bıktım artık asagilanmaktan

zeliha52

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
230
20
3 yıldır evliyim ama evlendiğim günden beri hakaret hor görülme siddet ne ararsan var. 1.5 yasinda bir kızım var daha önce gittim babaevine ama barışık döndüm simdide 6 aylık hamileyim 3 aylık hamileyken yüzüm taninmaz hale gelene kadar dayak yedim sustum hakaret isittim sustum ama artık yapamıyorum..sabah kahvaltı hazırlamaya kalkıyor diye biton küfür, yemeğin tuzu eksik diye tabak kırıyor, kızımın ismi iki isim birini ben istemiştim sonra ismi kullanırsan tehditler falan hatta ailesine tembih ediyo benim verdigim ismi söyleyin diye. Beni ailemin yanına goturmuyo istemiyomus ben haketmiyomusum falan bende uzak durdum niye uzak duruyomusum her istediğinde yaklascakmisim ve geldi yemeği niye sıcak getirmisim önüne bile bile yapiyomusum halbuki söyledim sıcak yemek diye kaşığı falan attı hakaret ederek gitti...onun asıl derdi her istediğinde yani her gece yatmak bende bunu istemiyorum...sizce ayrilayim mi hamile olmasam bi dk durmak istemem bi yol gösterin bana lütfen

yok artık ya çok üzüldüm allah sabır versin size tabii kide madddi güvencen varsa kendine güveniyorsan bosanmalısın

Psikolojik sorunlu es. Kendine aci duzelecegini sanmiyorum. Annelerin babalarin el bebek gul bebek buyuttukleri cocuklarina baskalari maalesef acimiyor. Allah yardimcin olsun.

tam bir kabus allah yardımcın olsun o çocuklar bu babayla büyümesin ailen arkandaysa git babanın evine

Kiyamam ya.. siddet asla kabul edilemez birsey inan bana cocuklarin büyüyünce babalarini sevseler bile hani sana böyle yaptigi icin sevmicekler.. ve senin neden bosanmadini sorcaklar.. kendine bunlari yapmasina izin verme sen bir annesin senin evlatlarin var.. esini sevsen bile sana böyle birsey yapmasina izin verme.. annene babana git anlat sana naptini.. onlar eminim seni öyle bir adamin eline geri vermezler.. konus icini dök annene.. kendine güveniyorsan bunu hem kendin hemde cocuklarin icin yap.. siddet asla kabul edilemez siddetin 1 keresi yokdur bunu asla unutma.. sen izin verdikce daha kötü olabilir hersey.. allah yardimcin olsun

X