bıktım artık bu evlilikten

AnotherDream

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
184
144
34
Başlıkta da yazdığım gibi bıktım çok mutsuzum. Bu odun hic adam olmicak belli zaten odundan adam olduğu nerde görülmüş ki ? Benim ki sadece boş bi umut boş bi bekleme. Nasıl anlatsam bilmiyorum ortada şiddet yok aldatma yok ama beni bitiriyo yavaş yavaş. Her şeye muhalefet olmak için yaratılmış resmen ne desem hayır ile başlamak üzere kurulmuş cümleler ve kendi istese dahi söylenerek bişey yapma. Ortada bi sorun yok gibi görülebilir ama ben dayanamıyorum artık ya mücadele gücüm kalmadi bu İNATla. Sıkılıyor uz evde ikimizde bütün gün evdeyiz kaç gündür bi dışarı çıkalım dedim parkta filan otururuz önce hayır dedi sonra çay içelim caydan sonra dedi sonra hadi çıkalım sıkıldım bende dedi. Sonra hazırlandık tabi fikri değişmesin diye hemen hazirlandim doğru düzgün aynaya bile bakmadim. Tam kapiya çıktık soylenmeye başladı nereye gidcez sanki ben arabadan inmem bi arabayla turlayip geliriz bilmem ne .... bende geri döndüm gitmiyorum ben dedim nolduki simdi diyo hic bi ders çıkarma üzülme yok benle oyun oynuyo sanki off çok sinirliyim sabrimi deniyo resmen ya. Oysa bana iki adım yürüyüp gelsek bile yeterdi bunaldim evde bu odun yüzünden. Etraf beni sinirli biliyo bunun beni bu hale getirdiğini anlayamiyolar herseyden nefret eder hale geldim ya bu yuzden evliliğimi mi bitiriyim bilmiyorum hayattan sogutuyo beni içimde söylemek istediğim çok sey var ama hakarete girer sizin eslerinizde mi böyle? Ben mi buyutuyorum?

Şimdilik böyle sorunlar yaşamiyoruz ama ilerde ne olur bilemem. Siz tek çikin dolaşin o pineklesin evde.

bazı insanları sürükleyerek evden çıkarmak gerek onlardan biri de benim
ilk başta zorla söylene söylene hazırlanırım ama dışarı çıkınca iyi gelir
sizde söylenmesine bakmadan zorla götürün ya da otur sen ben gidiyorum deyip kendiniz çıkın
ya sizle gelir ya evde oturur benim yaptığım gibi

bazı insanları sürükleyerek evden çıkarmak gerek onlardan biri de benim
ilk başta zorla söylene söylene hazırlanırım ama dışarı çıkınca iyi gelir
sizde söylenmesine bakmadan zorla götürün ya da otur sen ben gidiyorum deyip kendiniz çıkın
ya sizle gelir ya evde oturur benim yaptığım gibi
Sadece bu konu değil ki her seye muhalefet çok bilmiş ukalanin teki zaten her şeyi kendi bilir bu huyundan da nefret ediyorum

Acaba duymamazlıktan gelip çıksaydınız devam mı edecekti o haline ?
Gerçekten haklısınız, sinir bozucu .
Konuşmuşsunuzdur bu konu hakkında mutlaka, ne diyor ?

Bende farkli bir ilde yanlizim benim esimde benle bisey yapmaya usenir genelde arkadas gruplariyla gezeriz.bende istiyorum ki bazen basbasa birseyler yapalim.erkeklerin araba merakini anlamiyorum.cop tenekesinin yanina kadar copu tasiyip camdan atiyoruz.bunlar hep usenmekten.mesela bende bir yere yuruyuse gidelim dedigimde park yeri sorun oluyor diyor.sizi anliyorum.bu kadar sikmayin caninizi evlilik bunun icin bitmez belki bir gecis donemidir.

Başlıkta da yazdığım gibi bıktım çok mutsuzum. Bu odun hic adam olmicak belli zaten odundan adam olduğu nerde görülmüş ki ? Benim ki sadece boş bi umut boş bi bekleme. Nasıl anlatsam bilmiyorum ortada şiddet yok aldatma yok ama beni bitiriyo yavaş yavaş. Her şeye muhalefet olmak için yaratılmış resmen ne desem hayır ile başlamak üzere kurulmuş cümleler ve kendi istese dahi söylenerek bişey yapma. Ortada bi sorun yok gibi görülebilir ama ben dayanamıyorum artık ya mücadele gücüm kalmadi bu İNATla. Sıkılıyor uz evde ikimizde bütün gün evdeyiz kaç gündür bi dışarı çıkalım dedim parkta filan otururuz önce hayır dedi sonra çay içelim caydan sonra dedi sonra hadi çıkalım sıkıldım bende dedi. Sonra hazırlandık tabi fikri değişmesin diye hemen hazirlandim doğru düzgün aynaya bile bakmadim. Tam kapiya çıktık soylenmeye başladı nereye gidcez sanki ben arabadan inmem bi arabayla turlayip geliriz bilmem ne .... bende geri döndüm gitmiyorum ben dedim nolduki simdi diyo hic bi ders çıkarma üzülme yok benle noyun oynuyo sanki off çok sinirliyim sabrimi deniyo resmen ya. Oysa bana iki adım yürüyüp gelsek bile yeterdi bunaldim evde bu odun yüzünden. Etraf beni sinirli biliyo bunun beni bu hale getirdiğini anlayamiyolar herseyden nefret eder hale geldim ya bu yuzden evliliğimi mi bitiriyim bilmiyorum hayattan sogutuyo beni içimde söylemek istediğim çok sey var ama hakarete girer sizin eslerinizde mi böyle? Ben mi buyutuyorum?

