Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senı o kadar ıyı anlıyorum kı...

İşte konuşmamanız lazım. Böyle olduğu sürece kopamazsınız çünkü arada yaşanmışlıklar var böyle hissetmen normal.
Ama bu kadar kişi uygun olmadığını söylüyorsa hala o alışkanlık duygusundan vazgeçmenin zamanı gelmiştir.
Gitgel halinde değil tamamen bitirmen lazım

sadece alışkanlık bu. evlılıgın boyunca kotu anlarınızı sanaa yaptıklarını getır aklına.

daha zaman verip düşüneyim mi

benim onla alay ettiğimi düşünüyomuş
ben sizi tanımıyorum sadece senin anlattıklarını biliyorum.yaşadığın her şeyi koy teraziye tart önce..Seni mutlu ettiği zamanlar mı daha fazla mutsuz ettiği zamanlar mı?Mutlu ettiği zamanlar bu sorunları yaşamaya değer mi?Bir daha normal bir ilişki olur mu?Bu adam sana uygun mu onunla iyi vakit geçiriyormusun yoksa fedakarlık mı yapıyorsun?planlarının önüne geçer mi? en önemlisi yine aynı duruma gelirseniz kaybettiğin onca yıla değecek mi.çünkü daha çok gençsin yeniden başlayabilirsin bazıları bu yaşta bekar bile oluyor.Ama yine sorun yaşayıp da 35,40 yaşlarında boşanırsan seni yıkar bence.Doğal olarak evliliğiniz hakkında çok şey bilmiyorum böyle ciddi bişiy de devam et ya da boşan diye bir şey söyleyemem,o sorumluluğu almam

her gece karar alıp her sabah bozuyorum
ya da tam tersi

Diyorum ya sana aslında aynı şeyleri yaşıyoruz. gerçekten çok benzer o yüzden gayet iyi anlıyorum seni.
Ben yapamıyorum bari sen yap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…