- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lazer kesim benim bildiğim çevreesinde iz bırakıyor yanık izi ondan sordumLazer kesimmis davetiye basan matbaacilara sorman lazim. Bunun aynisini satan site var tanesi 1 dolar
satcamNe yapacaksin ki canim?
söyle kuzu valla fikir topluyorum defter tasarımı bile planlıyoruz şu an bir arkadaşlaBenim de fikirlerim var bu konuda cathyy im
Bence bir istişare edelim..
pres baskı firması mı bulmam lazım..her yeni fikre açığım olsun uğraşmasalar bile teklif edilebilir ama kendilerine nasıl ulaşırım nereden bulurum bilemedim tabi şu anKarton kesim makineleri var. Pres bıçağı yapan firmalar kullanıyor. istediğin modeli çizip kesebilirsin. yada böyle bir firmayla anlaşarak sen Corel de çizimini yapıp mail atarsın onlar sana keser. ama uğraşmak istemeyebilirler.
ben kendim tasarlayıp satmak için öğrenmek istiyorum :) şimdi onlardan alsam iki kat fiyat sunmam gerekir vereceğim kişilere olmaz ki öyleBen hazır gördüm eminönünde bir sürü var ama siz kendiniz yaptırmak istiyorsanız nasıl olur bilemedim. Belki o davetiyecilere sorsanız yaparlar.
aynen öyle çok daha pahalıya mal olur tabi onlardan.ben kendim tasarlayıp satmak için öğrenmek istiyorum :) şimdi onlardan alsam iki kat fiyat sunmam gerekir vereceğim kişilere olmaz ki öyle
bir de özellikle ucuz yapmak istiyorum açıkçası
ben kendim tasarlayıp satmak için öğrenmek istiyorum :) şimdi onlardan alsam iki kat fiyat sunmam gerekir vereceğim kişilere olmaz ki öyle
bir de özellikle ucuz yapmak istiyorum açıkçası
çok çok çok sağolun :)pres bıçakları diye internet üzerinden araştırırsanız bu firmalara ulaşırsınız. kendi bünyesinde karton kesimi yapanlarla görüşün. birde aksa lazer diye aratın ve firmanın promosyon ürünleri var alt kısımda oraya tıklayın. sizin istediğinize benzer ürünler var. muhtemelen lazer yakma kullanılmamış bıçak sistemi kullanılmış çünkü hiç yanık rengi yok ürünlerde
çok çok çok sağolun :)
Yok ben planlama değil direk bir aksesuar dukkanı düşünüyorumsöyle kuzu valla fikir topluyorum defter tasarımı bile planlıyoruz şu an bir arkadaşla
beraber yapalım co valla bakYok ben planlama değil direk bir aksesuar dukkanı düşünüyorum