Bilemedim Ki şimdi ?

Byn_Maydanoz

Umay Umay
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
112
148
Arkadaşlar merhaba. Yine ben :)
Ağustos ta sevgilim askere gidecek. Annesiyle aramız pek iyi değil. Fakat sevgilim çok üzülüyo. Ve diyor ki ben askerdeyken en aqzından ara sor diyo. Bilemedim ne yapmalıyım sizce kızlar.
:KK43::KK43:

Adi uzerinde sevgili, ben nisanliyken bile aramiyordum oyle sik sik. gittiginde ararsin bir Allah kavustursun demek icin. bir de gelirken, ne yapacaksiniz ozel bir hazirlik var mi yardim edeuim mi diye yeter.

Ağustos ta sevgilim askere gidecek. Annesiyle aramız pek iyi değil. Fakat sevgilim çok üzülüyo. Ve diyor ki ben askerdeyken en aqzından ara sor diyo. Bilemedim ne yapmalıyım sizce kızlar.
sevgilinin annesi aranmaz nişanlının annesi aranır evlinin annesi aranır ama sevgilininkine lüzum yok çok lüzumsuzca olur.

Adi uzerinde sevgili, ben nisanliyken bile aramiyordum oyle sik sik. gittiginde ararsin bir Allah kavustursun demek icin. bir de gelirken, ne yapacaksiniz ozel bir hazirlik var mi yardim edeuim mi diye yeter.
Ya biz öyle şeyler yaşadık ki hiç yok yere annesiyle inan bunları yapmak bile gelmiyor içimden. Arad sevgilim olmasa gitmem yani de işte :KK43:

Bencede arkadas dogru demis ben askerdeyken annesini cok aradin sordum hatta ziyaret ettim sonra iyi olmadi mesafeyi koru sakin oyle sık arayip sorma mesafe iyidir yoksa ilerde yuzgoz oldugunla kalirsin

Ben nişanlıyken durmadan aradım da ne oldu :)
Yüz buldu tepeme çıktı. Sevgiliyken sürekli aranmaz bence.. Hem o da arasın madem öyle, oğlumun kız arkadaşı diye.
Doğru söylüyosun da annesi öyle biri ki her anı fırsata ceviriyo aramız bozulsun diye. Gecen gün erkek kardeşiyle tartışmıs kadın beni arıyo çocuğumla kavga mı ettin falan diye.

Sevgilinle ilişkine bağlı olarak hiç olmadı gittikten sonra allah kavuştursun dersin, arada da özel gün vs olursa hal hatır sorabilirsin. Dediğim gibi sevgilinle ilişkine bağlı tamamen bence

Arkadaslara katılıyorum. Sevgiliyken aramak sormak hiç uygun değil.benim kızım olsa böyle birşey duysam gerçekten çok kızarım yani.hasta olur,dertli olur bir derece hal hatır sorulur da öyle muhabbet için aramak ters bana.belli yaşın üstünde bir kadın yani belki o bile geçirir içinden ne alaka diye.oglum askere gidecek sevgilisi arayacak beni Nasılsıniz teyze diye.dusunurum bu kızın annesi babası kızmiyormu duysa kizarlar derim.

Sevgilinle ilişkine bağlı olarak hiç olmadı gittikten sonra allah kavuştursun dersin, arada da özel gün vs olursa hal hatır sorabilirsin. Dediğim gibi sevgilinle ilişkine bağlı tamamen bence
Bilemedim işte ben. ASlında ben bi konu açayım bizim sorunları anlatayım en iyisi yoska her gün bi konu açıyorum kafalar karısıyo yeminlen :KK23::KK48:

Doğru söylüyosun da annesi öyle biri ki her anı fırsata ceviriyo aramız bozulsun diye. Gecen gün erkek kardeşiyle tartışmıs kadın beni arıyo çocuğumla kavga mı ettin falan diye.
Yok daha neler.. Böyle bir kadını ne diye arayacaksın ki.. İnsan içinden gelerek aramalı. Sevgilin seni araman için zorlamamalı hakkı yok. Bir de arada mesafe bırakmak her zaman iyidir. Sana onları söylediğine göre mesafeyi kaldırmış aradan. Sen mesafeni koru bence ayda yılda bi ara en azından.

Yok daha neler.. Böyle bir kadını ne diye arayacaksın ki.. İnsan içinden gelerek aramalı. Sevgilin seni araman için zorlamamalı hakkı yok. Bir de arada mesafe bırakmak her zaman iyidir. Sana onları söylediğine göre mesafeyi kaldırmış aradan. Sen mesafeni koru bence ayda yılda bi ara en azından.
Doğru söylüyorsun

özel bir durum olmadıkca arama ne gerek var. sonucta henüz hiçbirşeyin. hem belliki aksi bi kadında uzak dur en iyisi

Daha arada ciddi bir adım atılmamışken ne sıfatla annesini arayacaksın.
Mesafe candır.
Taş yerinde ağırdır.

X