bi gelse ve eski ben olmadıgımı görse

kızlaaaar msj attı nasılsın yazmıs ve napıcagımı bılmıyorum.eve geldım dırek kendımı kk ya attım sızın destegınıze ıhtıyacım var

kesınlıkle cvp yazma cnmm. cnku hala onu sevıyorsun ona karsı zaaflarını yenmiş durumda degılsın..
şimdi dönse iki yalvarsa dayanamaz barısırsın.. ki buda hata olur. kesınlıkle cvp yazma bence

kesınlıkle cvp yazma cnmm. cnku hala onu sevıyorsun ona karsı zaaflarını yenmiş durumda degılsın..
şimdi dönse iki yalvarsa dayanamaz barısırsın.. ki buda hata olur. kesınlıkle cvp yazma bence

ya ben tekrar beraber olmak ıstıyorum ama bu aşamada dııl.onun ders almasını ıstıyorum bana adam gıbı davranmasını kaybetmekten korkmasını..tum bunları onda gordgum zaman baslasın ısterdım ama bu sekılde dııl tabıkı.her geldıgınde ona kucak acan ben olarak gormeısnı ıstemıyorum tabıkı.

ya ben tekrar beraber olmak ıstıyorum ama bu aşamada dııl.onun ders almasını ıstıyorum bana adam gıbı davranmasını kaybetmekten korkmasını..tum bunları onda gordgum zaman baslasın ısterdım ama bu sekılde dııl tabıkı.her geldıgınde ona kucak acan ben olarak gormeısnı ıstemıyorum tabıkı.

ozmn uzun bi sure senden haber almamasını sagla. ya koparsa benden dıye korkularının oldgnun farkındayım ama brz sürünmesi şart.. ya bu sure ıcınde nasılsa ayrıyız deyıp ortamlar fln fılan dıye yanlıslar yaparsa dıyede endişelern var anladgm kadarıyla.. yinede sen tavrını koy. en azından bı sure merak etsın senı. özlesin. degerını anlasın. yksa ılerde amaaan nasılsa bu kız benı affeder deyıp kaldıramayacagın yanlıslarda yapablır.. sn cvp yazdnmı msjına

ozmn uzun bi sure senden haber almamasını sagla. ya koparsa benden dıye korkularının oldgnun farkındayım ama brz sürünmesi şart.. ya bu sure ıcınde nasılsa ayrıyız deyıp ortamlar fln fılan dıye yanlıslar yaparsa dıyede endişelern var anladgm kadarıyla.. yinede sen tavrını koy. en azından bı sure merak etsın senı. özlesin. degerını anlasın. yksa ılerde amaaan nasılsa bu kız benı affeder deyıp kaldıramayacagın yanlıslarda yapablır.. sn cvp yazdnmı msjına

evet cok dogru soluyosun yazdıkların benı cesaretlendırdı dedgın gıbıı kokrularımı cok guzel anlatmıssın.tamda dedıgn gıbı.ya ben cvp atmadım 2 saat oldu msjı atalı hemen buraya gırdım.cunku ben dogru dusunemıyorum artık cunku duygularım on plana cıkıyo o yuzden sızlerden akıl almak ıstedım.
zaten her geldıgınde evet dedgım ıcın bu haldeyım o da artık farkına vardı.cvp atsam gelıcek cvp senı ozledım olucak cunku daha once yasadım ve acaba cvp versem sonrada senı ozledım dıınce ıcımdekılerı yazıp kestırıp atsammı dıye dusundum ama arkadaslarım bunun doru olmıcagını soledıler:31:

evet cok dogru soluyosun yazdıkların benı cesaretlendırdı dedgın gıbıı kokrularımı cok guzel anlatmıssın.tamda dedıgn gıbı.ya ben cvp atmadım 2 saat oldu msjı atalı hemen buraya gırdım.cunku ben dogru dusunemıyorum artık cunku duygularım on plana cıkıyo o yuzden sızlerden akıl almak ıstedım.
zaten her geldıgınde evet dedgım ıcın bu haldeyım o da artık farkına vardı.cvp atsam gelıcek cvp senı ozledım olucak cunku daha once yasadım ve acaba cvp versem sonrada senı ozledım dıınce ıcımdekılerı yazıp kestırıp atsammı dıye dusundum ama arkadaslarım bunun doru olmıcagını soledıler:31:

