topluca g.t olduk.
bu kadar konuştuk boşanma yönündeydi kararın,ne değiştirdi kuzucum
ya o kadar seven adam 5ay yalnız bırakır mı,döver mi..seviyorum demekle olmuyo ki..ya ben sevmediğimi söyledim ya
o da hala sevdiğini söyledi gurur yapmıyormuş çekiniyormuş benden
bilmiyorum kafam karıştı bi cevapvermedim
sen zaten gözü korksun pişman olsun bi daha da böyle ahmaklıklar yapmasın diye vermemiş miydin dilekçeyiya ben sevmediğimi söyledim ya
alıskanlıklar mı kafanı karısıtırıyor acaba ?ya ben sevmediğimi söyledim ya
ya o kadar seven adam 5ay yalnız bırakır mı,döver mi..seviyorum demekle olmuyo ki..
sen zaten gözü korksun pişman olsun bi daha da böyle ahmaklıklar yapmasın diye vermemiş miydin dilekçeyi
alıskanlıklar mı kafanı karısıtırıyor acaba ?
canım eger kafan ıstemıyorsa gercekten onu dınle derım, zamanla unutursun..yokluğu da bi tuhaf oluyor ondan düşünüyorum bu gece çok darlandım meselaama ona bişey demedim
evet bi yandan bitsin diye umuyodum bi yandan alışamıyorum
alışamıyorum valla
e kimse hemen alışamaz ama devam edince problemsiz bir evliliğiniz olacak mı?yokluğu da bi tuhaf oluyor ondan düşünüyorum bu gece çok darlandım meselaama ona bişey demedim
alışamıyorum valla
canım eger kafan ıstemıyorsa gercekten onu dınle derım, zamanla unutursun..
akıllandı mı sence? bi daha böyle şeyler yapmayacağına inanabilcek misin? cevap vermemen iyi olmuş. çekinsin tabi senden!yokluğu da bi tuhaf oluyor ondan düşünüyorum bu gece çok darlandım meselaama ona bişey demedim
alışamıyorum valla
zamannnnnnn lazım alışkanlıklar bırdaha bulur muyum bırını vs gıbı dusunceler engellıyor senı.kafam da kalbim de istemiyor niye kopamıyorum o zaman
alışkanlık,yeni bir şeye başlama korkusu..kafam da kalbim de istemiyor niye kopamıyorum o zaman
6 ay oldu diyorsun canım, bu kadar uzaması normal değil bu işin. Alışkanlık da bi yerden sonra bitmeliydi bence. Biraz takıntı halini almış sanki.yokluğu da bi tuhaf oluyor ondan düşünüyorum bu gece çok darlandım meselaama ona bişey demedim
alışamıyorum valla
alışkanlıklar yüzünden kopamıyorsun. Yanında olmasına ihtiyacın varmış gibi geliyor sana. Ama hiçte öyle değil.kafam da kalbim de istemiyor niye kopamıyorum o zaman
e kimse hemen alışamaz ama devam edince problemsiz bir evliliğiniz olacak mı?
akıllandı mı sence? bi daha böyle şeyler yapmayacağına inanabilcek misin? cevap vermemen iyi olmuş. çekinsin tabi senden!
zamannnnnnn lazım alışkanlıklar bırdaha bulur muyum bırını vs gıbı dusunceler engellıyor senı.
alışkanlık,yeni bir şeye başlama korkusu..
6 ay oldu diyorsun canım, bu kadar uzaması normal değil bu işin. Alışkanlık da bi yerden sonra bitmeliydi bence. Biraz takıntı halini almış sanki.
alışkanlıklar yüzünden kopamıyorsun. Yanında olmasına ihtiyacın varmış gibi geliyor sana. Ama hiçte öyle değil.
Zamanla geçecek. Sabretmen lazım sadece biraz daha
ve suan halen dıalog halında olmanız engel olur sana. ıstemıyorsan bagları tam koparmalısın boyle unutamazsın.daha zaman verip düşüneyim mi
benim onla alay ettiğimi düşünüyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?