bi nefes gibi

ikigomlekbiceket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
536
456
29
Tesadüfen telefonumu bilgisayara bağlamış rasgele resimlere bakarken buldum ikimizin resimlerini..Sana yolladığım resimler,senden aldıklarım.
Whatsapp dosyasında sent diye bi klasörde denk geldim hepsine.Ne garip ben kaydedilmiyor sanıyordum..
Birbirimize yazdığımız güzel sözler,gideriz diye planladığımız yerler..
Sonra duraklamışım bi resimde.Doğrusu fotoğraf ya ne farkeder.Altında eski bi tarih.Şimdi içimi kırgınlıkla doldurduğum ne varsa unuttum gitti.Ait olmak istediğim yer tam da o fotoğrafın tarihi.29 Mayıs 2014.
Galiba en kötüsü de acaba hangisi gerçek sendin diye düşünmek. Geçen sene gözümün içine bakıp bizim için herşeyi yapan mı yoksa bu sene herşey için bizi yıkan mı.
Ağlayamadım da tek damla gözyaşım da akmadı.
İnsanlar gelip geçer,zaman geçer,kızgınlıklar geçer ama içinde ufakta olsa kalan kırgınlıkların çaresi yok galiba.
Şimdi kendimi tutup sana yazsam yine pişman olacağım yok yere.Ne gerek bizden birşey kalmadı nasıl olsa.
Ben ilk kez sevmiştim,ilk kez aşık olmuştum.Ama çok sevmiştim.

Merak ediyorum insanlar değişirler mi yoksa sonradan mı tanırız hepsini? Ama emin olduğum birşey varsa herşey bir nefes kadar..Dönmek istediğim gitmek istediğim tarih bi nefes kadar gerimde sadece.
Bundan sonra? Bundan sonrası hayırlısı.

Tesadüfen telefonumu bilgisayara bağlamış rasgele resimlere bakarken buldum ikimizin resimlerini..Sana yolladığım resimler,senden aldıklarım.
Whatsapp dosyasında sent diye bi klasörde denk geldim hepsine.Ne garip ben kaydedilmiyor sanıyordum..
Birbirimize yazdığımız güzel sözler,gideriz diye planladığımız yerler..
Sonra duraklamışım bi resimde.Doğrusu fotoğraf ya ne farkeder.Altında eski bi tarih.Şimdi içimi kırgınlıkla doldurduğum ne varsa unuttum gitti.Ait olmak istediğim yer tam da o fotoğrafın tarihi.29 Mayıs 2014.
Galiba en kötüsü de acaba hangisi gerçek sendin diye düşünmek. Geçen sene gözümün içine bakıp bizim için herşeyi yapan mı yoksa bu sene herşey için bizi yıkan mı.
Ağlayamadım da tek damla gözyaşım da akmadı.
İnsanlar gelip geçer,zaman geçer,kızgınlıklar geçer ama içinde ufakta olsa kalan kırgınlıkların çaresi yok galiba.
Şimdi kendimi tutup sana yazsam yine pişman olacağım yok yere.Ne gerek bizden birşey kalmadı nasıl olsa.
Ben ilk kez sevmiştim,ilk kez aşık olmuştum.Ama çok sevmiştim.

Merak ediyorum insanlar değişirler mi yoksa sonradan mı tanırız hepsini? Ama emin olduğum birşey varsa herşey bir nefes kadar..Dönmek istediğim gitmek istediğim tarih bi nefes kadar gerimde sadece.
Bundan sonra? Bundan sonrası hayırlısı.
kocan mı sevgilin mi???o_O

İnsanlar değişebilir. Hatta başta rol yapıp bir müddet sonra gerçek yüzünü gösterebilir. Lakin değişim birden bire olmaz. İnsanın değişmesi uzun zaman alır. Bir iki seneden önce değişemez yani. Daha kısa sürede değişmiş gibi görünüyorsa baştaki hali gerçek hali değildir. Belki de güvenini sarsmışsınızdır. Güveni sarsılan insan karşısındakine farklı davranabilir.

çok güzel ifade etmişsiniz hislerinizi:KK9: evet tam olarak öyle tüm güzel anlar bir anda hiç olurken en ufak kıvılcımla unuttum dedikleriniz su yüzüne çıkabiliyor. ama bitmişse bitmesi gerektiği içindir. anılarınız sizin hazineniz bırakın sizinle kalsınlar.

İçinde bulunduğunuz durumu anlatış tarzınıza bayıldım doğrusu. Evet, insanlar değişebiliyor ama kimisi rol de yapabiliyor. Yani bunu anlamak o kadar zor ki. Ona yazsanız da yüksek ihtimalle sizi anlamayacak, hayatında yeni birisi varsa işler daha da sarpa saracak, sizi daha da kıracak vs... O yüzden silin o kalan resimleri, yazıları bakın önünüze. Eminim hayat çok daha iyilerini getirecek size :KK66:

bu yazilnlar kimseyse ver iletisim adresini bana kk sifremi vereyim girsin okusun. bosa gitmesin yazdiklarin. emege saygi!

