kediler balkondan da atlıyo?
Geçen ay vardı. Bebekleri olacak hatun amerikada doğuracakmış 6 aylığına gittiler. Kedi için ne yuva aradık. Bileydim sana yollardım. Aklımdasın, çıkar benim karşıma yine.
üşütecek diye korkuyorum valla fön bile çekiyomben havlu sarıyorum fön makinasından korkar
kediler çişini kakasını kuma yapıyo ?
benimkinin ödü kopar o sesten,kendi kakasından korkan bir köpek..üşütecek diye korkuyorum valla fön bile çekiyom
Bulcam ben sana yawrııım. Veterinere gelen çok oluyor bu taleplerle.akıl fikir diliyom o kedilere
ayy çok hoş yaza kadar burdayım bakabilirim
benımkı elektrk supurgesınden korkuyorduben havlu sarıyorum fön makinasından korkar
seni karakter olarak kurtlara benzetiyomniye beni zora sokuyonuz karakter dedik yav
Bulcam ben sana yawrııım. Veterinere gelen çok oluyor bu taleplerle.
korkak bunlar yabenimkinin ödü kopar o sesten,kendi kakasından korkan bir köpek..
bir ara sevgilimden korkuyodu,evden içeri sokmuyodukorkak bunlar yadil çıkarıyom dilimden korkuyo
korkmadıkları şey yok ki küçücük kediden dayak yiyobenımkı elektrk supurgesınden korkuyordu
Hehe yok. Huzurevimiz var bahçede köpeklerimiz. Onlar için çok geliyor veteriner. Kanka olduk artık. Böyle talepler oldu mu sorar. Hatta ben yarın arayıp söylerim ona varsa yeri hazır kedinin derim.veterinerde mi çalışıyosun yoksa
seni kıskanıyodur seniibir ara sevgilimden korkuyodu,evden içeri sokmuyodu
zaten kurtlar insanlara çok benzer.başlarına buyrukturlar,onurludurlar(sürüden çıkmaları),kendini beğenmişlik ve özgüven de var bölgelerine girenin ağzına mıçarlar.ayrıca çok coollar bence.
Hehe yok. Huzurevimiz var bahçede köpeklerimiz. Onlar için çok geliyor veteriner. Kanka olduk artık. Böyle talepler oldu mu sorar. Hatta ben yarın arayıp söylerim ona varsa yeri hazır kedinin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?