedi senelerce. Eski sevgililerimden de 3 ü halen bana aşık. Hep rüyama giriyorlar. Vicdan azabı çekiyorum.
maalesef öyle. değer verirsen çantada keklik muamelesi görüyosunAma bazen kaçan kovalanir yanii her zaman seven sevilmiyor ki kaçan daha tatli geliyor bide bu yönden bakmak lazim :)
Çok uzuuuuuuunnn Ama üzerinde işe yaramayan hiç bir erkek olmadı :) En azından benim açımdan böyle. Böyle şeylri bilmek de pek iyi değil. Kaç kişiyle çıktım bilmiyorum :) Yahu dergilerde falan hep yazar bu taktik. Bi bakınsanız. Hoşlandığınız erkeği etkilemenin, elde etmenin yolları diye. Valla yazacam da bazen arkadaşlarıma yazıyorum anlamıyorlar sinrlerim zıplıyor Uzun bi de.o nasıl taktiktir yaaa bende istiyorummmm
lütfen lütfen özeldende yazsanız olur burdadaÇok uzuuuuuuunnn Ama üzerinde işe yaramayan hiç bir erkek olmadı :) En azından benim açımdan böyle. Böyle şeylri bilmek de pek iyi değil. Kaç kişiyle çıktım bilmiyorum :) Yahu dergilerde falan hep yazar bu taktik. Bi bakınsanız. Hoşlandığınız erkeği etkilemenin, elde etmenin yolları diye. Valla yazacam da bazen arkadaşlarıma yazıyorum anlamıyorlar sinrlerim zıplıyor Uzun bi de.
Dur şu kahvaltımı bitireyim de özelden yazıcam canım. Foruma bakıcam diye bi kalıp peynir yedim resmenlütfen lütfen özeldende yazsanız olur burdada
teşekkür ederim afiyet olsunnnDur şu kahvaltımı bitireyim de özelden yazıcam canım. Foruma bakıcam diye bi kalıp peynir yedim resmen
Sağol canıımmm. Yazdım detaylarıyla bir kontrol et istersen. Linkte kısaymış. Ben de okudum.teşekkür ederim afiyet olsunnn
ayy bende merak ettim amaÇok uzuuuuuuunnn Ama üzerinde işe yaramayan hiç bir erkek olmadı :) En azından benim açımdan böyle. Böyle şeylri bilmek de pek iyi değil. Kaç kişiyle çıktım bilmiyorum :) Yahu dergilerde falan hep yazar bu taktik. Bi bakınsanız. Hoşlandığınız erkeği etkilemenin, elde etmenin yolları diye. Valla yazacam da bazen arkadaşlarıma yazıyorum anlamıyorlar sinrlerim zıplıyor Uzun bi de.
Bu taktikler bizzat bana uygulanmış sırayla şu an bir aydınlanma yaşıyorum resmen :)))Egwe bir sekilde iletisim kurdugun biriyse ise en yakin ve guvenilir arkadasi olmakla basla. Yavas yavas ozel konusmalarinda bana güvenebilirsin, ya da arkadaslarjm bana guvenir, benden sir cikmaz gibi imalarda bulun. Sonrasinda gerçekten de onun yaninda kimin hakkinda olirsa olsun dedikodu yapma :) onun yanindayken arada bir alttan alttan sanki onun sevgilisiymissin ve onu iyi temsil ediyormussun gibi asil ol. Yardimsever ol, arkadaslarin icin olmek derecesinde olmadan onlari kollayan biri oldugunu goster. En onemli sey, ona guvendigini soyle (asla guvenme). Ne bileyim, simartmak derecesinde olmadan sana guveniyorum, şunları yapabilirsin. Hayallerini gerceklestirebilirsin. Hep destek olacagim, sana inaniyorum gibi seyler soylemen lazim. Aslinda bir iliskj gercekten bunlari gerektiriyor. Gorunmezler ama gervek. Hep diyoruz ya o kadar yakisikli erkekler bu kadinlara nasil asik? Olay sadece cinsellik de degil. Tam anlamiyla hayat arkadasi olabilecegini kanitlama.