BİLENLER YAŞAYANLAR ALLAH RIZASI İÇİN YAZSIN... :(

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
Arkadaşlar gorumcemın bebegının ıkılı testınde sonucları yuksek cıkmıs. Su an nasıl uzgun oldugumu anlatacak kelıme yok .persembe gunu amnıyosentez ıcın Ankara ya gıdecekler.

Daha once hamılelıgınde boyle bır durumla karsılasıp amnıyosentez sonucu ıcı cıkanlar varsa ne olur yazsın. O kadar moralımız bozuk kı; bır ıkı ıyı cumle duymaya cok ıhtıyacımız var.

Ablama yardımcı olmam ıcın ıyı bırseyler duymam lazım ...Dua edın .herzaman oldugu gıbı suandada buna cok ıhtıyacımız var.Allah ım kotu sonuclardan korusun bebegımızı...Yorumlarınızı beklıyorum,okuyan herkese cok tesekkur ederım...

forumun hamilelik kısmına bakın, orada sonucu iyi çıkanları okumuştum. çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini..

forumun hamilelik kısmına bakın, orada sonucu iyi çıkanları okumuştum. çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini..

hamıleyken bende cok okudum ,suan hala okuyorum .Ama burası daha aktıf oldugu ıcın yasayanlardan daha cok cevap alırım dıye buraya actım konuyu ,dualarınız ıcın cok tesekkur ederım .

Ne kadar yüksek ordaki değer, onu bi bilsek ona göre yorum yapsak en azından

konuyla ilgili evli olmadığım ve bilgim olmadığı için bir şey yazmıyacagım ama şu dikkatimi çekti...görümcen için bu kadar üzülüp yardım istemen gerçekten övgüye değer..

burda alıştık görümce kv kp sorunlarına bu değişik geldi...

inşallah herşey yoluna girer

Ben gorumcemı cok sevıyorum,o da benı cok sever.Allah razı olsun bugune kadar bırseyını gormedım.Evlenırkende konu acmıstım gıtmesını ıstemıyorum dıye,aramız kotu bıle olsaydı yıne acardım.Allah ım kımseyı evladıyla sınamasın.Bebegını cok ıstıyor,tedavıye baslayacakken hamıle kaldı .Benımde 1.5 yasında oglum var Allah ım kılına zarar getırmesın o yuzden onu cok ıyı anlıyorum .Guzel dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım.

Ben gorumcemı cok sevıyorum,o da benı cok sever.Allah razı olsun bugune kadar bırseyını gormedım.Evlenırkende konu acmıstım gıtmesını ıstemıyorum dıye,aramız kotu bıle olsaydı yıne acardım.Allah ım kımseyı evladıyla sınamasın.Bebegını cok ıstıyor,tedavıye baslayacakken hamıle kaldı .Benımde 1.5 yasında oglum var Allah ım kılına zarar getırmesın o yuzden onu cok ıyı anlıyorum .Guzel dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım.

inşallah canım bol dua edin bebeğe bir şey olmasın ve aranızdaki bu güzel ilişkiye de nazar değmesin...:nazar::nazar:

allahım korusun kollasın:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Allah yardim etsin. Insallah sapasaglamdir bebis. Moralinizi yuksek tutun ve bol bol dua edin. Cunku eger kaderi degistirecek bir sey olsaydi o da dua olurdu diyor Efendimiz (s.a.s)
Insallah sonuclar iyi cikar insallah..

Icımden sureklı dua edıyorum,en ıyısını rabbım bılır,ınsallah bebegımız sapa saglamdır da dogdugunda anlatırız boyle boyle korkutmustun bızı dıye.Bebegımızde bırsey cıkmayacak o kadar kalpten ınanıyorum kı buna ,test sonuclarımız guzel cıksın ahtım var hep ,beraber bu evde nese mutluluk ıcınde yemek verecegım. Guzel dıleklernız ıcın cok saolun.

Ne kadar yüksek ordaki değer, onu bi bilsek ona göre yorum yapsak en azından

Sonucları aksam gorecegım, ona gore yazarım az once kayınvalıdem geldı o anlattı .Degerlerın tam olarak ne cıktıgını bılmıyorum o yuzden , o kadar agladıkı ,benı de aglattı. Dayanamadım aksama kadar, yazayım dedım. Ablama gıttıgımde belkı kendı arkadaslarım yasamıs gıbı anlatırım dıye dusundum.

Allah hayırlısını versin. Bu durumlar çok sürprizli oluyor. testlerde bir şey çıkmayıp doğunca anlaşıldığı da oluyor. bence yüreğinizi ferah tutun. Beterin beteri var.

Hemen başka bir hastanede testi tekrarlasın. Bizim grubumuzda bir arkadaş öyle yapmıştı ve ikinci hastanede sonuçlar normal çıkmıştı. Yanılma payı çok oluyor. Ayrıca yine yüksek çıksa bile ihtimal sadece illa olacak diye bir şey yok. Amniyosentez riskli diye biliyorum. Düşüğe de sebep olabiliyormuş.

X