lan just sevısmıyoz ya ıste adam uyuyo ben burda sana laf yetıstırıyom anam sevısmıyom ya ben ahaha
Ohaasana ibretlik bir hayvan mastürbasyonu videosu atardım ama banlanırım..
ahahaahaha ben.YA ARANIZDA balıkesirin çılgın eşeklerini izlemeyen var mı lsdkşflşdfgşflkhşfglhşflgkşf
sana ibretlik bir hayvan mastürbasyonu videosu atardım ama banlanırım..
ahahaahaha ben.benimkine de izllettm bir ara türkiyede youtubeun en popüleriydi..
Sevisebilenleri asiri kiskaniyoruz ondananammmm nıe böle yapıon sımdı sen
Ee sonuc ne cikti
dsfdsfsdfsdfsdfsd.ama hipnoz ediyo o ritim..altına da biri tc nüfus sayımı bu video üzerinden yapılmaktadır yazmış dkfjlkgf
olsun sen arada gidip giriyon koynuna
biz napak elizabet
Gazi antep hayvanat bahcesine gittim gecen gun. Resmen bir maymun tutmustu seyini malum seyi yapiyo ayni solucana benziyoMaymun vardı bi tane mastürbayon yapıyodu
yok o başka o maymun kurbağaya zorla oral seks yaptırıyo.Maymun vardı bi tane mastürbayon yapıyodu
elızabet dıyo yaamoda sokmayın benı adama yarın arkıdıslerım kızıyo olmaz dıyebılır ustune balıkesırın esseklerını mısır patlatıp ızletebılırım psıkolojımı bozmayın laan
eşşek şeyi ne kadar büyükmüş be
Cok hayirli bi ruyaymis megerRüyada hayvan çiftleştiğini görmek kendisini sevenlerle iyi geçinmeye, eli açık bir yöneticiye, ikili ilişkilerde huzura, güzel kısmete, huzurlu olmaya, iyi kısmete, birikmiş mala, rızkın temiz olmasına, sevinmeye, tez zamanda öğrenilecek memnun edici haber duymaya delalettir. Ayrıca korkuya, iyi hali yitirmeye, sevimsiz bir hale düşmeye, zalim bir akrabaya delalet eder. Bazı durumlarda da rüya tabircileri : Bu rüya zamanla kazandığı sevince, uğraş vererek ulaştığı şerefe, meşakkatle birlikte hayalini kurduğu hünere, zahmetle birlikte elde ettiği saygınlığa delalet eder.
Ahanda bu çıktı
En sevdigim sarkisiii
tiririirlililili gidi ya nostakljii
ergenlik demeseydik ben geçen dinleyip gza geldimergenliğimin şarkılarından..
ben de,sonsuz etkili bu şarkı..ergenlik demeseydik ben geçen dinleyip gza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?