bi gelse ve eski ben olmadıgımı görse

sana çok öenmli bir tavsiye mutlaka dinle mutlaka
canın yansada nazlı olacaksın canm her erkek içn böyledir erkekler peşinden koştukları kızı isterler
evliyken bile...laf sokmadan hissettireceksin, kavga mı ettiniz o kavgayı uzatmayacksın ama tavır alacaksın sessiz kalacaksın bak gör nasıl gönlünü almaya geliyor

aslında..o lafların hakareklerin acısı geçer mi bilmem

özür diledi mi

bitti mi? onceki sayfada baristik yaziyor. yine neden ayrildiniz soyler misin? merak ediyorum cunku ayrilip ayrilip geri donen erkeklerin nelere ne kadar dayandiklarini, psikolojilerini, ve madem gideceklerdi (eger yine giden oysa) neden donduklerini merak ediyorum

hayır aslında cok olaylar oldu ama bıttı hersey tamamen hattımı bıle degıstrdım

1 sayfa geride barıştık yazıyor
anladığım şu bu çocuk sana dönüyor seni kontrol ediyor hala elimin altında mı diye sen olumlu cevap veriyosun gene gidiyor
bir kez ona hayır desen seni kaybedeceğinden korksa bunları yaşamayacaksın

bitti mi? onceki sayfada baristik yaziyor. yine neden ayrildiniz soyler misin? merak ediyorum cunku ayrilip ayrilip geri donen erkeklerin nelere ne kadar dayandiklarini, psikolojilerini, ve madem gideceklerdi (eger yine giden oysa) neden donduklerini merak ediyorum

şöylekı gerı döndu ve hersey ıyıdı msjlar fılan gayet guzeldı.sonra bulustuk hep boyle olurdu barısırız ve bulustuktan sonra msjlar azalır fılan.neyse bulustuk ve o gun once onun evıne gıtttım cok buyuk hata ettım yakınlasma oldu neyse sonra gezmeye cıktık fılan..ertesı gunu yıne msj atıyo ama bulusmadan oncekı gıbı degıl
ve kızlar ıkı uc gun sonra hıc kavga etmemısken benı feysınde eklı degılım buna ragmen benı engellemıs.DUSUNUN SEVGILISINI FEYSTEN ENGELLEMIS.bnde hesap sordum yok ozgur olmak ıstıyomus yok sole bole bnde tmm dedım ayrıldım hıc durdrmadı bıle sen bılırsınd edı.ve bunun ustune bnm arkadasımA EVET ARKADASIMI gozune kestrmıs dayanamadım kızın numarasını fılan ıstemıs onunla bıttı bole yapma fılan demıs kıza.bnde hesap sordum gene verdıgı cevapla canımı yaktı gectı bnı enkaza cevırdı S...R GIT O KIZA BENI KOTULEME ANLA ISTE S***** G** (Defol) KENDINI DUSURME.o kıza benı kotuleme nedır ya kız bana o senı kafasında coktan bıtırmıs dedı.bu ne demek bız daha 4gun once beraberdık.hattımı herseyı degıstrdım sımdı bı enkazım

1 sayfa geride barıştık yazıyor
anladığım şu bu çocuk sana dönüyor seni kontrol ediyor hala elimin altında mı diye sen olumlu cevap veriyosun gene gidiyor
bir kez ona hayır desen seni kaybedeceğinden korksa bunları yaşamayacaksın

yazdım cnm neler oldugunu oku bi üstte

Kusura bakma canım ama sen yaptıklarınla kendini bu hale getirmişsin.
Bu kadar taviz vermek, bu kadar peşinden koşmak, egosunu kaldırmış adamın(!)
Bırak o kendi şerefsizliğine yansın..
Bundan sonra ne bi haber ne bir satır..
Uzak dur ondan canım kendi iyiliğin için..
İmkansız ol onun için.
Çok basit bi insanmış.
Değmez bundan sonra onu düşünmeye bile..

Hakkında hayırlısı olsun canım.:34:

Kusura bakma canım ama sen yaptıklarınla kendini bu hale getirmişsin.
Bu kadar taviz vermek, bu kadar peşinden koşmak, egosunu kaldırmış adamın(!)
Bırak o kendi şerefsizliğine yansın..
Bundan sonra ne bi haber ne bir satır..
Uzak dur ondan canım kendi iyiliğin için..
İmkansız ol onun için.
Çok basit bi insanmış.
Değmez bundan sonra onu düşünmeye bile..

