Bıktım artik bu sivilcelerden!

berenn1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
18
1
28
Merhaba arkadaşlar. 19 yasimdayim ergenliğe girdiğinden beri sivilce sorunu yaşıyorum yazın geçip kisin çıkıyorlar. Okulun her ikinci döneminde sivilce problemi yaşıyordum. Doktora gidiyordum ilaç veriyordu ve yaza doğru bi çok iz bırakarak geçiyordu. Ama bu sene gecmek bilmiyor. Cildim karma öyle çukurlar bırakan sivilcelerim yok ama şuan çok kotu durumda biri geçiyor yerine 2 tane çıkıyor ve çok sıkıldım her duyduğumu denemekten temas alerjisi oldum suya dokunsam her yerim kizariyor çizik çizik oluyordu o sıralar bu sitede gorupte denedigim alkol+gül suyu+aseton ve bir tane daha maddeden oluşan bir tonik kullanıyordum 2 ay kullandım biraz iyi geldi ama geçmedi şimdide bıraktım bırakınca alerjim biraz azaldi doktora gittim okyanuslu sabun acnemix aknefloks verdi 1 haftadır kullanıyorum ama bi düzelme yok aksine ağrılı sivilceleri çıktı yazarken bile ağlıyorum Allahım ne zaman biticek :KK43: Düşünüyorum acaba roaccutane mi kullansam? Ama yan etkilerinden dolayı ve yaz olmasından dolayı cekiniyorum ama bir ay sonrada devisyon ameliyatı olacağım bu sebebden dolayı da açıkçası istemiyorum. Gerçekten bıktım içime kapandim evden cikmiyorum artik. Ne olur bana akil verin ne yapmalıyım?

Raocctane a sakın yazın başlamayın. Yarım saatliğine koluma güneş kremi sürmeden dışarı çıktığım için güneş lekeleri var kolumda. Çok tahriş ediyo. Başlayacaksan kışın başla.
Kardeşiminde cildi böyle. Bir sürü şey denedi cildi iyice kötü oldu.
Şimdi effaclar diye bi markanın yüz temizleme jeliyle düzenli olarak yıkar yüzünü. Makyaj yapmaz kesinlikle pudra fondoten vs.
Her sabah ve akşam yıkadıktan sonra okyanus suyunu yüzüne sıkar kurulamadan bekler öyle.
Birde babenin güneş kremini sürer. Şuan daha iyi cildi

roaccutane kullandım sırtımdaki kollarımdaki yüzümdeki sivilcelerden etkili şekilde kurtuldum bnmki ergenlik sivilcesi değildi ve asla doktora gitsende yazın yazmıyor ilacı kışın başlamak en iyisi

ben bir süre hiçbirşey yapmamıştım ne ilaç ne krem ne losyon sadece yüzümü yıkadım yağlı yiyeceklerden uzak durdum buda işe yaradı en önemlisi psikoloji aynaya bakma kafaya takma seni böylede seviyorlar emin ol

Şu an Roaccutane kullanma ancak kışın kesin kullan. Bende senin yaşlarındayken kullandım ve öyle kurtuldum.

Bilmediğin şeyleri kullanma. Ben Roaccutane tedavisinden beri doktor tavsiyesiyle la roche posay effaclar serisi kullanıyorum ve artık sivilce sorunum yok.

Sivilcelerini sıkma, yağlı yeme gibi temel tavsiyeleri geçiyorum, bunları elbet yapıyosundur.

Ben Son zamanlarda farkettiğim bi şeyi tavsiye edicem. Her ne kadar tedaviden sonra artık sivilce sorunum kalmasa da, regl döneminin yaklaşması yada dönem dönem yediğim cips kızartma vs.lerden sonra hemen yüzümde 3-4 sivilce çıkardı. Ama Son 6 aydır, düzenli olarak günde 2-3 litre arası su, limonlu su ve detoks su içiyorum. Artık cipste yesem, 20 saate yakın yüzümde makyajda kalsa, hiiç sivilce çıkmıyo. Suyun cilde sağlık verdiğini duymuştum ama inanmamıştım. Pudra, bb, cc krem, fondöten hepsine veda ettim. Denemeni tavsiye ederim..

Raocctane a sakın yazın başlamayın. Yarım saatliğine koluma güneş kremi sürmeden dışarı çıktığım için güneş lekeleri var kolumda. Çok tahriş ediyo. Başlayacaksan kışın başla.
Kardeşiminde cildi böyle. Bir sürü şey denedi cildi iyice kötü oldu.
Şimdi effaclar diye bi markanın yüz temizleme jeliyle düzenli olarak yıkar yüzünü. Makyaj yapmaz kesinlikle pudra fondoten vs.
Her sabah ve akşam yıkadıktan sonra okyanus suyunu yüzüne sıkar kurulamadan bekler öyle.
Birde babenin güneş kremini sürer. Şuan daha iyi cildi
Sizin cildiniz nasıl oldu bu ilacı kullandıktan sonra? Birde yan etkisini ggördünüz mu?

