bi yandan eşime kızıyorum bi yandan üzülüyorum

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
Bilen bilir eşimin ailesi ile sorunlarımız var. Haftada bir bile gittiğimizde içim daralıyor üzerime cokuyolar. Kv den nefret ediyorum çocuğuma değil dokunmasini gözleriyle bakmasını bile istemiyorum nolur kızmayın bana çok canımı yaktı. Onun yüzünden en güzel zamanlarım zehir oldu.
Onlarla hiç bir aktiviteye gitmek, yemeğe gitmek, misafirlige gitmek bile istemiyorum. Eşim teklif edince bin bahane buluyorum. O da anliyo üzülüyor. Eşim malesef ailesine çok düşkün...
Sorum şu ki ne yaparsam yapayım, içim onlara ilimiyo. Ve malesef hoşlanmadığımi yüzümden çok belli ederim istemsiz.
Son günlerde eşimde bi haller var. Sen iyisin ama beni çok üzüyorsun aileme uzak duruyosun. Diyo bu beni çok uzuyo hep bunu düşünüyorum diyo.
Eşime çok üzülüyorum ama onlara da içim ısınmiyo ,iyi olasim gelmiyo ...
Ne yapsam bilmiyorum kızlar sevemiyorum, içimden gelmiyo arada kaldim eşime de yazık diyorum ama bana da yazık zorla Sevemem

Yani en azindan biraz rol yapin. Ama esinize de diyin ki madem sen üzülüyorsun izle bugun sırf senin icin annene ailene guzel davranacagim. Ama bil ki onlarin bana yasattiklarindan sonra hic içimden gelmiyor, ama sen üzülme diye adim atacağım ben buzlari eritmek adına. Sende yardimci ol çünkü sadece senin icin yapıyorum filan derseniz bi kiymeti olur esinizin gözünde de. Ama uyarmak istiyorum bunu soylerken cumlelerinzi cok iyi secmeniz gerek, cok yanlis anlayabilir, benim zorumla olacaksa hic olmasin filan diye dusunebilir.. esenlikle kalin

sevmek zorunda degısın canım ama esının hatrı ıcın bıraz saygı gostermelısınn..mesafelı ol..araya bı cızgı koyy..amaaa empatı kurr bırazz...esın aynı sekılde senın aılene davransa ne kadar mutlu oursunn..tabı böyle söyleyerek kv tarafını tutmuyorumm amaa yapcak bısı yook..erkekler boylee gormuolar aılelerının hatalarını..yada gorselerde bayana laf vermemek adına susuyolarr..oturup bızlerle aılelerını cekıstıremezler canımm..gorus ama mesafelı oll..sevmee amaa sayy..yıne kendın bılırsınn tabııkı

Zorla sevecek değilsin.
Bazı insanlar seviyor rolü de yapamaz ben gibi.

Eşine diyeceksin sen istediğin zaman görüş ben istemiyorum diye.
Seviyor rolü yapamıyorsan kalan tek çözüm bu.

Ben de ısınamıyorum her hafta da gidemiyorum.Eşime haksızlık ama napayım,kimi sevip kimi sevmeyeceğim benim elimde değil ki.

sizde sanırım benim gibi duygularını gizleyemeyenlerdesiniz.birini sevmedimmi rahatsız oldummu çok belli ederim.elimde değil.çok dezavantaj bi durum sizi çok iyi anlıyorum o yüzden.yapacak birşey yok eğer kaynananız size çektirdi ise sizin onu sevmediğinizide bilsin hem bilmesi daha güzel

Hepinize cokk teşekkür ederim yanlız olmadığımı bilmek o kadar güzel ki keşke herseyi unutmak gibi bir hüküm olsa o zaman ne eşim uzulurdu ne de ben

Bende kimseyi zorla sevemem rol amacli bile yaklasamam .
Hemen belli ederim hoslanmadigimi sevmedigimi..

Esinde anlayisla karsilamasi lazim sonucta sen durduk yere boyle bir tavir takinmadin..

daha önceki durumları bilmiyorum ama eğer evliliğini sürdürmek istiyosan eşine ve ailesine saygısızlık etmemelisin onları sevmeyebilirsin ama eşini seviyorsun belli ki. tabii eşinin de sana karşı tutumu önemli

esın sızı sevıyorsa aılesıne ezdırmıyorsa bence sevdıgın adam ıcın değer bu tür şeyle gönül sadakasıymış nolurkı haftada 1-2 saat gülümsesen bence çokta bırsey kaybetmeyız boşver insanlık sende kalsın

Bilen bilir eşimin ailesi ile sorunlarımız var. Haftada bir bile gittiğimizde içim daralıyor üzerime cokuyolar. Kv den nefret ediyorum çocuğuma değil dokunmasini gözleriyle bakmasını bile istemiyorum nolur kızmayın bana çok canımı yaktı. Onun yüzünden en güzel zamanlarım zehir oldu.
Onlarla hiç bir aktiviteye gitmek, yemeğe gitmek, misafirlige gitmek bile istemiyorum. Eşim teklif edince bin bahane buluyorum. O da anliyo üzülüyor. Eşim malesef ailesine çok düşkün...
Sorum şu ki ne yaparsam yapayım, içim onlara ilimiyo. Ve malesef hoşlanmadığımi yüzümden çok belli ederim istemsiz.
Son günlerde eşimde bi haller var. Sen iyisin ama beni çok üzüyorsun aileme uzak duruyosun. Diyo bu beni çok uzuyo hep bunu düşünüyorum diyo.
Eşime çok üzülüyorum ama onlara da içim ısınmiyo ,iyi olasim gelmiyo ...
Ne yapsam bilmiyorum kızlar sevemiyorum, içimden gelmiyo arada kaldim eşime de yazık diyorum ama bana da yazık zorla Sevemem

Eşin aileme uzak duruyorsun dediğinde, onların da pek masum olmadıklarını hatırlat o zaman:KK59:

Kendilerinden nefret ederim ama 1 gün surat asmamışımdır.
Yapmacık olabiliyorum onlara karsı. Surat asarak gercek duygularımı göstermemi bile haketmiyorlar.
Sizde böyle düşünmeye çalışın. :KK48:

X