bende dogru olacagını sanmıyorum guzelım.. şimdi cvp yazsan zaten hemen barısacaksınız bunu sende blıosun. ve hiç bir sorununuzu çözmeden barısmıs olacaksınız. sıfıra sfır elde var sıfır olacak. ve aynı sorunlarını yıne defalarca yasayacaksınız.. bi şekilde onun değişmesını saglamak gerek.şapkasını önune kyup kendı hatalarını anlaması gerek. son kez bı msj atayımda ıcımdekılerı dökeyım falan deme. cnku o son msj asla son msj olmaz =) devamı gelır.. bence smdılık hc cvp yazma. aramamaya calıs. baska seylerle ılgılen flan. bi şekılde smdılık senden haber almamasını sagla cnm..

bende dogru olacagını sanmıyorum guzelım.. şimdi cvp yazsan zaten hemen barısacaksınız bunu sende blıosun. ve hiç bir sorununuzu çözmeden barısmıs olacaksınız. sıfıra sfır elde var sıfır olacak. ve aynı sorunlarını yıne defalarca yasayacaksınız.. bi şekilde onun değişmesını saglamak gerek.şapkasını önune kyup kendı hatalarını anlaması gerek. son kez bı msj atayımda ıcımdekılerı dökeyım falan deme. cnku o son msj asla son msj olmaz =) devamı gelır.. bence smdılık hc cvp yazma. aramamaya calıs. baska seylerle ılgılen flan. bi şekılde smdılık senden haber almamasını sagla cnm..

dogru demıssın cnm ya.hep boyle oldu bılıyomusun bu ayrılırdı sonra aradı bnde arkadaslarıma durun bak ıcımdekılerı soylıcem sonra barısmıcam derdım.gel dıye cagırırdım gelırdı ve bulusunca o ıcımdekıler hıc soylenmezdı yanı soylerım amaa esprı yaparak vs kapatmaya calısırdı.ve ben barsmıs olarak donerdım:25: sonra yıne aynı seyleer..atmıyorum cnm da umarım bıda atar atarmı dersın

dogru demıssın cnm ya.hep boyle oldu bılıyomusun bu ayrılırdı sonra aradı bnde arkadaslarıma durun bak ıcımdekılerı soylıcem sonra barısmıcam derdım.gel dıye cagırırdım gelırdı ve bulusunca o ıcımdekıler hıc soylenmezdı yanı soylerım amaa esprı yaparak vs kapatmaya calısırdı.ve ben barsmıs olarak donerdım:25: sonra yıne aynı seyleer..atmıyorum cnm da umarım bıda atar atarmı dersın

atacak tabıkıdeee.. illa ki merak edecek ve msj atacak arayacak.. ama snn bu konuda kendıne hakim olmak gerek. dayanamayıp yıne koşarsan yıne aynı seylerı yasarsın bırzcık sabret :D hem ne zmn istersende yaz. yardımcı olamasak da elımızden bişey gelmesede derdını dınler ortak oluruz tatlm =)

sızınde boyle bırsey oldumu.yanı ayrıldıgınız kısı geldı ve sız bambaska bırıydınızhıc boyle bırsey yasayan varmı

evet oldu. 5 ay önce 6 yıllık ilişkimi bitirdim.. 1 ay kdr sonra aramaya başladı.ama ben onu coktan silmiştim. yalvardı hayatım ellerinde dedi.herşey senin için artık dedi.ama ben bikere hemde ilkkez bitirmiştim.. artık bi önemi yoktu..oysaki okudugum şehre gelse herşey farklı olabilirdi ama yapmadı.ve 6 yıllık sevgilisini bu yüzden cook farklı gördü karşısında.. yaşattım yani bilmiyorum iyi bişi mi ama...

