Bilen var mı?

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.671
Ya arkadaşlar şöyle şu tarz delikle hatta bazen kabarık davetiye tasarlayıp bastırmak istiyorum , tasarım kısmını yaparım da şu delikleri kesecek makineyi nereden bulurum matbaalarda yaparlar mı? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen...

davetiye.jpg

Son düzenleme:
Lazer kesimmis davetiye basan matbaacilara sorman lazim. Bunun aynisini satan site var tanesi 1 dolar
lazer kesim benim bildiğim çevreesinde iz bırakıyor yanık izi ondan sordum:KK43:
biz de maketleri lazer kesimde yaptırmıştık da bir iki oradan biliyorum...

Karton kesim makineleri var. Pres bıçağı yapan firmalar kullanıyor. istediğin modeli çizip kesebilirsin. yada böyle bir firmayla anlaşarak sen Corel de çizimini yapıp mail atarsın onlar sana keser. ama uğraşmak istemeyebilirler.

Karton kesim makineleri var. Pres bıçağı yapan firmalar kullanıyor. istediğin modeli çizip kesebilirsin. yada böyle bir firmayla anlaşarak sen Corel de çizimini yapıp mail atarsın onlar sana keser. ama uğraşmak istemeyebilirler.
pres baskı firması mı bulmam lazım..her yeni fikre açığım olsun uğraşmasalar bile teklif edilebilir ama kendilerine nasıl ulaşırım nereden bulurum bilemedim tabi şu an :KK53:

Ben hazır gördüm eminönünde bir sürü var ama siz kendiniz yaptırmak istiyorsanız nasıl olur bilemedim. Belki o davetiyecilere sorsanız yaparlar.

Ben hazır gördüm eminönünde bir sürü var ama siz kendiniz yaptırmak istiyorsanız nasıl olur bilemedim. Belki o davetiyecilere sorsanız yaparlar.
ben kendim tasarlayıp satmak için öğrenmek istiyorum :) şimdi onlardan alsam iki kat fiyat sunmam gerekir vereceğim kişilere olmaz ki öyle
bir de özellikle ucuz yapmak istiyorum açıkçası

ben kendim tasarlayıp satmak için öğrenmek istiyorum :) şimdi onlardan alsam iki kat fiyat sunmam gerekir vereceğim kişilere olmaz ki öyle
bir de özellikle ucuz yapmak istiyorum açıkçası

pres bıçakları diye internet üzerinden araştırırsanız bu firmalara ulaşırsınız. kendi bünyesinde karton kesimi yapanlarla görüşün. birde aksa lazer diye aratın ve firmanın promosyon ürünleri var alt kısımda oraya tıklayın. sizin istediğinize benzer ürünler var. muhtemelen lazer yakma kullanılmamış bıçak sistemi kullanılmış çünkü hiç yanık rengi yok ürünlerde

pres bıçakları diye internet üzerinden araştırırsanız bu firmalara ulaşırsınız. kendi bünyesinde karton kesimi yapanlarla görüşün. birde aksa lazer diye aratın ve firmanın promosyon ürünleri var alt kısımda oraya tıklayın. sizin istediğinize benzer ürünler var. muhtemelen lazer yakma kullanılmamış bıçak sistemi kullanılmış çünkü hiç yanık rengi yok ürünlerde
çok çok çok sağolun :)

X