Cilt Bakımı Ürünleri Bildiğim faydalı ürünler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

lmyrdyg

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
274
188
Merhaba dün üye oldum öğrendiğim birkaç şeyi uygulamaya başladım, bende kendi bildiklerimi paylaşmak istedim :)

1. Strivectin sd : Pahalı fakat 1yılı aşkın süre bitmiyor krem, kırışıklıklara çok iyi geliyor annem kullanıyor, çatlaklara da iyi geldiğini duydum ama denemedim.
2. Nivea mavi kapaklı krem: Bu kremi annem 10yaşından beri kullanıyor eskiden yurt dışından getirirlermiş teyzemler, annem ellerine sürüyor yumuşacık bebek gibidir elleri. Ayrıca teyzem yüzüne de bunu kullanıyor çok az kırışığı var ki yaşı 60ın üzerinde. Ama yağlı bir krem yağlı ciltlerde sivilce yapabilir dikkat etmek lazım.
3. Vazelin: Markası rengi kokusu hiç önemli değil vazelin benim olmazsa olmazım. Topuklarım çok çabuk sertleşir gece yatmadan sürüp yatınca ertesi sabaha hiç birşey kalmamış oluyor. Çatlamış dudaklara ellere de yine aynı şekilde çok iyi geliyor ama çok yoğun olduğu için yatarken kullanmak daha iyi.
4. Kahve: Dişlerinizi fırçaladıktan sonra bir çay tabağınıza döktüğünüz azıcık kahveye fırçanızı batırıp dişlerinizi fırçalarsanız beyazladığını görebilirsiniz. Sürekli kullanabilirsiniz hiç bir zararı yok, fırçalarken iğrenç gözükmenizin dışında :) Eskiden düzenli kullanırdım sigara içtiğim için, bu aralar aksattım:KK43:
5. Karbonat: Bu da aynı şekilde kullanılarak dişlere uygulanırsa beyazlatıyor fakat uzun süre kullanmamak lazım haftada bir filan aşındırıyormuş.
6.Madecassol krem: Eczaneden alınıyor cilt lekelerine iyi geliyor ama uzun süre kullanmak gerekli ben 9aydır kullanıyorum her sabah. Bana göre çok değişiklik olmadı kızarıklık ve lekelerim hala duruyor ama annem eskisine göre çok daha iyi olduğunu söylüyor.

Benim bildiklerim bunlar pek kendime özen göstermem baya masrafsız kızım :KK15:

Aklıma bir de şu geldi: Banyoda kese yapmak çok önemli hani vücut peelingleri filan var ya onların hiç birisine ihtiyacımız yok bana göre. Haftada bir defa keseleniyorum ben ve nemlendirici krem sürüyorum vücuduma çok şükür yüzüm ne kadar problemliyse vücudum o kadar problemsizdir:)
Keseden kastım şu:
kese.jpg

İlk başlayanlarda bir şey çıkmıyor ama çıkmasa da devam etmelisiniz birkaç defadan sonra ölü deriler tamamen atılıyor. Ben saçlarımı şampuanladıktan sonra kremi beklerken kese oluyorum hep :)

Strivectin bende kullanıyorum ama ciddi bir etki görmedim:KK12:

Annem skleroderma hastası internette araştırırsanız hem iç organlara hemde cilde ciddi zararlar veriyor. Bu hastaların dudak kenarları kırışır tenleri kurur yüzü kabuksu olur. Allah korusun çok şükür annemde hiç birisi yok çok hafif yaşlanma çizikleri ve dudak kenarları ama yaşına göre hastalığına rağmen çok iyi şükür. Ama 4 5yıldır strivectin kullanıyor her sabah düzenli. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz bilmiyorum. Gerçi birkaç ay içinde etkisini göstermeye başlamıştı nasıl mutlu olmuştuk o zamanlar dün gibi hatırlıyorum hastalığı yüzünden çok kötü duruma gelicek diye çok üzülüyordu annem.

Annem skleroderma hastası internette araştırırsanız hem iç organlara hemde cilde ciddi zararlar veriyor. Bu hastaların dudak kenarları kırışır tenleri kurur yüzü kabuksu olur. Allah korusun çok şükür annemde hiç birisi yok çok hafif yaşlanma çizikleri ve dudak kenarları ama yaşına göre hastalığına rağmen çok iyi şükür. Ama 4 5yıldır strivectin kullanıyor her sabah düzenli. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz bilmiyorum. Gerçi birkaç ay içinde etkisini göstermeye başlamıştı nasıl mutlu olmuştuk o zamanlar dün gibi hatırlıyorum hastalığı yüzünden çok kötü duruma gelicek diye çok üzülüyordu annem.
Strivectinin bu kadar mucizevi bir krem olduğunu bilmiyordum,elimdekilerin kıymetini bileyim bari:KK52:

Bizim için öyle oldu ciltten cide değişir mi bilmiyorum tabi ama bende kullanıyorum altı aydır filan alnımda ve dudaklarımın kenarlarında derinleşmeye başlayan çizgiler vardı baya işe yaradı ama tamamen geçmedi hala duruyorlar daha yüzeyseller daha az belirgin.

Bizim için öyle oldu ciltten cide değişir mi bilmiyorum tabi ama bende kullanıyorum altı aydır filan alnımda ve dudaklarımın kenarlarında derinleşmeye başlayan çizgiler vardı baya işe yaradı ama tamamen geçmedi hala duruyorlar daha yüzeyseller daha az belirgin.
Tamamen geçirmesi pek mü kün değil bence,ama azaltması bile iyi bişey:KK16:

Bence de tamamen ancak gerdirmeyle filan düzelir heralde :) Biz yaşlanmayı geciktiriyoruz sadece :)

Ailecek loreal skin Perfection serisini kullanıyoruz mukemmel bir krem harika bebek gibi pürüzsüz oldu cildi ve fondoteni gibi görünüyor parlatiyor düşünmeyin mükemmel ötesi çünkü.

X