şimdi sana geri dönmk için mi msj attı yoksa hala tavrını mı ölçüyo sence

evet oldu. 5 ay önce 6 yıllık ilişkimi bitirdim.. 1 ay kdr sonra aramaya başladı.ama ben onu coktan silmiştim. yalvardı hayatım ellerinde dedi.herşey senin için artık dedi.ama ben bikere hemde ilkkez bitirmiştim.. artık bi önemi yoktu..oysaki okudugum şehre gelse herşey farklı olabilirdi ama yapmadı.ve 6 yıllık sevgilisini bu yüzden cook farklı gördü karşısında.. yaşattım yani bilmiyorum iyi bişi mi ama...

şimdi sana geri dönmk için mi msj attı yoksa hala tavrını mı ölçüyo sence

ben onu tanıyorum bu msj gerı donmek ıcın daha oncede aynısı olmustu cunku yanı daha oncede olmustu ama gerı donmek dedysemde uzun vadede dııldır yıne ole takılıp ayrılmak amaclı

.Bazen öyle bir ilişkiye tutulursunuz ki, ne sevebilir, ne terkedebilirsiniz.Kör kütük baglanmışsınızdır aslında... En güzel yıllarınızın, acı tatlı hatıralarınızın ortağıdır; iç çekismelerinizin müsebbibi, yazılarınızın ılhamı, sohbetlerinizin konusudur. Gözyaslarınızda, bılınçaltınızda, kahkahanızdadır. Korkunca saklandıgınız bır sığınak, coşunca öptüğünüz bir bayrak...
Sevdanız riyasız, çıkarsız, karşılıksızdır. Sınırsız ve nihayetsiz; "Ölmek var, dönmek yok"tur.* * *
Lakin gün gelir anlarsınız; içten içe bir şeylerin kanadıgını... Tutkulu sevdaların gızlı hançerleri başlar parıldamaya... Şurasından, burasından eleştirmeye koyulursunuz: "Şöyle görünse, öyle demese, degişse biraz ya da eskisi gibi olsa..."
Baskalarını örnek göstermeye, "Bak onlar nasıl yaşıyor" demeye baslarsınız. Hem birlikte yasayıp, hem özgür olmanın yollarını ararsınız. Askınızın gözü kör değildir artık, yanlışını görür düzeltmek istersiniz. "Eskiden böyle miydi ya.." diye baslayan sohbetlerde açılır eleştirinin kapısı; açıldıkça, bastırılmıs itirazlar yükselir bilinçaltından... Böyle süremeyeceğini bilirsiniz. Degişsin istersiniz. O, sevgisizliginize yorar bunu... İhanete sayar. Tutkulu iliskilerde ihanetin bedeli ölümdür. "Ya sev böyle ya da terket" diye gürler...
Bir zamanlar bir gülücüğüyle alacakaranlıgı ısıtan o rüya, bir kabusa dönüsür birden... Kapatır gönlünün kapılarını, yasaklar kendini size... Hoyrattır, bakmaz yüzünüze... Zehir akar dilinden, konusturmaz, suçlar,
yargılar mahkum eder. Mühürler dudaklarınızı, yırtar atar yazdıklarınızı, siler sizi defterden... "Iyiliğin içindi hepsi, seni sevdigim için..." dersiniz, dinletemezsiniz. Ayrılırsanız yasamayacağınızı bilirsiniz, lakin böyle de sevemezsiniz. Ihanetten kırılmıstır kaleminiz; severek, terk edersiniz...
"Madem öyle..."nin çağı başlar ondan sonra... Madem ki siz böylesine tutkunken, o hep baskalarını seçmiştir, madem ki kıymetinizi bilmemiştir, o halde "günah sizden gitmiştir". Lanet ederek bu
karsılıksız aşka, çekip gitmeleri denersiniz. Askın göçmenlik çağı başlar böylece... Daha özgür olacagınız limanlara demirlerseniz bir süre... Ne var ki unutamaz, uzaktan uzağa izlersiniz olup biteni... Etrafı bir sürü uğursuzla dolmus, kurda kusa yemolmustur. Deli kanlılar, eli kanlılar, ugruna ölenler, sırtına binenler sarmıştır çevresini... Gurur duyar onlarla, koynunda besler, gözünü oysunlar diye... Ugruna kan dökenleri sever, yoluna gül dökenlerden fazla... "Bana ne... kendi seçimi" diye omuz silkmeye çabalarsınız bir süre... Ama sonra... ansızın kulağımıza çalınan bir sarkı ya da kapı aralığından süzülüp gelen bir koku, hatırlatır onu yeniden... Yaban ellerde, baska kollarda ondan bahseder ağlarsınız. Kokusunu özlersiniz; türküsünü söylemeyi, şarkısını dinlemeyi, yemeğini yemeyi, elinden bir kadeh rakı içmeyi... Karşı nehrin kenarından hasret şiirleri haykırırsınız, sular kulağına fısıldasın diye... Dönüp "Seni hala seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden... Dönemezsiniz. Göremedikçe bağlanır, uzaklatıkça yakınlaşırsınız.* * *
Anlarsınız ki bir çaresiz aşktır bu, ne onunla olur, ne onsuz... Hem kollarında ölmek, kucağına gömülmek arzusu, hem "Ne olacak sonunda"kuskusu... Böyle sevemezsiniz, terk de edemezsiniz.Sürünür gidersiniz……

