- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
kızlar bugun neler oldu sabah gunaydın dıe msj attı sonra ruyamda gordum senı kotuydu ıyımısın fılan dıye.sonra goruselım dedı kabul etmedım sonra cok ısrar ettı tmm bı yemek sadece dedım.neyse yemek yıyoruz ayy kızlar napıcam bundan sonra akıl verın.yok bn hıcbıse cekmıyomusum halım cok ıyı gorunuyomus bunuda şort gıydıgım ıcın dıyo
o: bnm zaten cıktıgım var bos durcamımı sandın
ben: tmm ben derhal gıdıyorum
off olesıne dedım be valla yok kımse.bn karar aldım uzun bı sure kımseı almıcam hayatımao:sen zaten ayrılık yaramıs senın uzuldune ınanmam bak sortlar gıyılmıs oh valla.ne zaman evlencen buldunmu bırını
ben delırdım delırdım ben sen bana sunu sunu yaptın dıorum o nasıl yok yapmadım ne alakası var ole bıse dusunmedım solede bolede neyse kızlar bole kısır dongu konusmalar ıstekavgalı ayrılmadık ama sızce bu ne sımdı bole devamı gelırmı
evet kızlar eskısı gıbı gıdınce barısan hıcbıse olmamıs gıbı davranan kızı oynamadım busefer.hep actım eskı konuları ama hıc cıddıyetle dınlemedı hep sakaya vurmaya calıstı galıba pısman olmıcak o sevgısını bnm gıbı yasamıyo galıba.yaz gunu oyle gıyındım dıye acı cekmedımı dusunuo hayatıma devam edıomusum.hıc cıddıyetle dınlenmedı dedıklerım.suan eve geldım hıc msj atmadım bıse yapmadım![]()
"Eskisi gibi barışan hiçbir şey olmamış gibi davranan kız olmadınız mı?" sizce?
Eğer öyle olsaydı,
1- En klasik numara olan "Rüyamda seni gördüm" ve günaydın mesajlarıyla o yemeğe gitmezdiniz...
2- Hayatında biri olduğunu söylediğinde "Ben derhal gidiyorum" demezdiniz... (Madem yemeğe gittiniz, bari onu umursamadığınızı gösterseydiniz, madem umursadığınızı gösterdiniz, sakince okkalı bir konuşma yapıp onu yaptıklarına pişman etseydiniz, "Ben hayatında kim olduğunu dinlemeye değil, bu tavırlarınla benim hayatında yerim olamayacağını anlatmaya geldim" der, o masadan kalkardınız, o da kalakalırdı öyle, sonra bakın bakalım öyle sululuklar yapabiliyor mu...)
3- O yemeğe gitmezdiniz...
4- Siz konuşurken sizi ciddiye almadan "Yok ya ne alakası var" diyemez, karşınızda el pençe divan dururdu...
5- "Na zaman evleneceksin buldun mu birini?" tarzında nabiz yoklayıcı, bir yandan da "Evet buldum" deseydiniz de "Ya öyle mi" diyecek kadar gayri ciddi bir diyalog içine giremezdi...
6- O yemeğe gitmezdiniz...
7- Şort giymenizi bahane ederek "Ben sana hiç çektirmemişim" diyemezdi... Orada kinaye yapmış aslında, "Hem tavır yapıyor, sanki mesele var gibi davranıyor, olay çıkarıyorsun hem de şık şıkıdım geziyorsun, demek ki benim bir hatam yok, yalandan yere trip yapma da aradığımda iki laf edelim" diyerek kendini temize çekmiş...
8- O yemeğe gitmezdiniz....
O yemeğe gitmemeliydiniz... Sizinle herhangi bir arkadaşıyla konuşur gibi konuşmuş, ikinize, ilişkinize dair hiçbir fikri ve planı olmadığını söylemiş açıkça, o ciddiyetsizlikte davranmış... Siz ona içinizdekileri dökecekken o aklındakileri sıralamış bilinçaltı ve üstü...
"Galiba pişman olmayacak, o sevgisini benim gibi yaşamıyor" demişsiniz ama o pişmanlık ya da sevgi gösterisinde bulunma derdinde değil... Hatalı olduğunu düşünmüyor ki en başta, neden pişman olsun? Okuduklarıma bakıyorum da gerçekten bir hatası yok galiba, eğer bir suçu olsa neden yemek daveti kabul edilsin? Neden "Boş duracağımı mı sandın, benim çıktığım biri var zaten" sözleriyle başlasın o yemek? Nabzınızı yoklamış orada, gözbebekleriniz yuvalarından fırlasın istemiş, eğlenmiş resmen...
Diyeceksiniz ki "Yemek davetini kabul etmesem, cevap vermesem onu unuttum sanacak hiç arayıp sormayacak" Bu yemek davetinde olanlar daha mı iyi peki? İlişkinizde neler yaşandı bilemeyiz ama ayrılık sürecinde yaşananların neredeyse tamamını paylaştınız, erkek arkadaşınızın sizinle "en azından şimdilik" tekrar bir araya gelme gibi bir düşüncesi yok, kaybetme korkusu yok evvela, her istediğinle mesajla yoklayabiliyor sizi, arayabiliyor, yemeğe bile çıkabiliyor... Sadece nabız yoklayıp unutuldu mu onu öğrenmek istemiş ve işine yarayacak kadar da bilgi toplamış...
Fikrimi sordunuz söyledim, mesajlarına cevap vermeniz durumunda neler olacağını yazmıştım, yemek sonrası fikirlerimi de yazdım... Eğer öncesinde paylaşmış olsaydınız "Keşke gitmeseydiniz" yerine "Sakın gitmeyin" derdim... Yine de iyi tarafından bakalım... Hem onun tutumu netleşti, ciddiyetsizliğini gördük hem de içinizde kalanları ifade etmek için fırsat kollamanın gereksizliğini çünkü o, sizin ne hissettiğinizle hiç ilgilenmiyor...