Bilen varsa söylesin nolur

sesiley

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
60
9
Merhaba Hanımlar
yanlış yere konuyu açtıysam Özür dilerim ama bu konu resmen benim için dert oldu.
Mezun olduğum lisenin bahçesinde düğün yapmak istiyorum bu mümkün mü nolur yardimci olun

Tek derdin bu olsun içini ferah tut oluyo bildigim kadarıyla bulundugunu ilde herhangi farklı bi uygulama yoksa kiralanabiliyor

Okulun bahçesi 4 okul bahçesi büyüklüğünde ve harika organizasyon yapılır hemde açık hava. Ve ortak mekan herkesin gelebileceği bir yer. Okul bahcesinde dugun yapmak yasal midir okula para versekte bu mümkün müdür onu öğrenmek istiyorum

Okulun bahçesi 4 okul bahçesi büyüklüğünde ve harika organizasyon yapılır hemde açık hava. Ve ortak mekan herkesin gelebileceği bir yer. Okul bahcesinde dugun yapmak yasal midir okula para versekte bu mümkün müdür onu öğrenmek istiyorum

tamam da burası kadınlar kulübü ..Milli Eğitim resmi sitesi değil ki ..Korkuyorum valla gelip te duşa giricem saçımı kaç kere sabunlamam gerekir diye soracaklar :KK57:
Bunun en güzeli gidip okul müdürüne sormak ,belki de telefon bile açmak yeterli olacaktır ..Ahhh biraz pratik olabilsek :KK12:

Canım benim bulundugum yerde belli bir ucret bedelinde okul bahcesinde falan dugun yapılabiliyor ve yapılıyor yasal olup olmadigi konusunda bir fikrim yok ama kız tarafinda kına geceleri icin genelde ucret bazinda uygun fiyata oldugu icin okullar tercih edilir sor istersen sansini dene derim

X