Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence o kadar emin olmayın.böyle bir site benim mailime durmadan mesaj atıyor,seni özledik falan diye.Benim ne o siteye girmişliğim var ne de üye olmuşluğum.Üstelik nişanlımın e-postalarını da kontrol ediyorum onun da öyle.bu arada eşinizin sizde niye şifresi yok.
ArkadaslAr esime pekde sakın olmayarak sordum.savunması su; böyle değişik sitelerden mailler geliyor(evet bana da geliyor)üye olmadım . bunlarla konuşmak için kredi kartından para yatırmak gerekiyormuş.istersen kkarti ekstralarını göstereyim dedi.evet 1-2 aya baktım girmiş olduğu tarihlerde,herhangi bir ödeme yapılmamış.bana diyorki beni hecklemisler o yüzden bildigin bir şifre diyor.kendi telefonundan kontör gonderemez,çünkü şirket hattı.birde zeytinyağlik yapıp günahımı alıyorsun dedi.bilmiyorum hala şifre meselesi kafamı kurcalıyor.sizce dogrumu söylüyor???;((off böyle birsey olurmu parolanız su diye mail gelmiş .....Lütfen cevap verin .kafam karisik
Canım o tür siteler paralı diye biliyorum benim mail adresimede geliyor seni özledik nerdesin uzun zamandır ugramıyorsun diye kullanıcı adın yeliz şifrende şu diyorlar ben engelliyorum artık o tür mailleri
Çoku safım yada iyi niyetliyim.... Ne biliyim biri söylemiştir merakından girmiştir diye düşündüm .ama üye olup olmadıgını anlamadım ...3 hafta önce aynı gün arkaarkaya 4 kere girmiş .sonra bir daha girmemiş
Hadi virüs girdi diyelim,şifre nasıl oluyorda esimin kredi kartlarında kullandığı şifre oluyor.bu olasılık trilyonda bir. Nasıl yani hala masum mü diye bakmalıyım .şifresi benimde tahmin ettigim bir şifre malesef.3 hafta önce girmiş Web'den actıysa konuşma kayıdı bulamam sanırım ...zaten o kadar çok anlamıyorum bilgisayardan