Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlaşıldı ben köpek bakamam :KK53:
kedi alayım en iyisi
ona mamasını yatağını verdi mi çok dellenmezmiş
Kesinlikle hem kedi hem köpek bakmış birisi olarak onaylıyorum. Köpeklerin ilk 1 yaşına kadar bakması işkence.
Kedide sorumluluk istiyor ama köpek kadar değil. Bana kalırsa köpeğin yerini tutamaz orasıda başka konu :KK49:

İlgilenemem diye korkuyorum kuzu. Şimdilik evdeyim ama çalışınca perişan olur o hayvan evde yalnız başına. Chihuahua sokak istemeyen bir tür, yalnız kalınca problem olmuyormuş. O yüzden ona takıldım. Eziyet etmeyeyim hayvana diyorum.
Bizimkide 9 tane firtlatti millete kakalamaya calisiyoz :-) :-)
goldenlar yalnız bırakılınca depresyona giriyolar.:KK43:
Evet maalesef. Cok sevgi arsizi. Hic doymuyor,küsüyor... Agliyo bide cok yalniz kalirsa. Cok dusuyoruz üstüne bizde. Ozgur zaten bizimki hic bagli degil. Kafasina gore yasiyo. Kapiyi acip gidiyo 2 sevişip geliyo :-) :-)

Kesinlikle hem kedi hem köpek bakmış birisi olarak onaylıyorum. Köpeklerin ilk 1 yaşına kadar bakması işkence.
Kedide sorumluluk istiyor ama köpek kadar değil. Bana kalırsa köpeğin yerini tutamaz orasıda başka konu :KK49:
kopegıde tuvalete alıstırana kadar edıyo evın ıcıne:KK53:

Kedi iyidir. Sakin hayvan, ilk bir yıldan sonra derdi yok.

ilk 1 yıl napıyor ki :27:

sorumluluk her hayvan ister de kedi evde kendi başına birkaç gün bile yaşıyormuş dneyenler varmış yani maması yatağı oldu mu yadırgamazmış yalnızlığı
asil hayvan ya :27:

Bizimkide 9 tane firtlatti millete kakalamaya calisiyoz :-) :-)

Evet maalesef. Cok sevgi arsizi. Hic doymuyor,küsüyor... Agliyo bide cok yalniz kalirsa. Cok dusuyoruz üstüne bizde. Ozgur zaten bizimki hic bagli degil. Kafasina gore yasiyo. Kapiyi acip gidiyo 2 sevişip geliyo :-) :-)
Vermeye mi çalışıyorsun? Bizim mersin tayfasına bir haber yayayım istersen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X