Bilenler yardım etsin lütfen :(((

purplem

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
607
128
648
Diğer
Esimin bilgisayarı hep şirkette olur.Bayram diye evde.bende gecmisi karıştırdım.bı internet sitesine girmiş..bayannlarla canlı konuşulan bir site .aynı gün arkarkaya 4 kere girmiş .3 hafta önce....mail şifresini bilmiyorum...şimdide dikkat cekmemek için sormuyorum ...uyemi nasıl öğrenirim...belkide başka bir maili var .icime kurt düştü:((((

Esimin bilgisayarı hep şirkette olur.Bayram diye evde.bende gecmisi karıştırdım.bı internet sitesine girmiş..bayannlarla canlı konuşulan bir site .aynı gün arkarkaya 4 kere girmiş .3 hafta önce....mail şifresini bilmiyorum...şimdide dikkat cekmemek için sormuyorum ...uyemi nasıl öğrenirim...belkide başka bir maili var .icime kurt düştü:((((

Nasıl yani?
Adam üye olmuş ki o siteye giriyor,bu belli değil mi zaten?
Maç sonuçlarına bakmak için siteyi ziyaret etmiyordur sanırım...

bence genel ilişkininiz güzelse, içine kurt falan düşmesin, o aptal siteler sen tıklamadan bile açılıyo bazen, bakıyorum bi tap açılmış ben net başındayken, böyle bir site, ama tıklamadım hiç bi yerden, nasıl yapıyorlar bilmiyorum

Son düzenleme:
Eşinizin normal kullandığı mail şifresini bilmiyor musunuz?
Geçmişten baktınız heralde girdiği günleri ve sayısını bildiğinize göre,
evet girmiş eşiniz ve evet üye büyük ihtimalle.

Çoku safım yada iyi niyetliyim.... Ne biliyim biri söylemiştir merakından girmiştir diye düşündüm .ama üye olup olmadıgını anlamadım ...3 hafta önce aynı gün arkaarkaya 4 kere girmiş .sonra bir daha girmemiş

Unutulan sifre kismina gir,onun emailini yaz. Sifreniz adresinize gonderilmis derse bil ki uyedir. Onun disinda kocan olduguna gore sifresini tahmin edebilirsin. Cogu insan her yerde ayni sifreyi kullaniyor.

Tahmin ettgim şifreleri girdim olmadı:(şifremi unuttum diye girersem onun mail adresine mail gider şifre degisikligi diye .Onu uyandırmak istemiyorum.isin ucunda gunAh almak rezil olmak var..

valla ben o kadar emin değilim bununla alakalı geçende milliyette haber çıkmıştı hemen aklıma kk gelmişti hatta, haberi aradım bulamadım, mail adreslerini çalıp, üye yapıyorlarmış insanları, ve mail kutularınada sürekli mesaj düşüyormuş, benim bi kaç mailim var bitanesi aynen böyle, sürekli spama atmama rağmen hala mailime mesaj düşüyor, sanki beni tanıyorlarmışta öyle konuşuyorlarmış gibi, belki mailine düştüyse bu şekilde mesajlar ordan tıklamıştır
hemen yargısız infaz yapmamak lazım
sen eşini bizden iyi tanıyorsun muhakkak, meyli varsa bu tip şeyere o zaman araştır, yok meyli yoktur diyosan kafanı bulandırma

Tahmin ettgim şifreleri girdim olmadı:(şifremi unuttum diye girersem onun mail adresine mail gider şifre degisikligi diye .Onu uyandırmak istemiyorum.isin ucunda gunAh almak rezil olmak var..

4 kere girdiyse cok masum oldugunu sanmiyorum ama yine de bilemem. Kullanici adini biliyorsan sahte bir profil yaratip onunla konusabilirsin.

o siteye girip, üye ismi kısmına çift tıkla canım belki nickini görürsün eğer silmesiyse... ama tabi bunu eşinin bilgisayarında yap.... nick varsa üyelik de var demektir ....

ama bunu yapmazsan da aklında soru işareti kalıcak,kim olsa öğrenmek ister eşini suçlamamışsın ki günahını almış olasın sadece öğrenmek istiyorsun.ve ortada canlı sohbet yapılan bir site var.

