- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- Konu Sahibi Tasprenses
Kızlar biliyorum bıktınız benim bu aile konularımdan. Ama inanın sizden başka anlatacak kimsem yok. Benim baya büyük bi aile sorunum var biliyor bazi kk üyeleri. Tekrar anlatmak istemiyorum çok uzun çünkü. Kısaca anlatırsam Babam iki evli bi o kadının yanında kalıyo bi benim annemin yanında kalıyor. Kadın babamın 3 çocuğu olduğunu bildiği halde geldi yıktı yuvamızı. Daha dün annemin nikahını o kadına verdiğini öğrendim çok sinirlendim ama annemle konuşmadım bu konuyu. Erkek arkadaşımda biliyor ve bana her konuda destek sağolsun. Dün bana dedi ki o kadına bi çiçek gönderelim üzerinde de '' Beni o gece çok mutlu ettin xxxx'' yazalım babanı şüphelendirelim belki ayrılırlar dedi. Ben ilk önce kabul etmedim. O sorumluluk altına giremem bu çok büyük bi vebal ve iftira atmış oluruz olmaz kim olursa olsun onun günahını alamam dedim. O da o sizin ailenizi bozarken acıdı mı falan dedi. Bi düşün yapalım dersen çok iyi bi şekilde organize eder göndeririz dedi. Bende düşünürüm dedim ama bunu yaparsam geceleri vicdanım rahat etmez çünkü iftira çok büyük bi sorumluluk.. Ne yapsam bi yandan ailem bi yandan vicdanım..