sağol canım sana da. ama ilk 3 ay dikkat etmeni tavsiye ederimÇok sağol canımmm benim sağlıklı hayırlı doğumlar
Canim ilerleyen zamanlarda bebek daha net gozuktugunde bas. Vs olcumu yapildiginda daha net biliniyor. Mesela bendede adet tarihini baz aldi ama transvaninalultrasonda 8 haftalik normal ultrasonda 6.5 haftalik cikiyor... Adetime gorede 10. Haftadayim. Geç döllenme var ve ultrason cihazi ve bakim sekline gore degisiyor bilgiler...Merhaba arkadaslar .. Bugun kesemiz goruldu cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin .. Ama kac haftalik oldugunu sormayi unuttum nasil hesaplicaz onu bilen var mi?
aynısını bende yaşadım ocak ayında kürtaj oldum rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kaygı stres sıkıntı oluoyr malesefBugün tam 5+0 olduk boş gebelik gecirdgm için korkuyorm acıkcası tesekkür ederm cnm
daha bugün duydum canım bende.... rabbime emanet bebeklerimizAmin aminn Rabbime emanetlersen kalp atisini duydun mu canimm
Aminn dualarimdasin canim benim Allahim razi olsun :)Canımsın ya:))Kendim hamile gibi sevindim vallahi inan bana. Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş. artık.
Simdi sen adet tarihine gore 6 haftalik misin canim :) bende ona gore gideyim doktora kalp atisini duyayim insallah.. Aminnndaha bugün duydum canım bende.... rabbime emanet bebeklerimiz
Allah bagislasin seninkinide .. Sabretmek lazim desene biraz daha .. Yolun cok basindayim gunlerde gecmiyor yaa :)Canim ilerleyen zamanlarda bebek daha net gozuktugunde bas. Vs olcumu yapildiginda daha net biliniyor. Mesela bendede adet tarihini baz aldi ama transvaninalultrasonda 8 haftalik normal ultrasonda 6.5 haftalik cikiyor... Adetime gorede 10. Haftadayim. Geç döllenme var ve ultrason cihazi ve bakim sekline gore degisiyor bilgiler...
6+1 deyim canım ben ama herkeste bir olmuyor kimisi 7 haftada bile duydugu oluyor kalp atışını....bayramdan sonra duyulur allahın izni ile seninde haftaya hastaneler tatil olmasa cuma falan giderdinSimdi sen adet tarihine gore 6 haftalik misin canim :) bende ona gore gideyim doktora kalp atisini duyayim insallah.. Aminnn
Sagol canımmm:)Aminn dualarimdasin canim benim Allahim razi olsun :)
Bayramdan sonrakii pazartesi solugu doktorda alcam :) Rabbim hayirli hamilelikler hayirli saglikli bebekler nasip etsin :)6+1 deyim canım ben ama herkeste bir olmuyor kimisi 7 haftada bile duydugu oluyor kalp atışını....bayramdan sonra duyulur allahın izni ile seninde haftaya hastaneler tatil olmasa cuma falan giderdin
amin canım cümlemizin inşallahBayramdan sonrakii pazartesi solugu doktorda alcam :) Rabbim hayirli hamilelikler hayirli saglikli bebekler nasip etsin :)
evet bende aynı durumdayım :) ama 6. haftadan sonra baslar dıyolar ..ınsallah bulantımız olmaz hıııc :)Sanırım bn 100 kilo olcam 9.ayda bende doymuyorm canım içimi rahatlattn herkes bulantı falan diyo korktum bnde
evet bende aynı durumdayım :) ama 6. haftadan sonra baslar dıyolar ..ınsallah bulantımız olmaz hıııc :)Sanırım bn 100 kilo olcam 9.ayda bende doymuyorm canım içimi rahatlattn herkes bulantı falan diyo korktum bnde
İnsallahh canımmm beklemekten baska care yokkevet bende aynı durumdayım :) ama 6. haftadan sonra baslar dıyolar ..ınsallah bulantımız olmaz hıııc :)
Mesela ne gbi canımmm yediklerm içtiklerm falan mıısağol canım sana da. ama ilk 3 ay dikkat etmeni tavsiye ederim
ağır kaldırma, eğilme, yukarı dolaplara vs uzanma mesela, kendini yorma. çalışıyor musun bilmiyorum ama strese girme. ben valla doğru düzgün ev temizliği bile yapmadımMesela ne gbi canımmm yediklerm içtiklerm falan mıı
Dedklerni ezberliorm canımağır kaldırma, eğilme, yukarı dolaplara vs uzanma mesela, kendini yorma. çalışıyor musun bilmiyorum ama strese girme. ben valla doğru düzgün ev temizliği bile yapmadımsüt iç günde iki defa, ceviz ye, badem ye, peynir ye :) sana ne dedi foktorun bilmiyorum ama benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar cinsel birlikteliği yasaklamıştı. kalp atılını duyduktan snra müsaade etmişti
Tamam, doktora da az varmış zaten :) işin sakinse sıkıntı yok. doktorunda zaten söyler sana yapman, dikkat etmen gerekenleri :) hayırlısı ile kucağına al inşallahDedklerni ezberliorm canımdoktora daha gitmedm 2 güne bir hcg ölçtrdm düzenli artıyo persembe sabah gidecegm doktora canm.calsııyorm ama işim cok sakin çok sükür
Aynen canim ben 3 ayin bitsin ikili testim iyi gecsin diye bekliyorumAllah bagislasin seninkinide .. Sabretmek lazim desene biraz daha .. Yolun cok basindayim gunlerde gecmiyor yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?