Degisirlermi? Bilmem.
Ben degismemelerinden yanayim.
Ama hayat buya, hepte zitti olur.
Inadina degisirler, tamda inadina.
Sen alttan alirsin, almak istersin cunku o senin sevdigin adamdir.
Degisse bile sen gormezsin.
Benim icin daglari delerdi o dersin.
O senin ilk askin. O senin ilkin.
Ilk ve eminsinki son olucaktir.
Gercek aski bizde gorucek herkes derdik.
Bir ömur demistik. Bir ömur..
Sahi kac senedir bir ömur?
Demekki insandan insana degisiyormus bu kelimenin anlami.
Bir ömur demek ölene kadr demek oluyor cogu kiside.
Galiba, cunku bundan emin degilim.
Demekki onda ayni anlama sahip degilmis.
Hayat buya, tamda turkcesi zayif olana asik olursun.
Zaten hicte iyi degilimdir sans oyunlarinda.
Hayat buya.

İnsanlar değişir.
Çünkü duygular ve fikirler de değişir.
Kabullenmek zorluyor bazen.
Uyum sağlamayı öğrenmek gerekir. Mecbur.

En çok sevdiğimiz bluzu, hevesimiz kaçtığında toz bezi yapıyoken; fikirler ve davranışların değişmediğini düşünmek ütopik olur.
Acıdan çok hüzünlüsünüz belli...
Sizi geliştiren, değiştiren, olgunlaştıran da şuan yaşadığınız duygular olacak.
Korkmayın, derinine kadar yaşayın, sonra anılarınızı 'bir nefes gibi' dışarıya bırakın ve yeniden kalkın ayağa...

Çok etkilendim duygulandım gece gece. Bszen olmak istediğimiz fotoğrafla içinde bulunduğumuz fotoğraf çok farklı olabiliyor :110: eğer ortada uğruna savaşılacak birşey kalmamışsa gidene yol vermek en iyi seçim geriye kalanlar ise anılar çok can yaksa da en kıymetli şey aslında bir ilişkinin ardından. Söylenecek çok bişey de yok aslında hayat bazen fazlaca üzerimize geliyor elimizden değil ama dilimizden gelen tek şey 'hayırlısı' diyebilmek :110:

Çok etkilendim duygulandım gece gece. Bszen olmak istediğimiz fotoğrafla içinde bulunduğumuz fotoğraf çok farklı olabiliyor :110: eğer ortada uğruna savaşılacak birşey kalmamışsa gidene yol vermek en iyi seçim geriye kalanlar ise anılar çok can yaksa da en kıymetli şey aslında bir ilişkinin ardından. Söylenecek çok bişey de yok aslında hayat bazen fazlaca üzerimize geliyor elimizden değil ama dilimizden gelen tek şey 'hayırlısı' diyebilmek :110:

Yani evet ben zamanında mutluluğunu yaşadıysam şimdi acısını da yaşıyorum çünkü ben bir insanım ve yaşadıklarım gerçekti diyebiliyorum.Bence olması gereken de bu.Zamana bıraktım artık öyle çok bi acım da kalmadı.Yaptıklarını unutup affedeli de çok oldu.Şimdi sadece denk gelince içim acıyor

En çok sevdiğimiz bluzu, hevesimiz kaçtığında toz bezi yapıyoken; fikirler ve davranışların değişmediğini düşünmek ütopik olur.
Acıdan çok hüzünlüsünüz belli...
Sizi geliştiren, değiştiren, olgunlaştıran da şuan yaşadığınız duygular olacak.
Korkmayın, derinine kadar yaşayın, sonra anılarınızı 'bir nefes gibi' dışarıya bırakın ve yeniden kalkın ayağa...
Artık çok dipte değilim çünkü hırslarımı,ofkemi yeneli çok oldu.Şimdi denk gelince bilmiyorum sanki mouse dondu o an ,zaman ilerlemedi.Ben takıldım o tarihe.Belki de gerçeklerden kaçmak istedim bi süre.Ama ne değisirdi ki? Keşke hep ilk haliyle kalsaymışta iyi bir insan olarak hatırlasaymışım.

Degisirlermi? Bilmem.
Ben degismemelerinden yanayim.
Ama hayat buya, hepte zitti olur.
Inadina degisirler, tamda inadina.
Sen alttan alirsin, almak istersin cunku o senin sevdigin adamdir.
Degisse bile sen gormezsin.
Benim icin daglari delerdi o dersin.
O senin ilk askin. O senin ilkin.
Ilk ve eminsinki son olucaktir.
Gercek aski bizde gorucek herkes derdik.
Bir ömur demistik. Bir ömur..
Sahi kac senedir bir ömur?
Demekki insandan insana degisiyormus bu kelimenin anlami.
Bir ömur demek ölene kadr demek oluyor cogu kiside.
Galiba, cunku bundan emin degilim.
Demekki onda ayni anlama sahip degilmis.
Hayat buya, tamda turkcesi zayif olana asik olursun.
Zaten hicte iyi degilimdir sans oyunlarinda.
Hayat buya.

Keske değiamese hiç kimse.Yanıltamasa.
Bende insanları şans oyunlarına benzetiyorum.Böyle bi heves başlıyoruz,umudumuz sonunun iyi olması yönünde. Ama ikramiye nadir insanlara çıkıyor.Bi bakıyorum amorti bile yok :)

X