Bildirimlere Abone Ol !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.259
2.980
Bugün size Kadınlar Kulübündeki bir yenilikten bahsetmek istiyorum.

Bildirimlere Abone Ol !!!


Nedir bu bildirimlere abone olma diye soracak olursanız eğer;Şunu söyleyebilirim ki sitemizdeki bütün yeniliklerden,özellikle Bil Kazan gibi kazandıran yarışmalardan anında haberdar olmanızı sağlar.Yarışmalar başladığı anda sitede olun yada olmayın bildirimlere abone iseniz siteye bağlı olduğunuz cihazınıza (pc,tablet,telefon...) anında bir bildirim gelecektir.Gelen bu bildirime tıkladığınızda sizi anında ilgili sayfaya yönlendirecektir.Yani artık yeniliklerden,yarışmalardan haberdar olmak için sitede olmak yada mail adresinizi kontrol etmeniz gerekmiyor.Anında haberdar oluyorsunuz...Siz izin vermeden size bildirim göndermemiz mümkün değil.Ancak abone olduğunuzda bildirim alacaksınız.İstediğiniz zaman ise abonelikten çıkabilirsiniz.Bildirimler kişisel olarak gönderilmediğinden kişi ya da cihaza özel olarak bildirimleri açıp/kapatmamız mümkün değildir. Ancak abone olanlar bildirimleri alır olmayanlara ise bildirim gitmez...

Peki nasıl olacak bu abonelik derseniz oldukça kolay ve 2-3 sn lik bir iş.Size görsellerle yapmanız gerekenleri anlatacağım...

Birkaç zamandır ekranınızın sağ alt köşesinde bir zil işaretini mutlaka görmüşsünüzdür.

upload_2017-3-3_15-51-42.png






Bildirim aboneliği1.png



1-İlgili simgenin üzerine gittiğinizde Kadınlar Kulubündeki yeniliklerden ilk siz haberdar olun şeklinde bir yazıyla karşılaşacaksınız.



Bildirim aboneliği2.png




2-Zil simgesinin üzerine tıkladığınızda abone ol şeklinde bir pencere açılacaktır




Bildirim aboneliği3.png




3-Abone ol seçeneğine tıkladığınızda artık Kadınlar Kulübü bildirimlerine abonesiniz


Bildirim aboneliği4.png


Bildirim aboneliği5.png



İşte bu kadar kolay...Bundan sonra artık bildirimlere abone olduğunuz için bütün yeniliklerden,önemli duyurulardan ve tabiki kazandıran yarışmalardan ilk siz haberdar olacaksınız...:KK39:
 
Ben abone ol dedim zaten ama derdim o zilin ordan gitmesini istemem hatta bir iki sefer sizi etiketledim siteyle ilgili sorunlar kısmına

Maalesef o bildirim simgesinin ordan kaldırılması ile ilgili yapabileceğimiz birşey henüz yok.Orda olması nasıl bir sıkıntı yaratıyor ?
 
abone ol dedim ve bi kac gun once dedim hatta ama bana henuz hic bi bildrm gelmedi.henuz faal degil mi anlayamadim

Şimdilik bütün bildirimler değilde sadece önemli olan duyurular,yarışmalarda aktif.Birkaç gündür böyle bir mesaj gönderilmediği için henüz gelmemiş olması normal..
 
Maalesef o bildirim simgesinin ordan kaldırılması ile ilgili yapabileceğimiz birşey henüz yok.Orda olması nasıl bir sıkıntı yaratıyor ?
Görsel takıntı :KK42: off valla ne desem oluru yok anlam veremiyorum artık.
Ayrıca benim bildirimlerimde hiç sorun yokdu ve tabletten yazıyorum hep elim dokunuyor çünkü msj yazılan yerde nerdeyse :KK12: resimde görüldüğü gibi :KK12:
 

Eklentiler

  • Screenshot_2017-03-03-19-52-33.png
    Screenshot_2017-03-03-19-52-33.png
    154,1 KB · Görüntüleme: 92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X