Hakkında hayırlısı olsun canım.:34:

evet ben cok hatalıyım ama ıs ısten gectı.hep guzel bı ılskımız olsun dıye hep adım attım ben.egosu kalkmıs serefsızlık yaptı bana.artık ımkansızlıgım oldugnu sanmıyorum cunku hep barstım onunla ben.bundan sonra dedgın gıbı ne bı haber ne bı satır..gercı ona koyarmı bole bı adama ama:14:

evet ben cok hatalıyım ama ıs ısten gectı.hep guzel bı ılskımız olsun dıye hep adım attım ben.egosu kalkmıs serefsızlık yaptı bana.artık ımkansızlıgım oldugnu sanmıyorum cunku hep barstım onunla ben.bundan sonra dedgın gıbı ne bı haber ne bı satır..gercı ona koyarmı bole bı adama ama:14:

Hayır öyle bi adama koymaz senin yokluğun ama oda hayatında bi daha senin kadar sevenini bulamayacaktır emin ol ki..

Hayatına bak sen unut artık onu.. Bol bol dua et canım. Allah büyük.. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

Peygamber Efendimiz diyor ya : "Canı yanan sabretsin! Canı yakan, canının yanacağı günü beklesin.."

Hayır öyle bi adama koymaz senin yokluğun ama oda hayatında bi daha senin kadar sevenini bulamayacaktır emin ol ki..

Hayatına bak sen unut artık onu.. Bol bol dua et canım. Allah büyük.. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

Peygamber Efendimiz diyor ya : "Canı yanan sabretsin! Canı yakan, canının yanacağı günü beklesin.."

cok saol destegın ıcın.allah buyuk allahımdan bulsun
benm yasadıgım acılar onunda yanına bırakılmasn

bende dün bitti dedim.dünden beri mesaj atmasını bekliyorum :) beklemek gerçekten sor.24saat oldu daha, çok zorlanıyorum :(( sessiz kaldı bitti dediğimde.msne kürtçe bi cümle yazmış anlamını araştırdım bulamadım soracak kimsemdem yok.banane türkçe yazsaydı o da hıhh

geçmiş olsun. yazılanları baştan beri okudum. siz de benim gibi iradesizsiniz. ama seven insan böyle olur yapcak bişey yok.
karşımızdaki adam değilse ve sevmeyi bilmiyorsa suç bizim değil. ben inanıyorum ki bir gün bizim de karşımıza doğru insan çıkacak.
tek taraflı ilişki yaşamaktan bıktım.
ben de bitircem sanırım ama geri dönüşü olmaz bitirirsem.
konuşup çözüme ulaşayım diyorum onu da yapamıyoruz.
ya onunla birlikte olup hergün ağlıcam, yada onsuz olup her gün ağlıcam :)
ne yapcağımı bilmiyorum.

geçmiş olsun. yazılanları baştan beri okudum. siz de benim gibi iradesizsiniz. ama seven insan böyle olur yapcak bişey yok.
karşımızdaki adam değilse ve sevmeyi bilmiyorsa suç bizim değil. ben inanıyorum ki bir gün bizim de karşımıza doğru insan çıkacak.
tek taraflı ilişki yaşamaktan bıktım.
ben de bitircem sanırım ama geri dönüşü olmaz bitirirsem.
konuşup çözüme ulaşayım diyorum onu da yapamıyoruz.
ya onunla birlikte olup hergün ağlıcam, yada onsuz olup her gün ağlıcam :)
ne yapcağımı bilmiyorum.

eger olmuyosa bnm gıbı seler yasamadan bıtı r cunku cok agır kaldıramıorum artık

canm hepsi geçmişte kaldı artık
ona geri dönüşlerini inanmanı anlıyorum bende yaptım zamanında
bu olanların üstüne gidip düşünüp kendini yıpratmanın faydası yok
herşeyin bi sebebi vardır sende kurtulman gereken insandan bu şekilde kurtuldun
eğer bidaha barışırsan tüm acıların yenilenecek herşeye en baştan başlamış olacaksın
kendini seviyorsan o adam gelsede artık kabul etmezsin

canm hepsi geçmişte kaldı artık
ona geri dönüşlerini inanmanı anlıyorum bende yaptım zamanında
bu olanların üstüne gidip düşünüp kendini yıpratmanın faydası yok
herşeyin bi sebebi vardır sende kurtulman gereken insandan bu şekilde kurtuldun
eğer bidaha barışırsan tüm acıların yenilenecek herşeye en baştan başlamış olacaksın
kendini seviyorsan o adam gelsede artık kabul etmezsin

zaten yapamamkı artık gururum aglıyo yeter artık benı unuttun bukadarmı degersızım ben dıye.yerlerde aglıyo gururum ıcın susarım artık gurrum ıcın.cok agır seler yasattı bana o orda hayatını yasarken ben burda yaptıklaırnı kaldırmakla mesgulum

zaten yapamamkı artık gururum aglıyo yeter artık benı unuttun bukadarmı degersızım ben dıye.yerlerde aglıyo gururum ıcın susarım artık gurrum ıcın.cok agır seler yasattı bana o orda hayatını yasarken ben burda yaptıklaırnı kaldırmakla mesgulum

valla onları kafaya takarsan işin içinden çıkamazsın
böyle olması gerekiyordu de geç ve hayatına bak

Back
X