BİBERON VE EMZİK MARKASI

Makbussss

BT: 1.11.2018 BK: 62,6 GK: 60 HK: 55
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
1.580
2.110
34
RABBİM NASİP EDERSE AĞUSTOSTA BEBEĞİM OLACAK BİBERON VE EMZİK MARKASI OLARAK EN İYİSİ ANNE MEMESİNE YAKIN MARKA NEDİR ?

Chicco-Physio-soft-Silikon-Emzik-0+.jpg

Emzik olarak bunu tavsiye ederim tamamı silikon uyurken batma falan yapmıyor dudaklara iz falan yapmıyor.

Emzik te alma ihtimali en yuksek olan soothie. Biberonda da biz dr browns kullandik ama 3 gun sadece. sonra sutum yetince kullanmadik. tabi bu işler bebise kalmis. ben chicco almistim emmedi. wee baby emiyor sadece

Emzik te alma ihtimali en yuksek olan soothie. Biberonda da biz dr browns kullandik ama 3 gun sadece. sonra sutum yetince kullanmadik. tabi bu işler bebise kalmis. ben chicco almistim emmedi. wee baby emiyor sadece
teşekkür ederimm

Biz nuk aldık. Uyku emziği olarak sattılar. minnoşum uyurken rahat etsin :) emziğini nuk aldığımız için biberonunu da nuk aldık. memnununuz. Forumlarda okudum tavsiye ediyorlar, ben de tavsiye ederim.

Chicco-Physio-soft-Silikon-Emzik-0+.jpg

Emzik olarak bunu tavsiye ederim tamamı silikon uyurken batma falan yapmıyor dudaklara iz falan yapmıyor.
Biz de bunu aldık ama bir türlü bebeğim ağzında tutamıyor. Tokken verince öğürüyor, açken ve ağlarken verdiğimde ise ağzını kocaman açıyor meme zannederek, rast getirir de tutabilirse de ağzında kalmıyor hemen düşürüyor. Çok üzüldüm bi hevesle almıştım. Sağlık olsun artık.

biberon olarak avent ve dr.browns.
ben ilk avent kullandım, bebeğim göğsümü emmeyi bırakmadı, biberona alışan çocuk memeyi almaz derler ya.
sonra dr browns a geçtim o da gaz yapmama açısından çok iyi.
emzik de chicco, nuk vs en ucuzundan en pahalasına birçok marka model denedim tutmadı oğlum, soothie denemedim ama

X