Şu an Roaccutane kullanma ancak kışın kesin kullan. Bende senin yaşlarındayken kullandım ve öyle kurtuldum.

Bilmediğin şeyleri kullanma. Ben Roaccutane tedavisinden beri doktor tavsiyesiyle la roche posay effaclar serisi kullanıyorum ve artık sivilce sorunum yok.

Sivilcelerini sıkma, yağlı yeme gibi temel tavsiyeleri geçiyorum, bunları elbet yapıyosundur.

Ben Son zamanlarda farkettiğim bi şeyi tavsiye edicem. Her ne kadar tedaviden sonra artık sivilce sorunum kalmasa da, regl döneminin
yaklaşması yada dönem dönem yediğim cips kızartma vs.lerden sonra hemen yüzümde 3-4 sivilce çıkardı. Ama Son 6 aydır, düzenli olarak günde 2-3 litre arası su, limonlu su ve detoks su içiyorum. Artık cipste yesem, 20 saate yakın yüzümde makyajda kalsa, hiiç sivilce çıkmıyo. Suyun cilde sağlık verdiğini duymuştum ama inanmamıştım. Pudra, bb, cc krem, fondöten hepsine veda ettim. Denemeni tavsiye ederim..
Cevabınız için tesekkur ederim ama zaten 3 yildir düzenli olarak günde ortalama 2 litre su iciyorum ve limonu çok tuketiyorum. Maalesef ise yaramıyor. Birde size bircsorum olucak. Kisin tedaviye başlardan okul zamanına denk geliyor. Acaba kullanırken çok fazla sivilce kusuyormu cildiniz? ve yan etkileri oldumu sizde?

Boş verin şu kremleri.Bir sürü kimyasal.Benim de cildim sivilceliydi.Kullandığım bir tonikten dolayı,arkadaşlarım bile şaşırıyordu,nasıl bu kadar çıktı diye.
Ben o ara hiç makyaj yapmadım,gül suyu sürdüm yüzüme.Ondan sonra her gün limonu ikiye kesip sivilcelere iyice bastırdım,biraz acıyor ve yakıyor ama sivilceler cidden kayboluyor.
Bunun dışında zaten sağlıklı beslenmek,bol bol sebze -meyve yemek ve kilo varsa kilo vermek düzenli spor yapmak bile cildi daha iyi yapıyor.Bunları yapsanız zaten geçeceğine inanıyorum.Özellikle limonu ve gül suyunu her gün.

Sizin cildiniz nasıl oldu bu ilacı kullandıktan sonra? Birde yan etkisini ggördünüz mu?
Kullanalı 5 sene falan oldu. Kullandığım sırada çok etkisi oldu. Burun kanaması, sabuna dokunsam elim yara oldu, güneş lekesi söylediğim gibi. Dudaklarım çatladı sürekli. ( tıbbi vazalinle dudak çatlamasını önledim) ilk bir kaç ay aşırı derecede sivilce çıkardı. Ama sonra geçti. Şuan hiç çıkmıyo değil ama sadece adet döneminde bir iki sivilce çıkıyo dokunmuyorum kendiliğinden geçiyo.

Cevabınız için tesekkur ederim ama zaten 3 yildir düzenli olarak günde ortalama 2 litre su iciyorum ve limonu çok tuketiyorum. Maalesef ise yaramıyor. Birde size bircsorum olucak. Kisin tedaviye başlardan okul zamanına denk geliyor. Acaba kullanırken çok fazla sivilce kusuyormu cildiniz? ve yan etkileri oldumu sizde?

Evet canım ilk 1-1,5 ay fena oluyor cidden. Hem sivilce hem kuruluk. Ama hiç kafaya takma, 1,5 ay sonra düzeltmeye başlıyo, hele 2 aydan sonra artık bebek gibi bi cilt oluyo, hatta geçti artık bırakayım diyosun ama asla. Kiloya göre bi 7-8 ay kullanmak gerekiyo.

Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama, çok yazlık bi yerde değilsen Eylül gibi başlasan, okulun daha başında bu problemden kurtulursun.

Maddi durumunu da bilmiyorum ama bi 150 TL ayırabilirsen, bak başka arkadaşta yazmış. Yetkili eczaneden, la roche posay effaclar yüz yıkama Jeli, nemlendiricisi, ve toniğini alırsan iyi gelir diye düşünüyorum.

X