• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biberonla beslerken gelen hirilti sesi

ank0637

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
7
4
1
33
Merhaba 55 günlük bebeğimi hem anne sütü hemde mama ile besliyorum. Anne sütü emerken bir sıkıntı yok ama biberon verdiğimde hirilti sesleri geliyor 2 gündür baya arttı burun damlası kullanmaya başladık acaba sebebi ne olabilir yaşayan var mıdır

Merhaba 55 günlük bebeğimi hem anne sütü hemde mama ile besliyorum. Anne sütü emerken bir sıkıntı yok ama biberon verdiğimde hirilti sesleri geliyor 2 gündür baya arttı burun damlası kullanmaya başladık acaba sebebi ne olabilir yaşayan var mıdır
merhaba geçmiş olsun genzi dolu olabalir. biberon da hava yapıyordur belki.
burnunu temizliyor musunuz

Burun temizliği yapamadım henüz cesaret edemedim ilk bebeğim.
Izotenik su ile deneyeceğim
benim kızımda geçen yıl 2 kere hasta olmuştu serum fizyolojik damlatıp çekmiştik. birde nebulizatörle hava vermiştik genzi açılsın diye.
genzi dolu diye mama içmekte zornalanıyordu. çok küçük oldukları için de ilaç da kullanamamıştık. bu şekilde toparladı.
ama sizin bebeğiniz çok küçük ateş var mı ?
doktora götürdünüz mü ?

benim kızımda geçen yıl 2 kere hasta olmuştu serum fizyolojik damlatıp çekmiştik. birde nebulizatörle hava vermiştik genzi açılsın diye.
genzi dolu diye mama içmekte zornalanıyordu. çok küçük oldukları için de ilaç da kullanamamıştık. bu şekilde toparladı.
ama sizin bebeğiniz çok küçük ateş var mı ?
doktora götürdünüz mü ?
Ateşi yok çok şükür sadece hirilti var az derecede eğer burun damlası yeterli olmazsa doktora götüreceğim

Back
X