Bi yandan ailem bir yandan vicdanım..

Tasprenses

Son aşkım, ilk yarım, can bildiğim..
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
830
381
Kızlar biliyorum bıktınız benim bu aile konularımdan. Ama inanın sizden başka anlatacak kimsem yok. Benim baya büyük bi aile sorunum var biliyor bazi kk üyeleri. Tekrar anlatmak istemiyorum çok uzun çünkü. Kısaca anlatırsam Babam iki evli bi o kadının yanında kalıyo bi benim annemin yanında kalıyor. Kadın babamın 3 çocuğu olduğunu bildiği halde geldi yıktı yuvamızı. Daha dün annemin nikahını o kadına verdiğini öğrendim çok sinirlendim ama annemle konuşmadım bu konuyu. Erkek arkadaşımda biliyor ve bana her konuda destek sağolsun. Dün bana dedi ki o kadına bi çiçek gönderelim üzerinde de '' Beni o gece çok mutlu ettin xxxx'' yazalım babanı şüphelendirelim belki ayrılırlar dedi. Ben ilk önce kabul etmedim. O sorumluluk altına giremem bu çok büyük bi vebal ve iftira atmış oluruz olmaz kim olursa olsun onun günahını alamam dedim. O da o sizin ailenizi bozarken acıdı mı falan dedi. Bi düşün yapalım dersen çok iyi bi şekilde organize eder göndeririz dedi. Bende düşünürüm dedim ama bunu yaparsam geceleri vicdanım rahat etmez çünkü iftira çok büyük bi sorumluluk.. Ne yapsam bi yandan ailem bi yandan vicdanım..o_O:KK14:

Kızlar biliyorum bıktınız benim bu aile konularımdan. Ama inanın sizden başka anlatacak kimsem yok. Benim baya büyük bi aile sorunum var biliyor bazi kk üyeleri. Tekrar anlatmak istemiyorum çok uzun çünkü. Kısaca anlatırsam Babam iki evli bi o kadının yanında kalıyo bi benim annemin yanında kalıyor. Kadın babamın 3 çocuğu olduğunu bildiği halde geldi yıktı yuvamızı. Daha dün annemin nikahını o kadına verdiğini öğrendim çok sinirlendim ama annemle konuşmadım bu konuyu. Erkek arkadaşımda biliyor ve bana her konuda destek sağolsun. Dün bana dedi ki o kadına bi çiçek gönderelim üzerinde de '' Beni o gece çok mutlu ettin xxxx'' yazalım babanı şüphelendirelim belki ayrılırlar dedi. Ben ilk önce kabul etmedim. O sorumluluk altına giremem bu çok büyük bi vebal ve iftira atmış oluruz olmaz kim olursa olsun onun günahını alamam dedim. O da o sizin ailenizi bozarken acıdı mı falan dedi. Bi düşün yapalım dersen çok iyi bi şekilde organize eder göndeririz dedi. Bende düşünürüm dedim ama bunu yaparsam geceleri vicdanım rahat etmez çünkü iftira çok büyük bi sorumluluk.. Ne yapsam bi yandan ailem bi yandan vicdanım..o_O:KK14:

Saçmalamayın rica ediyorum. Anneniz babanız ve o kadın yetişkin insanlar. Kendileri bir hayatı seçmiş. Kabul etmiş. Yalanla dolanla yapılacak bir şey yok. Annenize destek olup bu durumdan kurtulmak istiyorsa arkasında olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Yok anneniz hayatından memnunsa sizin yapacak başka bir şeyiniz yok.
Ayrıca bir insana iftira atmak da size yakışmaz.

Saçmalamayın rica ediyorum. Anneniz babanız ve o kadın yetişkin insanlar. Kendileri bir hayatı seçmiş. Kabul etmiş. Yalanla dolanla yapılacak bir şey yok. Annenize destek olup bu durumdan kurtulmak istiyorsa arkasında olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Yok anneniz hayatından memnunsa sizin yapacak başka bir şeyiniz yok.
Ayrıca bir insana iftira atmak da size yakışmaz.
Biliyorum ve annem babamdan ne olursa olsun vazgeçmiyor. Ama o kadından o kadar nefret ediyorum ki elimden gelse bir kaşık suda boğarım:KK62:

Çok üzgünsünüz ve öfkeli.
Böyle bir şey yapmayın. Bu olayda en kötü yan kandırılmış olmanız. Babanız bir tercih yapmış anneniz bu tercihe razı gelmiş. Doğru ya da yanlış onların hayatları. Lütfen böyle oyunlara tenezzül etmeyin. Sakinleşmeyi bekleyin ve anne babanızla açık açık konuşabileceğiniz, onların da size her şeyi anlatabileceği bir ortam yaratın.

hiç bir sırrın sonsuza kadar gizli kalmayacağından yola çıkarak bu bir gün açığa çıktığında ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Çok tehlikeli biliyorum ama çok kinlendiğim için herşeyi düşünür oldum inanın :KK57:

Biliyorum ve annem babamdan ne olursa olsun vazgeçmiyor. Ama o kadından o kadar nefret ediyorum ki elimden gelse bir kaşık suda boğarım:KK62:

Neden sadece o kadından. O kadın olmaz başka kadın olur, anneniz ve babanız bu duruma evet dedikten sonra.

Anneniz ve babanız da en az o kadın kadar bu durumun bir parçası.

Herkes kendi yaptiklarindan sorumludur o insanin kotulugunun sizi kotuluge itmesine izin vermeyin

• Beğen
Reactions: s u
Babanin deli anina denk gelsin. Kadini oracikta oldursun bunumu istiyorsun. Boyle planlar kuracagina annenin bu sapikca iliskiden kurtulup kendine yeni bir hayat kurmasini saglamalisin.