ben senin yerinde olsam eşimle konuşurdum..bu sitelere sen mi giriyosun gerçekten görünce çok kırıldım derdim..hesap sormadan sadece verdiği tepkiye göre doğrumu söylüyo yalan mı anlardım..

e- mail adresini girip parolayı unuttumdan gizli yanıt'ı cevaplayıp şifreyi değiştirebilirsin eminim seninde bildiğin bişeydir gizli yanıt sorusu sonucta eşin.. değiştir ordan şifresini içinde kalıp seni kuşkulandırmasın sonra oda çalındığını düşünür heralde

bazen reklam olarak cikiyor o canli sohbet sayfalari onlardan olmasin mi bi kere acilmistir oda merak edip bakmistir yada cokmu iyi niyetli dusundum:44:

valla ben o kadar emin değilim bununla alakalı geçende milliyette haber çıkmıştı hemen aklıma kk gelmişti hatta, haberi aradım bulamadım, mail adreslerini çalıp, üye yapıyorlarmış insanları, ve mail kutularınada sürekli mesaj düşüyormuş, benim bi kaç mailim var bitanesi aynen böyle, sürekli spama atmama rağmen hala mailime mesaj düşüyor, sanki beni tanıyorlarmışta öyle konuşuyorlarmış gibi, belki mailine düştüyse bu şekilde mesajlar ordan tıklamıştır
hemen yargısız infaz yapmamak lazım
sen eşini bizden iyi tanıyorsun muhakkak, meyli varsa bu tip şeyere o zaman araştır, yok meyli yoktur diyosan kafanı bulandırma

aynen öyle, erkek arkadaşımında mailini alıp üye yapmışlar bi baktım saçma sapan bi arkadaşlık sitesi altında da şifresi.allahtan daha önceden burda bikaç arkadaş söylemişti kendiliğinden üye yapıyorlar diye..
bencede bu tarz birşey olabilir.hemen aklına kötü şeyler getirme..

yapmanı önermem ben kendim yaptığım için biliyorum sonuçlarına hazırlıklı olmak gerek, kaydolduğu mail adresini yeni alacağın bi mail adresiyle ekle, kız ismi falan eğer kabul ederse konuşmayı falan, zaten yapıyodur, ama sonuçlarına katlanmak gerektiğini bilmek gerek başta internet gerçektende zararlı bence evli çiftler flan yasak koysun ev içinde, içinde olmasa bile çeldirici yanı çokkk, illa istemesi gerekmez, canı sıkılır, boş anı bulunur, heves eder, nefis bu, insanoğlu çiğ sütü emmiştir, ne kadar iyi olsada böyle şeyler olabiliyor, bence oturup konuş, yapttığını kanıtlayacağına, böyle birşey yaptığında onu asla affetmeyeceğini söyle bunu bilsin, yapıyorsada vicdan azabı çeksin, 1-2 kere yapmasındn birşey çıkmaz diye düşünüyorum, eğer tekrarlanıyorsa bu, gerçekten bir sorun demektir, çok takılma
PArola var üye olmuş.ne yapicam bilmiyorum

PArola var üye olmuş.ne yapicam bilmiyorum

Eğer gerçekten eminsen bunu asla kabul etme. Acaba sen erkeklerle tanışılan bir siteye girseydin ve 1-2 kerecik sohbet etseydin, o ne yapardı?

Eğer cidden böyle bir şeyi yapmışsa kocan edebini takınamamış, senin onurunu hiçe saymıştır. Aldatmak illa yatakta olmaz. İnsanız hepimiz, herkesin aklına neler gelebilir ama bunu pratiğe döküyorsa o kişi, gelecek tepkiye de hazır olmalı.

Umarım yanlış anlıyorsundur, umarım bu hafif meşrepliği yapmamıştır. Allah yardımcın olsun.

Yani çok üzülüyorum tanıdığım olsun tanımadığım fark etmiyo sonuçta icinin acısını biliyorum ya yetiyo.. Erkek kadın fark etmez artık evli bekar hak getire yaşanılan ufacık heyecanları kaçamaklari kar görüyorlar resmen yanlarına.. Tecrübeyle sabit tek diyeceğim pesine tabiki duş ama oradan başka biri olarak konuşursan senin Canin daha yok yanar başka bı yolunu bulup vur yuzune

Back
X