Bi kaç saat sonraki 2ci silik çizgi?

Bayanlar merhaba. Benim reglime henüz 7 gun var. 9 gun öne dayanamayıp test yaptim. Ama sanki hayalimsi çizgi gordum sizde bakip yorum yapabilirmisiniz acaba

Selam kızlar,testi yaptım negatif çıkınca bi kaç saat bakmadım.sonra baktığımda silik 2ciyi gördüm..böyle olup hamile çıkanlar varmış..bir akıl fikir verin
İlk beş dk geçerlidir tatlım varsa zaten yarım dk içinde çizgi beliriyor

Eki Görüntüle 1859998 Şimdi yani 2 gun sonra yine test yaptim sizce bisey varmidir ? Kafayı yedim galiba
Yani sanki bir cizgi var ama idrari cok damlatmissin test bir ilginc olmus bat a cok varsa silik cikmasi normal sabah idrarinla 3 en fazla 4 damla damlat . Fazla damlatinca cizgi koyu cikmiyor test anormallesiyor

Sat 25 haziran. Yani bat a 7 gunum var daha. Bilemiyorum ki iste. 9 gun varkende test yapmistim. Onun da fotoğrafını attim. Ama bu kadar erkenden cikarmi acaba. Yoksa testler mi hayali bilmiyorum
Enteresan erken yumurtlayip erken dollenme olduysa cizgi cikmasi normal yani hamilelik soz konusu olabilir. En kesin net cevap icin beta hcg baktirmalisim yoksa icin icine sigmaz ya varsa dersin git bir baktir testlerinde cizgi var cunku olmadi bekle 3 4 gun oyle git :)

Merhaba bişey sormak istiyorum.ben 16 haziranda adet oldum en son 30 günde bir adet döngüm ama 3 gün geçikti ilk defa.adet ağrısıda yokk hiç bi ağrı yok bel ağrısı dışında

Bu testlerin yanılma payı var midir sizce. Bey erken degil mi sanki bilemedim valla kafamda deli sorular
Canım ben 3 senede yaklaşık 20 tane test yapmışımdır hiç yanılmadım sonuç hep negatif hamile olduğum da çizgi hemen belirginleşti ben hiç yanılmadım inşallah sende yanılmassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…