Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya ben sevmediğimi söyledim ya
o da hala sevdiğini söyledi gurur yapmıyormuş çekiniyormuş benden

bilmiyorum kafam karıştı bi cevapvermedim

ya o kadar seven adam 5ay yalnız bırakır mı,döver mi..seviyorum demekle olmuyo ki..

yokluğu da bi tuhaf oluyor ondan düşünüyorum bu gece çok darlandım mesela ama ona bişey demedim

sen zaten gözü korksun pişman olsun bi daha da böyle ahmaklıklar yapmasın diye vermemiş miydin dilekçeyi

evet bi yandan bitsin diye umuyodum bi yandan alışamıyorum

alıskanlıklar mı kafanı karısıtırıyor acaba ?

alışamıyorum valla

yokluğu da bi tuhaf oluyor ondan düşünüyorum bu gece çok darlandım mesela ama ona bişey demedim

alışamıyorum valla
akıllandı mı sence? bi daha böyle şeyler yapmayacağına inanabilcek misin? cevap vermemen iyi olmuş. çekinsin tabi senden!

alışamıyorum valla
6 ay oldu diyorsun canım, bu kadar uzaması normal değil bu işin. Alışkanlık da bi yerden sonra bitmeliydi bence. Biraz takıntı halini almış sanki.

zamannnnnnn lazım alışkanlıklar bırdaha bulur muyum bırını vs gıbı dusunceler engellıyor senı.

alışkanlık,yeni bir şeye başlama korkusu..

6 ay oldu diyorsun canım, bu kadar uzaması normal değil bu işin. Alışkanlık da bi yerden sonra bitmeliydi bence. Biraz takıntı halini almış sanki.

alışkanlıklar yüzünden kopamıyorsun. Yanında olmasına ihtiyacın varmış gibi geliyor sana. Ama hiçte öyle değil.
Zamanla geçecek. Sabretmen lazım sadece biraz daha

6 ayda konuşmasak biterdi gibi ama 2 ay hiç konuşmadık sonra konuşmaya başladık bi kez de görüştük ondan sonra iyi olmadı
mesela onla konuştuğum gün bi neşe geliyor iyi hissediyorum
ama konuşmadığımız gün bunalımlı oluyorum
güç veriyor sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…