CAN DÜNDAR

genelde böyle diyenler aslında hiç değişmeyenlerdir.

böyle diyenler genelde gelmesini istedikleri kişinin hevesini kırmak için kendilerine oynadıkları başka oyundur.

sizde biliyorsunuz yelkenleri suya indireceğinizi bu son demeyin.madem eski siz değilsiniz bi kere onu aklınızdan silmekle başlayın.
değişmeyen tek şey değişimdir :37::53:

konunun basinda "bana aklina her geldiginde donemeyecegini anlamali" tarzi bi cumle kurmussun.
ama cocuk nasilsin mesaji atti diye ne yapacagini sasirdin hatta msj atacaktin buyuk ihtimal burdaki arkadas "atma biraz surundur" demeseydi.
iste en buyuk hatayi burda yaparsin zaten. eski sen cok ilgilydi,affediciydi. simdi tam tersini yap bakalim sonucu ve onu degistirecek mi:34:

kopek gıbı pısmanım her geldıgınde ona evet dedgım ıcın. cok buyuk bı hata yapmasına ragmen ben aradıgım ıcın cok pısmanım.

evet son ayrılıgımızda bunları cok dusundum artık aynı hataları yapmıcagıma soz verdım ama bu sefer de gelmıyo.bikere gelse gerı donse burda onu beklemedıgımı görse..ama donmuyo bıkere geldıgınde hayır dedıgımı gormesını ısterdım.tekrar o gızlemlı ugrunda caba sarfettıgı kız olmayı ısterdım
eskıden caba sarfederdı cunku zordum.sonra ne mı oldu hep evet dedım her geldıgınde barıstım hıc trıp bıle atmadan hıc soguk bıle davranmadan

kızlar cok pısmanım bıda aynı hatayı yapmam gelse dıyorum ama gelmıyo bıkere gorse reddettımı hersey baska olabılırdı:2:

seni nasıl anlıyorum bı bılsen :) yasadıgın herseyı bızzat yasadım dıyebılırım o hep evet demelerımız yok mu ıste bız yapıyoruz aslında hep o evetlerle herseyı :( sakın uzulme ve zamana bırak olur mu ne kadar uzulme desem de bos olcak bılıyorum ama olsun

konunun basinda "bana aklina her geldiginde donemeyecegini anlamali" tarzi bi cumle kurmussun.
ama cocuk nasilsin mesaji atti diye ne yapacagini sasirdin hatta msj atacaktin buyuk ihtimal burdaki arkadas "atma biraz surundur" demeseydi.
iste en buyuk hatayi burda yaparsin zaten. eski sen cok ilgilydi,affediciydi. simdi tam tersini yap bakalim sonucu ve onu degistirecek mi:34:

ayy haklısın ya orda yazdıma bak sımdı ayyy nasılsın yazdı napcam dıye kıvrandım resmen:9:

Back
X