Bilenler yardım etsin lütfen :(((

1 2 hafta önce oturdum pc başına yemek tarifi arıyorum olmadık bu tarz reklamlar çıkıyor oralarda bile.kapatmak için kapata tıklıyorum inanınki tekrar başka link açıyor kendisi..başka siteninkine bakıyorum ben açtıkça geri yaptıkça linkler çoğalıyor. benim başıma gelmese inanmazdım.bu tarz siteler yemek tarifi sitelerinde bile oluyor..

İste esime gelen maildeki parola öyle basit şifrelerden değil...kredi kartlarında ,face kullandığı şifre .buyuzden hala kafam karışık :(

Eşinizin kredi kartı ve face şifresi aynımı belki birilerinin eline geçmiştir aslında bazı yerlerde degişik şifreler kullanmamız gerekli?

söylediğiniz tarzda bir şeyin olması için üyelik gerekir.. bunu eşiniz mi yoksa sifresinden haberdar olan bırımı yaptı bilinmez (kendiliğinden olmaz)...ama o gelen maillerle ve de kendı kendıne acılan sayfalarla alakası yok durumun çünkü kendi kendine acılan sayfalar sizden üyelik istemez ve de kapatırsınız bır sorun olmaz...
arkadaşlar bu tür sohbet siteleri kredi kartı hesabı vs ıster mi bilemıyorum o konuda bir sey diyemem...ama onu da belki o sitenin sayfasından ögrenebilirsiniz...
üye girişe çift tıkladıgınızda o pc yı kullanan kişilerin her site için giriş nickleri gözükür.. bu nicklerden sizin olmayanlar size fikir verebilir....
nicke sahıpse ve bır parola ıstegınde bulunmuşsa üye olmus demektir diye düşünüyorum... ama tabkı sadece gırıs yapmıs hiç vakıt gecirmemiş de olabilir yanı sadece meraktan girip bakmıs olabilir... bir süre gözlemleyın anormal bır durum varsa mutlaka karsınıza cıkacaktır...

Back
X