Bakin, anneniz neden bosanmayi kabul etmis ki en basta? Ya da anneniz hic evlenmedi, 2. kadin olan anneniz.

Her iki durumda da, o kadin o kadin diye sucladiginiz kadinin ne size ne annenize bir yukumlulugu, sorumlulugu yok. babaniz ahlaksiz bir adam, anneniz de bu rezilligi kabul ediyor.

Sizin varsa yuvanizi yikan o kadin degil, babaniz. Babaniz aile birliginize onem verseydi zaten bu kadina gitmezdi.

Bu kadinla ugrasacaginiza, annenizin rezaleti acikca kabul ettigini kabullenin. babanizin duzgun bir adam olmadigini kabullenin.

Annenizin yapacagi sey, bu rezilligin daha fazla parcasi olmamak. Konusun, ikna edin baska bir hayat yelken acsin.

Babanin deli anina denk gelsin. Kadini oracikta oldursun bunumu istiyorsun. Boyle planlar kuracagina annenin bu sapikca iliskiden kurtulup kendine yeni bir hayat kurmasini saglamalisin.
Annemi birazcık tanıyorsam babamdan kopmaz :KK43:

Bakin, anneniz neden bosanmayi kabul etmis ki en basta? Ya da anneniz hic evlenmedi, 2. kadin olan anneniz.

Her iki durumda da, o kadin o kadin diye sucladiginiz kadinin ne size ne annenize bir yukumlulugu, sorumlulugu yok. babaniz ahlaksiz bir adam, anneniz de bu rezilligi kabul ediyor.

Bu kadinla ugrasacaginiza, annenizin rezaleti acikca kabul ettigini kabullenin. babanizin duzgun bir adam olmadigini kabullenin.

Annenizin yapacagi sey, bu rezilligin daha fazla parcasi olmamak. Konusun, ikna edin baska bir hayat yelken acsin.
Dünden sonra kabullenmiş bulunuyorum :KK61:

Herkes kendi yaptiklarindan sorumludur o insanin kotulugunun sizi kotuluge itmesine izin vermeyin
Kendimi artık tanıyamıyorum inanın. Sanki bi intikam almam gerekliymiş gibi hissediyorum kendimi. Sonra düşünüyorum bu bana duşmez :KK14:

Bence tam tersi araları daha iyi olsun da babanız temelli o kadının yanına gitsin. Baba ve eş olmayı becerememiş birinden kurtulmak en iyisi, neden eve bağlamaya çalışıyorsunuz anlamadım, nereye giderse gitsin, uzak olsun. ne siz ne de anneniz öyle kötü bir adamı baba/eş olarak hak etmiyorsunuz.

:KK57: :KK57: :KK57:
Yok artık!
Saçmalamayın.
Hepsi de yaşını başını almış insanlar. Onların tercihi...
Ayrıca iffetli bir kadına iftira atmanın günahını anlatmama gerek yok herhalde.
Olan olmuş.
Sizin muhatabınız aileniz.
Ailenizle konuşun.

Erkek arkadaşınıza çok güveniyorsunuz.
Umarım bi gün sizi burdan yaralamaya kalkmaz.:110:

Bence tam tersi araları daha iyi olsun da babanız temelli o kadının yanına gitsin. Baba ve eş olmayı becerememiş birinden kurtulmak en iyisi, neden eve bağlamaya çalışıyorsunuz anlamadım, nereye giderse gitsin, uzak olsun. ne siz ne de anneniz öyle kötü bir adamı baba/eş olarak hak etmiyorsunuz.
Emin olun ki annem hak etmedi tam 22 yılını verdi babama 2 erkek bir kız çocuk verdi.. Baba çıkmaz belki hayattan nihayetinde o bizim babamiz ama o kadın hayatımızdan çıkmalı..

Ben erkek arkadaşından korktum açıkçası. Ayrıca sizin aile meselelerinize şimdiden burnunu sokup daha da ileriye gidip böyle çirkinlikler düşünmesi de cabası dikkat et erkek arkadaşının eline herhangi bir konuda koz verme durması gereken yeri bilmeyen birisi bana göre

Evet kesinlikle katılıyorum. Duruşu hiç sevimli gelmiyor.

Dünden sonra kabullenmiş bulunuyorum :KK61:

Vallahi uzulmenizi istemem ama babanizla anneniz hic evlenmemis bence.

Babaniz basindan beri o kadinla evli, anneniz de babaniza asik oldugu icin 2. olmayi kabul etmis. (gibi geldi bana)

Babaniz evli olmadigi birinden cocuk yapan, onun zaafindan faydalanan bir ahlaksiz. Aska hurmetim sonsuz, annenizin yaptigini yapmam ama ben de asik oldum, kor olasiya asik olmanin ne demek oldugunu bildigim icin annenize laf edemem. Annenizi anlayabilirim ama babaniz rezil.

:KK57: :KK57: :KK57:
Yok artık!
Saçmalamayın.
Hepsi de yaşını başını almış insanlar. Onların tercihi...
Ayrıca iffetli bir kadına iftira atmanın günahını anlatmama gerek yok herhalde.
Olan olmuş.
Sizin muhatabınız aileniz.
Ailenizle konuşun.

Erkek arkadaşınıza çok güveniyorsunuz.
Umarım bi gün sizi burdan yaralamaya kalkmaz.:110:
Evet güveniyorum baya.. Ve eminim benim için yapıyor. Senin tek damla gözyaşına kıyamıyorum o kadın ağlatıyor seni ben buna dayanamıyorum falan diyor. Niyeti kötü değildi. Ben hayır olmaz dedim zaten. O da sen bilirsin dedi kapandı konu..

X