Arkadaşlarınız yok mu, süslenin pislenin çıkın onlarla. Ya da anneniz, kardeşiniz, kuzeniniz falan... Sallamayın çıkın onlarla, bir süre sonra sıkılıp çıkalım diye kendi dicektir..

Başlıkta da yazdığım gibi bıktım çok mutsuzum. Bu odun hic adam olmicak belli zaten odundan adam olduğu nerde görülmüş ki ? Benim ki sadece boş bi umut boş bi bekleme. Nasıl anlatsam bilmiyorum ortada şiddet yok aldatma yok ama beni bitiriyo yavaş yavaş. Her şeye muhalefet olmak için yaratılmış resmen ne desem hayır ile başlamak üzere kurulmuş cümleler ve kendi istese dahi söylenerek bişey yapma. Ortada bi sorun yok gibi görülebilir ama ben dayanamıyorum artık ya mücadele gücüm kalmadi bu İNATla. Sıkılıyor uz evde ikimizde bütün gün evdeyiz kaç gündür bi dışarı çıkalım dedim parkta filan otururuz önce hayır dedi sonra çay içelim caydan sonra dedi sonra hadi çıkalım sıkıldım bende dedi. Sonra hazırlandık tabi fikri değişmesin diye hemen hazirlandim doğru düzgün aynaya bile bakmadim. Tam kapiya çıktık soylenmeye başladı nereye gidcez sanki ben arabadan inmem bi arabayla turlayip geliriz bilmem ne .... bende geri döndüm gitmiyorum ben dedim nolduki simdi diyo hic bi ders çıkarma üzülme yok benle oyun oynuyo sanki off çok sinirliyim sabrimi deniyo resmen ya. Oysa bana iki adım yürüyüp gelsek bile yeterdi bunaldim evde bu odun yüzünden. Etraf beni sinirli biliyo bunun beni bu hale getirdiğini anlayamiyolar herseyden nefret eder hale geldim ya bu yuzden evliliğimi mi bitiriyim bilmiyorum hayattan sogutuyo beni içimde söylemek istediğim çok sey var ama hakarete girer sizin eslerinizde mi böyle? Ben mi buyutuyorum?

kendi basina disari cikmani, yada kendi arkadaslarinla takilmani tavsiye ederim.

Sordugun icin soyluyorum hayir degil.iki gun uste falan bile cikiyoruz.bigun evdeysek diger gun cikiyoruz.
Cunku yaz hava mis gibi... Ama bizim karsilikli ikimiz de cok seviyoruz. Asla soylenmez.
Ben senin yerinde olsam arkadaslarimla takilirdim. O cene cekilmezzz..
Ona muhtac degilsin keyfine bak oda kiskanir katilir belki.

Aldatmiyor,kariya kiza bara pavyona gitmiyor sevinin ne guzel evlilik diye konusan degerli arkadaslari bu topige davet edesim geldi

Bu saydiklarimi yapmiyor diye evlilikte mutluluk olmuyor sekilde goruldugu gibi

Canim konu sahibi cik tek basina gez akraban vs kimsen yok mu sana eslik edebilecek?varsa onlardan birini de al yanina kocan mal gibi otursun orumcek baglasin evde

Acaba duymamazlıktan gelip çıksaydınız devam mı edecekti o haline ?
Gerçekten haklısınız, sinir bozucu .
Konuşmuşsunuzdur bu konu hakkında mutlaka, ne diyor ?
Doğru düzgün bi yer yok diyo halbuki var ailelerin gittiği yerler var çıkıp bakmıyoruz ki bulalım ben zaten öyle kafe filan demiyorum park bahçe tarzı. Kısaca sacmaliyo mantıklı hic bi cümle yok ortada ben sinirlenince haklisin diyo gülerek bide gelde cildirma

Sordugun icin soyluyorum hayir degil.iki gun uste falan bile cikiyoruz.bigun evdeysek diger gun cikiyoruz.
Cunku yaz hava mis gibi... Ama bizim karsilikli ikimiz de cok seviyoruz. Asla soylenmez.
Ben senin yerinde olsam arkadaslarimla takilirdim. O cene cekilmezzz..
Ona muhtac degilsin keyfine bak oda kiskanir katilir belki.
Ne guzel çok sanslisiniz gercekten ben o kadar bunaldim ki bazen herkes mi böyle diye düşünüyorum

Aldatmiyor,kariya kiza bara pavyona gitmiyor sevinin ne guzel evlilik diye konusan degerli arkadaslari bu topige davet edesim geldi

Bu saydiklarimi yapmiyor diye evlilikte mutluluk olmuyor sekilde goruldugu gibi

Canim konu sahibi cik tek basina gez akraban vs kimsen yok mu sana eslik edebilecek?varsa onlardan birini de al yanina kocan mal gibi otursun orumcek baglasin evde
Bunu etraf anlamiyo ama siddet vs yoksa evliliğin de bi sorun yok diyolar. Ben nasıl tahammül ediyorum kimse bilmiyo benim eşimi dışardan goren yakışıklı bulur ama hic bisey gözümde yok hata yaptim evlenerek bu hatanin cezasini cekiyorum sadece

X